12 Meditatii recomandate in functie de semnul zodiacal

537

„Puterea de a cunoaște trecutul, prezentul și viitorul; toleranță la căldură, frig și alte dualități; cunoașterea minții altora; verificarea influenței focului, soarelui, apei, otravii și așa mai departe; și rămânând necuceriți de alții – acestea constituie cinci perfecțiuni ale procesului mistic de yoga și meditație” B.G.

Meditația este  o practică  care ne poate ajuta sa ducem  o viață sănătoasă. Meditația înseamnă „un proces de oprire  a procesului de gândire”. Te ajută să atingi un nivel de conștiință, atunci când îți eliberezi mintea de gânduri irelevante și de multe alte probleme. Practicantul (cel care face meditație) simte că toată tensiunea minții este redusă la zero.

Meditația transcendentală este o formă de tehnică care ne detașează de probleme,  stres, anxietate și depresie.

O persoană obișnuită care duce o viață normală poate simți nevoia de relaxare, pe care nu o primește în lumea materialistă  . În prezent  fiecare a treia persoană se confruntă cu unele probleme si  a duce o viață in  pace este obositor din cauza tensiunii și stresului din jur.

 Cum putem totusi  atinge acel nivel de liniște în această lume agitata ?

Adoptand  practica meditației transcendentale în mod regulat, nu numai că putem obține claritate mentală, dar visul nostru de a duce o viață sănătoasă devine realitate.

Cât de utilă ne este meditația?

De ce fiecare a treia persoană din această lume este stresată sau deprimată? De ce fiecărei ființe îi este greu să supraviețuiască?. Motivul este, pentru că oamenii se simt mai putini motivati să opteze pentru un stil de viață sănătos și activ.

Meditația transcendentală poate fi considerata ca  o alta practica spirituala alaturi rugaciune sau inchinare . Meditația ghidată înseamnă asane fizice, mentale, spirituale, psihologice și yoga. „Să stai într-un loc liniștit ore în șir sau  să-ți urmărești respirația” este meditație; a asculta păsările cantand  este meditație. Orice faci cu inima și sufletul tău este meditație.

Sensul real al meditației transcedentale  sau al dhyane( Dhyana este un cuvânt sanscrit care înseamnă „meditație”derivat din, dhi, care înseamnă „recipient” sau „minte”; și yana, care înseamnă „mișcare” sau „merg”.)este acela de a te  conecta la divin  pentru a obține o stare de conștiință sporită.

Meditația ghidată este un ritual pentru a oferi minții tale odihnă și atingerea unei stări de conștiință inalta . Meditația nu face parte din nicio religie; este o cunoaștere științifică, ceea ce înseamnă că procesul de meditație urmează un anumit cadru, are principii definite și dă rezultate care sunt testate în timp.

Ori de câte ori stai in meditație, concentrarea se indreapta spre interior si pe pacea și claritatea mentală.

Meditația necesită o liniște interioară a minții, astfel încât mintea să se simtă întinerită și complet împrospătată. Când mintea ta este liniștită și nu-ți mai distrage atenția, meditația se adâncește.

Meditația reduce stresul.

Stresul este una dintre problemele majore în această lume materialistă. Studiile au dovedit că practicarea meditatiei  în mod regulat poate transforma o ființă deprimată într-una veselă.

De la a-ți face viața fericită și veselă până la a-ți oferi în sfârșit o stare de fericire cu totul diferită, meditatia  face minuni în a-ți schimba viața și a te face o persoană mai bună astăzi, mâine și pentru totdeauna.

Meditația potrivita bazată pe semnul zodiacal (descarca gratuit lista meditatiilor de aici )

Berbec: Meditația compasiunii (639 Hz ❯ LOVE & COMPASSION  Heart Chakra Music  )

Taurul: Meditatia schimbarii ( 555Hz 50Hz 5Hz Golden Aura Healing)

 Gemeni: Meditatia celor 5 simturi ( Ultra Awakening Meditation (963 Hz)

Rac: Scanare corporală (528Hz + 174Hz || Full Body Relaxation Meditation)

Leu: meditatia Marii compasiuni ( 639 Hz ❯ LOVE & COMPASSION SOUNDBATH)

Fecioara:Meditația Bucuriei ( 396 Hz + 432 Hz Happiness & Joy Meditation)

Balanta:Meditatia relaxarii, centrarii si a claritatii ( 432 Hz ❃Deep Mind Relaxation Meditation)

Scorpion:Meditatia recunostintei ( Gratitude Frequency 432 Hz Meditation)

Săgetător: Meditatia Plimbare  Atenta (Mindfulness Meditation For Inner Peace | Love 432Hz)

Capricorn:Meditația de ecuanimitate (528Hz + 432Hz ✧ GIVES RISE TO EQUANIMITY)

Vărsător: Meditația cauzei și efectului (The Butterfly Effect Elevate Your Vibration  )

Pești: Medotatia Comunitatea suferinței ( 396 Hz, Destroy Unconscious Blockages and Negativity, Healing Frequency, Meditation Music).

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close