5 moduri de a recunoaște și de a îmbrățișa Abundența în viața ta

138

În cea mai mare parte a carierei mele, am urcat! Cu o personalitate ambițioasă, de tip A, m-am urcat pe scara corporatista, și mi-am spus ca sigur că atunci când voi ajunge în vârf, voi fi uimitor de fericita. În cele din urmă, am devenit manager pentru o mare companie ce oferea servicii financiare. Mi-am putut permite o casă frumoasă pentru familia mea. Aveam toate gadgeturile, pantofii și gențile pe care mi le doream. A avea un venit ridicat mi-a adus și un sentiment de siguranță și satisfacție. Viața mea era imaginea abundenței.

Societatea noastră ne face să ne gândim la abundență ca la bani și obiecte. Dar ne putem cultiva propria definiție personală a ceea ce înseamnă a avea o viață bogată. În plus, această definiție se poate schimba pe măsură ce trecem prin diferite faze ale călătoriei noastre.

Cum să aduci abundența în viața ta?

1.Fă pace cu ceea ce face lucrurile posibile.

Oamenii spun că banii nu pot cumpăra fericirea, dar îți pot oferi oportunitatea de a face lucruri în serviciul celorlalți. Mi-a plăcut atât de mult yoga încât mi-am cumpărat un studio de yoga folosind fondurile din cariera mea anterioară. Dacă ești binecuvântat să poți investi în ceva ce îți hrănește scopul superior, nu te uita la el cu vinovăție; priveste-l  cu recunoștință.

2. Căutați abundența în locuri neașteptate.

Îmi amintesc de un curs de yoga în care un profesor a spus: „Nu respira”. La acea vreme, eram un alergător pasionat, recuperându-mă de insuficiență cardiacă cu un an înainte. Eram obișnuita cu respirația în piept. Am vrut să-mi țin miezul, păstrând abdomenul frumos și strâns. Dar profesorul a spus: „Dă-i drumul”. Deodată a fost atât de mult spațiu! Nici nu mi-am dat seama că corpul meu se va deschide la 360 de grade pentru ca eu să pot respira suplimentar. Acea practică de pranayama mi-a permis să văd o formă de abundență la care nu mă gândisem înainte.

3.Observați intangibilul

În calitate de profesor de yoga, le reamintesc oamenilor că știm că trăim din abundență, deoarece putem intra într-un studio încălzit în hainele noastre scumpe de yoga, să ne așezăm pe covorașul nostru elegant și să plătim pe cineva să ne învețe să respirăm. Când predau despre abundență, întreb: „Dacă am lua această sală de clasă, dacă am lua covorașul, dacă am fi chiar afară stând pe iarbă, ce abundență ai putea recunoaște?” Mai avem soarele care strălucește peste noi; ajungem să respirăm aer curat. Dacă puteți să vă așezați și să vă faceți un moment pentru a intra și a lăsa cu adevărat acest lucru să se așeze în sufletul vostru, conceptul de abundență în intangibil este uimitor.

4.Concentrează-te pe ceea ce este, nu pe ceea ce nu este.

Sunt contabil, așa că le pot arăta clienților unde au o pierdere financiară. Dar pot să-i îndrept și spre bunurile lor. Fac la fel ca profesor de yoga: dacă ai o sănătate bună, o familie și prieteni care te iubesc, acestea sunt atuuri. Te descurci bine în viață. Tindem să ne concentrăm pe ceea ce nu avem. Concentrarea asupra a ceea ce avem ne îmbunătățește capacitatea de a recunoaște abundența din viața noastră.

5.O meditație pentru a aprecia și afirma abundența

O meditație în abundență este o modalitate importantă de a rămâne conștienți. Ori de câte ori simți lipsă, concentrează-te spre interior pentru svadhyaya (studiu de sine) și reflectă asupra abundenței care este deja a ta. În această meditație, ne concentrăm pe cultivarea bucuriei și a recunoștinței care vin pe măsură ce ne concentrăm asupra darurilor noastre.

Pentru început, găsește un scaun confortabil, unul care să-ți permită să alungești coloana vertebrală și să-ți extinzi abdomenul, astfel încât să poți aprecia abundența respirației care curge prin corpul tău. Apoi, puneți o mână pe burtă și o mână pe inimă, în semn de recunoștință pentru abundența de respirații și bătăi ale inimii pe care viața continuă să le ofere. Stabilește-ți intenția aducând în minte trei domenii în care experimentezi abundența. Gândește larg. Aceasta poate fi sănătatea (fizică, mentală și spirituală), oportunități pentru seva (serviciu), dragoste pentru familie și prieteni, o casă sigură, hrană hrănitoare și apă potabilă curată sau orice număr de cadouri mari sau mici. Numiți în mod conștient fiecare dintre cele trei zone cu o inspirație și o expirație. Continuați până când acest lucru se simte complet. Închideți practica de meditație oferind o rugăciune sau o afirmatie pentru cei care experimentează adevărata lipsă și aveți recunoștință pentru multele straturi de abundență din viața voastră.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close