6 Pasi pentru dezvoltarea empatiei si a inteligentei emotionale

215

Importanța inteligenței emoționale

Filozofia hindusa considera realizarea de sine importanta in viata oricarui nativ in calatoria lui spirituala prin aceasta lume materiala.

Pe lângă autocunoașterea oferita de astrologie pri nintermediul hasrtii natale si a Ayurveda prin analiza tipului de Dosha primordial următorul pas este dezvoltarea empatiei(am scris si aici despre asta ). Aceasta este cheia conectării emoționale în orice relație – prin empatie îl faci pe celălalt să se simtă auzit și apreciat. Cu empatie, s-ar putea sa intelegi lentoarea partenerului tau si sa acepti diferentele dintre voi in loc sa te lupti cu el sa sa il judeci.

Sase pasi cate te pot ghida spre empatie si dezvoltare a inteligentei emotionale

Inceteaza sa te plangi să critici sau să judeci pe celalalt ( mai ales partenerul de viata )

Imaginează-ți un viitor pozitiv pentru tine și relația ta( manifesta-ti mental viitorul asa cum ti-l doresti)

Lasa trecutul in trecut (experientele trecute sunt lectii din care ai crescut , elibereaza-l cu recunostinta )

Fii in prezent si ia fiecare fiecare situație asa cum apare(practica a fii in prexent, mindfulness si detasarea )

Fii independent de criticile sau aprobarea altora insa pune-te in papucii lor si verifica daca actiunile tale sunt „ecologice( pe cine ranesti cu ele)

Fii receptiv la feedback (asculta mai mult decat vorbesti)

Sigur ca asta nu se va intampla peste noapte insa prin încercare și eroare putem sa ne schimbam realitatea .

Pentru multi oameni cuvantul „emoție” este ceva nedorit, ca și cum a manifesta sensibilitate emoțională ar fi un semn de slăbiciune.

Dar inteligența emoțională este importantă pentru toată lumea.Amprenta astrala dobandita la nastere precum si tipul de Dosha predominant sunt permanente și fiecare are un profil emoțional. Faptul că oamenii pot observa emoțiile este o trăsătură remarcabilă și, odată ce începeti să vă observați propriile emoții, puteți contracara puterea unei emoții nedorite precum frica și anxietatea.

Fie că admitem sau nu, emoțiile ne fascinează, dar suntem prea atașați de propriile noastre emoții și este nevoie doar de puțină experiență, de anxietate, umilire, respingere și eșec pentru a ne antrena să evităm câmpul minat al emoțiilor în general.

Cunoasterea profilului tau mental , fizic si psihoemotional prin astrologie si a tipului de Dosha existent in corpul tau constinuie un ghid spre dezvoltatea inteligentei emotionale si a empatiei.. Recompensa acestei cunoasteri de sine se traduce printr-o stare de iubire de sine si fericire si inseamna inca un pas spre o creștere emoțională sanatoasa.

Tu cat de bine te cunosti?

Pentru harta natala insotita de raportul Dosha te poti programa pe email : cristina.beica57#gmail.com , whatsupp : 0745204177 sau facebook „astrovedciromania .

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close