7 pași pentru a manifesta bogăția financiară și abundența

321

A invata manifestarea bogăției financiare este una dintre cele mai mari abilități in viață … din motive evidente. Poate părea dificil (chiar imposibil), dar este realizabil dacă rămâi disciplinat și urmezi procese structurate.

La prima vedere … acest lucru poate părea prea nebun pentru a fi adevărat … chiar imposibil.

Însă…

Știința dovedește că poți manifesta bani folosind anumite tehnici și reprogramându-ți mintea. Să explorăm acest lucru!

Într-un caz, o femeie a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală masivă. A suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și „debuliza” tumora, dar pentru că a fost considerată aproape de moarte, a fost trimisă acasă fără să primească nici radiații, nici chimioterapie.

Kaptchuk a adunat un grup mare de pacienți care caută ameliorarea durerii pentru a efectua un test. Și-a împărțit pacienții în două grupuri diferite. Un prim grup de pacienți a luat un medicament pe bază de rețetă, în timp ce al doilea grup a luat tratament de acupunctură.

Jumătate dintre subiecții care au luat medicamente anti-durere, nu s-au  putut da jos din par.

Pe scurt, pacienții care au luat medicamentul pentru ameliorarea durerii au crezut că vor primi efectele secundare … asa au facut chiar daca medicatia era facuta doar din amidon de porumb. În timp ce oamenii care au luat tratament acupunctura crezut că au fost de gând să fie vindecat … și s-au vindecat, chiar dacă acul nu le-a atins niciodată pielea. Acest lucru arată puterea minții tale și modul în care gândurile se manifestă în realitate.

Progresam… să intrăm în ghidul de 8 pași pentru a manifesta bogăția pe care o doriți.

„Banii sunt un instrument. Folosit corect face ceva frumos; folosit greșit, face o mizerie”.

De fapt, mai jos sunt 8 pași simpli pentru a-ți manifesta bogăția și abundența în viața ta de astăzi. Atunci când ai o intenție clară, te vei simți motivat să realizezi manifestarea. De asemenea, mintea ta subconstienta va raspunde mai bine la ceva clar si precis.

Acum… O să vă rog să faceți ceva.

Pasul 1 : Scrie:

– Cât de mult ți-ai dori să manifesti

– De ce ai vrea să manifesti această sumă

– Ce ai face cu averea pe care o manifesti

Creați / Formulați manifestarea abundenței

Pasul 2 : Permiteți manifestării să devină una cu voi.

Pentru a face acest lucru, vizualizați (imaginați-vă) ca deja detineti bogățai pe care doriți să o manifestați. Cum se simte? Cum miroase? Ce senzații apar când te gândești la asta?

În viața de zi cu zi, creierul functioneaza într-o stare denumita „Beta”. Acest lucru se intampla atunci când in mintea ta se întâmplă rapid multe lucruri deodată. Aceasta NU este starea ideală a mintii pentru a fi în timp ce manifesti.

Pasul 3 : Intrati într-o stare profundă a mintii.

Când stabiliti manifestarea, sau doriti să obțineți inspiratie… este crucial pentru a intra într-o stare profundă a mintii. Dacă nu sunteți sigur ce este o stare profundă a mintii, este o stare cerebrală mai lentă, mai liniștită și mai pașnică.

A fi într-o stare profundă cerebrală este necesar sa doriți să manifestați bogăție. Când ești într-o stare profundă a mintii, obții o legătură mai bună între tine, mintea ta subconștientă și univers.

Pentru a afla mai multe despre relația dintre stările creierului și manifestare, citiți articolul in continuare.

„Mă gândesc de 99 de ori și nu găsesc nimic. Nu mă mai gândesc, înot în tăcere și adevărul îmi vine”.

Pasul 4: Dati comanda manifestarii pentru a genera bogăție

Odată ce vă aflați într-o stare profundă a creierului, cereti ca manifestarea să intre în realitate. Într-un fel, aduceți cerul pe pământ. Puteți face acest lucru prin comanda, „Eu sunt bogat” sau „Eu sunt atragerea de bani mai mult și mai mult ca în fiecare zi trece,” etc

Cu toate acestea, trebuie să efectuați acest lucru cu convingere. Nu poate fi prin lupta, anxietate sau sa vă faceți griji s-ar putea să nu se întâmple. Când cereti, trebuie să aveți convingere și autoritate se face.

Credința este cheia. Puteți face totul ca la carte, dar fără credință, nimic nu este posibil. Isus a spus: „Ce lucruri atât de mult doriți; credeți că le primiți și le veți avea.”

„Singura modalitate de a realiza imposibilul este să credem că este posibil”.

Simțiți-vă manifestarea și vorbiți despre ea ca și cum ar fi reală.

Aceasta este o comandă excelentă, simplă și eficientă de utilizat.

„Și se va întâmpla că, înainte de a chema, eu voi răspunde; și în timp ce ei încă mai vorbesc, voi auzi”. – Isaia 65:24 (KJV)

Sau cu alte cuvinte … înainte de a chema (trimite manifestarea voastră în univers), Sursa a răspuns deja și v-a dat-o.

Pasul 5: Eliminați blocajele (sau credințele negative)

Odată ce ai poruncit ca manifestarea ta să intre în formă, următorul pas este să-ți elimini convingerile negative și blocajele din jurul banilor.

Unele convingeri negative pe care le poate avea în jurul banilor sunt …

– Nu crezi că meriți bani

– Credeți că banii sunt rădăcina tuturor relelor

– GândeștI că vei atrage oamenii greșiți avand multi bani

– Cred că nu sunteți suficient de bun pentru a face o gramada de bani

– Va simtiti vinovați că aveți bani

– Simțițiti ca bani nu sunt  spirituali

Un alt lucru de care trebuie să ții cont sunt oamenii pe care îi intalnesti. Dacă au convingeri limitative în jurul banilor (o mentalitate de sărăcie) , vei fi puternic influentat de energia lor. Cu toate acestea, dacă vă decideți să stati în jurul oamenilor cu convingeri limitative, asigurați-vă că mentalitatea voastra este puternică și neîmpătată.

Trebuie să te asiguri că te înconjori de influențe pozitive și de oamenii potriviți. Alte modalități de a șterge credințele limitative includ meditația, vindecările energetice, afirmațiile etc. De asemenea, trebuie să vă hrăniți în mod constant mintea subconștientă cu gânduri pozitive în jurul bogăției voastre.

Pasul 6: Luați măsuri instantanee

Nu vei ajunge nicăieri dacă îți stabilești o manifestare și nu iei măsuri. (Când ai o imagine clară a ceea ce îți dorești, dar nu iei nicio măsură, asta e doar o visare).Dacă faceți o greșeală, învățați din ea și începeți din nou. Imaginează-ți cum ar fi fost viața ta dacă nu ai fi reușit să mergi la prima încercare și ai fi renunțat. Același principiu se aplică și în cazul câștigării de bani.

Până când va veni ziua de mâine, cel mai probabil veți uita și vă veți continua vechile modele și modul de viață. Nu contează cât de mică este acțiunea ta, așa cum spune Nike … pur şi simplu fă-o.

Pasul 7: Uita-te dupa semne

Urmăriți sincronicitățile, oportunitățile și evenimentele care vin în viața voastră după ce v-ați stabilit manifestarea și ați urmat pașii anteriori.

Universul funcționează în moduri misterioase și îi place să te testeze. Dacă în viața ta apar dificultăți sau scenarii extraordinare, depășește-le și atinge-ți scopul. Sau , dacă evenimente pozitive vin în viața ta, profită și revendică/urmărește-l cu autoritate.

Fără scop real sau distracție în spatele călătoriei dumneavoastră de a manifesta avere … nu merită.

Concluzie

Acum, toate acestea sună minunat și simplu în principiu. Însă… Voi sublinia că nu poți cădea în capcana că orice ai cere, va veni. Trebuie să se ia măsuri serioase și să urmeze în mod constant chiar dacă în mod logic nu are nici un sens.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close