Cele 8 invataturi ale Zeitei Lakshmi pentru prosperitate si abundenta financiara

278

8 invataturi de educatie financiara si abundenta pentru Zeita din tine

In drumul spre misiunea personala (Dharma) pe care astrologia vedica (indiana) mi le-a dezvaluit prin #astrograma natala si #autocunoastere am inteles ca o parte din mine avea nevoie de ajutor in indeplinirea misiunii personale , de ghid spiritual si de viata . Nevoia era de „independentafinanciara !

Sa fii detasat de material suna spiritual si inaltator insa ce te faci cand esti om si ai nevoie primare de acoperit : acoperisul deasupra capului si hrana .

Si cum imi iau cunoasterea din oceanul infinit al invaturilor Vedice am intrebat-o pe Zeita Lakhmi , ce sa fac.

Pentru hindusi Zeita Lakhmi simbolizeaza norocul, prosperitatea casei si abundenta Se spune ca in cuplul in care cei doi se cearta Lakhmi pleaca .

Ca atare am invatat, educat si aplicat !Si ia uite unde sunt:

1.Am grija de sanatatea mea financiara muncind mai putin pe bani mai multi ,cand vreau , de unde vreau intre 6 si 9 luni pe an .Pentru asta am renunta la job”stabil” si am devenit solopreneur( sau freelancer).

2.Am grija de mintea mea oferindu-i pauze si iesiri in natura calatorind lunar 3-4 zile afara Orasului si experimentand/invatamd ceva nou ( calaritul de ex)

3.Am grija de corpul meu si ii ofer: masaj terapeutic de 2 ori pe luna , SPA, ingrijire personala (unghii si coafor ) .Am renuntat la sport intensiv din mtoiove de sanatet si pentru ca am inlocuit cu Yoga care face legatura intre corp si emotii mai bine decat sportul masculin si intensiv.

4.Am grija de sanatatea mea pe termen lung si imi ofer anual un Ayurveda detox pentru detoxifiere si rejuvenare , sa ma ajute sa elimin toxine( metale si alti compusi) pe care ii inghit ca si tine din atmosfera, mancare si poluarea oraselor.

.5.Imi aloc timp hobbyurilor : arta, scris, citit , studiului Hartilor natale , numerologiei si a tarotului.

6.Investesc continuu in educatia mea prin cursuri si psihoterapie care ma ajuta sa ies din zona de confort si sa fiu bine cu mine, impacata si implinita sufleteste.

La ce am renuntat:

1.casa( stau in chirie in case luxoase si pentru care nu am resurse si timp sa mi le permit ,la 55 de ani un credit pe termen lung nu e foarte incurajator )

2. masina ( folosesc aplicatii gen City Link ( pentru Bucuresti), Bla Bla Car ( pentru conexiuni intre orase), Uber si Bolt sau transport in comun

3.haine si obiecte personale nenecesare ( bunurile personale : haine, incaltaminte , etc incap in 2 TROLERE MARI )

4.iesitul in oras saptamanal

5. am redus suma alocata viciilor ( sunt fumatoare si uneori imi place sa beau un pahar de vin bun dar aplic regula de maxim 3% din venitul lunar)

6.oamenii invidiosi, negativi si smiorcaitii care se plang dar nu fac nimic sa iasa din zona de confort .

Daca vrei si tu sa inveti sa aplici si tu cateva principii simple de educatie financiara si de viata , iti daruiesc ghidul de educatie financiara al Zeitei Lakhsmi .Invita in viata ta PROSPERITATEA , ABUNDENTA si SUCCESUL !

Ca sa il primesti :

  1. scrie-mi pe adresa de email cristina.beica57@gmail.com cu titlul GHID LAKSHMI

2. abonează-te la canalul youtube ASTROVEDIC ROMANIA

3.Ajuta-ma sa ajung la 6000 de Zeite ca tine distribuind pe pagina personala de facebook acest articol .

Cu iubire si recunostinta!

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close