Ai planeta „lacomiei si egoismului ” in harta natala? iata care este si cum iti influenteaza caracterul

349

Oricant am fi de sceptici un lucru este sigur: suntem parte din acest Univers si miscarile planeteleor ne influenteaza viata .

Mișcarea planetelor poate avea un astfel de impact in vieța unei persoane,ori o ridică de la sărac la rege ori o degradează de la rege la sărac.

Sușurile și coborâșurile din viața unui om sunt cauzate în principal de cele nouă planete care se afla si in harta natala . Dacă o persoană este înconjurată de probleme intr-o anumita arie a vietii si a cestea se repeta , atunci studiul hartii natale si identificarea relatiei cu planetele ofera o intelegere mult mai ampla asupra acestor incercari .

Astrologia vedica considera ca fiecare planeta care este asociata cu o zeitate a imprumutat din caracterul acelei zeitati, conform mitologiei hinduse care sta la baza majoritatilor tratate de astrologie vedica .Daca planeta este buna si cu un caracter bun atunci nativul imprumuta din acele calitti ,la fel daca este lacoma și egoistă atunci aceasta îi poate „determina „indemna” pe nativi să acționeze greșit .

Plenetele lacome si egoiste pot crea si confuzie în mintea oamenilor iar impactul asupra vieții nativilor poate fi neplacut in functie de asezarea in harta natala.

Sa va cunoasteti harta natala si ce planete sunt asezate in fiecare casa poate fi de ajutor pentru a preintampina anumite situatii neplacute pe viitor.

Planeta care indica egoismul și lacomia este RAHU

Dacă Rahu este intr-o pozitie nefavorabila în horoscopul unei persoane, acea persoană nu va putea discerne binele de rau cu usurinta.

Nativul poate suferi de un sentiment de victimizare, egoism și lăcomie care sunt atribute ale lui Rahu, ceea ce creează numeroase probleme în viața nativului.

Rahu este o planetă care slăbește capacitatea de înțelegere și provoacă confuzie si ceata mintala. Prin urmare, nativul devine o victimă a unui comportament rău asupra lui ( fie de catre parinti, partener, sefi, etc) și poate face alegeri greșite, în ciuda faptului că la nivel constient intelege cand comite un „păcat”, tot le face din cauza confuziei.

În Astrologia Vedică Rahu indică si karmele din viețile anterioare , care au radacini in familie.

Rahu este o planeta umbra ceea ce poate insemna secrete ascunse din familie , lucruri care sau ascuns si care se pot considera „condamnabile” de societate, legi universale , etc .

Rahu inseamna si incapacitatea de a face diferenta dintre bine și rău, indica si anxietatea sau depresia , Încalcarea legile morale si/sau universale . Fiind un slujitor al iluziei ( Maya) , nu este conștient de partea spirituala/religioasa ale vietii.


Jupiter, care înseamnă „Guru”, este singura planetă care are puterea de a -l potenta pe Rahu si a te apăra împotriva impactului negativ al lui Rahu.Guru mai semnifica si „cunoasterea” , spiritualitatea , religia, invatatorii,profesorii, tatal si fratele mai mare.

Astrologia vedica ofera si remedii care sa potenteze efectul acestei planete in viata nativului.Aceste remedii pot fi de la mandale (yantra) , pietre pretioase pana la mantre si incantatii care, performate cu regulatitate, pot „imblanzi”efectele negative ale lui Rahu.

Daca vrei sa aflii unde se afla Rahu in harta ta natala poti beneficia de un consult astrologic daca imi scrii la adresa cristina. beica57@gmail sau programeaza-te aici : Consultatie – Following Tina

Namaste!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close