Astrologie cu Tina -Tranzite Septembrie 2022

297

Mesajul astrelor in luna SEPTEMBRIE : relații, socializare și bani🌞🌝🌓🪐⭐️

Septembrie va fi o lună mai ușoară și mai calmă decât august din punct de vedere astrologic .

Va fi de fapt un preludiu la ceea ce urmează în octombrie și noiembrie când începe sezonul eclipselor

Tranzite :

Venus tranzitează Leul din 31 august până pe 25 septembrie

Primul lucru pozitiv Venus s-a îndepărtat de privirea lui Saturn (Shani cel suparat ) și s-a îndreptat spre Leu pe 31 august. Acest tranzit lui Venus va afecta în special semnele fixe, inclusiv Leu, Scorpion, Taur și Vărsător. Asta inseamna mai multa incredere si tupeu pentru aceste semne!

Venus il primeste pe Rahu langa ea (Rahu =luna plina lunare s, in astrologia vedica este considerat malefic ) cu Marte ( Mangal Zeul razboului ) și Soarele ( Surya ) în conjuncție. Acest lucru ne poate face mai sociabili și poate aduce entuziasm relațiilor . Nu e insa un moment bun pentru a oficializa o relație din cauza aspectelor de foc ( de la Soare ) care îl afectează pe Venus ( Shukra).

Venus este combust ( inflamat) de la mijlocul lunii septembrie pana la final de noiembrie. Vorbim de pasiune multa dar in acelasi timp pot fi ceturi si neintelegeri in relatiile de cuplu.

Atentie la cheltuieli! pe perioada cat Venus este combust ( 10 saptamani) .Daca ai ceva #educatiefinanciara verifica-ti bugetul banilor si al vietii si tine-te de el. In functie de unde e plasat Venus in harta natala acolo poti da dovada si de excese!

Soarele in Leu înseamnă că semnificațiile lui Venus sunt sacrificate pentru Soare. Asta inseamna mai multa concentrare pe obiectivele personale si mai putin pe cele din relatii. Daca ai lasat ceva neterminat ( proiect personal, ) acum e momentul sa te reapuci si sa iti canalizezi energia . In functie de unde este Soarele plasat in harta natala alfi si intentiile pentru ritualul de luna plina din 10 septembrie!

De exemplu in harta mea natala Soarele este plasat in casa 1 si intentiile mele vor avea legatura cu felul cu Corpul Meu Divin, cu un stil de viata sanatos, mai multa miscare, mancare cat mai sanatoasa etc .

Mercur în Fecioară până pe 26 octombrie, retrograd din 10 septembrie.Ce activitati sunt potrivite ?

Activități legate de Mercur: reorganizarea apartamentului /casei in care locuiti ,educatie financiara , tranzacții pe bursa si studierea altor metode de creare de venituri pasive , realizarea de conexiuni noi ! In functie de unde ste Mercur in harta natala acolo e bine sa iti plasezi focusul ( In Capricorn=bani, in Rac=conexiuni si socializare etc )

Este, de asemenea, un moment bun pentru a relua obiective și proiecte puse în așteptare, pentru a vă reconecta cu vechii prieteni. Este posibil să va gasiti cu oameni care se întorc în viața ta, inclusiv prieteni, conexiuni , colegi de muncă.

De asemenea, puteți reporni o rutină de sănătate pe care ați pus-o în așteptare. Întreaga fază de două luni a lui Mercur în Fecioară va primi doar aspectul benefic al lui Jupiter. Dacă ai vrut să cultivi obiceiuri bune legate de alimentație și exerciții fizice, acest lucru este excelent pentru asta.

De asemenea, este grozav pentru orice activități educaționale, învățarea unui subiect nou, a unei limbi noi sau a unei abilități noi. Vă puteți aștepta la evoluții pozitive cu chestiuni legate de bani și activități de crestere a prosperitati

Lună plină în Vărsător în nakshatra PurvaBhadra pe 10 septembrie

In aceeași zi în care Mercur devine retrograd, avem luna plină în Vărsător în nakshatra lui PurvaBhadra.

Aceasta este o lună plină este bună pentru a vă conecta cu ceilalți și pentru a socializa mai ales cu cei din trecut!

Planeta care controlează PurvaBhadra este Jupiter, situată în Pești, Inca un indicator pe zona relatiilor , fie din trecut fie cele actuale.

Rahu care este guvernatorul Vărsătorului, este al treilea tranzit din aceasta luna din această lună plina.Pot apare si conexiuni surpriză!

Acesta este un bun tranzit lunar pentru semnele fixe, precum și pentru semnele de aer. In functie de plasarea lui Rahu in harta natala puteti afla in ce domeniu al vietii se va simti acest aspect.

Soarele va tranzita Fecioara din 17 septembrie până pe 17 octombrie

Acesta este un alt mare tranzit pentru Soare, deoarece primește doar aspecte benefice. În primul rând, se va alătura lui Mercur care deja este exaltat ( se afla in propiul semn, adica la el acasa ) și va primi un impuls si de la prietenul lui Jupiter ( Guru ) Și apoi, se va alătura și Venus.

Nu există aspecte dure, dar aici, Venus și Mercur, vor fi influența dominantă mai degrabă decât Soarele. Abia acum este momentul să facem compromisuri în relații si sa tineti cont si de dorintele celorlalti .

Acesta este un alt tranzit pozitiv pentru a fi deschis față de prieteni și invitații de la prieteni să se întâlnească și să se conecteze.

Venus tranzitează Fecioara din 25 septembrie

Pe 25 septembrie, o vedem pe Venus alăturându-se lui Mercur și Soarelui în Fecioară la primele ore ale dimineții. În mod normal, aceasta nu este o poziție bună pentru Venus, deoarece tinde să îi ofere lui Venus o calitate critică și meschină. Dar aici Venus se alătură unui Mercur exaltat care își va echilibra starea de debilitate – echilibrează, dar nu anulează.

Este încă o Venus slăbită, dar echilibrarea poate însemna pur și simplu, cu Mercur acolo, vorbirea ta devine mai rafinată.Sau când vine vorba de bani, poate deveniți mai calculati deoarece Venus în Fecioară vă poate face zgârcit.

Lună Nouă în Fecioară, în nakshatra din Uttara Phalgun pe 25 septembrie

În aceeași zi, avem o Lună Nouă și în Fecioară. Soarele și Luna se unesc în Fecioara în nakshatra din Uttara Phalguni. Aceasta este o lună nouă de bun augur pentru orice activități în care doriți rezultate de lungă durată.

În mod normal, aceasta ar fi o lună potrivita pentru a face angajamente în relații ( casatorie, logodna , etc ) . Dar Venus fiind combust ( de la Soare) și Mercur retrograd, asigurați-vă că înțelegeți situatia si ce se intam[la in loc sa va inchipuiti . Poate un pic de rabdare pana dupa luna noua ar putea aduce mai multa claritate in luarea unui angajament pe teren lung.

Este totuși un moment excelent pentru a începe o nouă rutină, un un nou capitol în viață. Asta ne indeamna planeta Jupiter ( Guru) in luna noua . Mercurul retrograd atât de aproape de Venus, acest lucru sugerează reconectarea cu vechii prieteni, vechii oameni. Este deosebit de bun pentru toate semnele de pământ, sau dacă aveți planete în semne de pământ, puteți vedea beneficiile acum. Soarele este planeta care controlează Uttara Phalguni, care este locul unde are loc Luna Nouă din 25 septembrie , ceea ce sugerează un moment minunat pentru fitness și sănătate sau orice activitate de îngrijire personală. Acest lucru ar putea fi legat si de chestiuni financiare, și de propria afacere, unde puteți vedea o creștere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close