Banii și programarea neuro-lingvistica

306

Dacă sunteți în căutarea bogăției, atunci schimbarea limbajului in fraze pozitive vă va ajuta să vă găsiți drumul. Aceasta este programarea neuro-lingvistică (PNL) – o modalitate prin care îți poți schimba gândurile și comportamentele pentru a obține un anumit rezultat. Este limbajul de bază al minții noastre să construim rezultatele pe care le dorim în viață. În acest caz, ar putea fi bogăție, libertatea datoriilor, independența financiară. sau toate cele de mai sus.

Există o legătură între structura despre care vorbiți despre bani și modul în care vă gestionați banii (bugetarea, economisirea, investiția etc).

Vrei să câștigi mai mulți bani? Nu cunosc pe nimeni care să răspundă „nu”. Și sunt sigura că, dacă ar fi să-ți revizitezi viața, ți-ai dorit de mult să câștigi mai mulți bani. Dacă te-ai simțit blocat de ceva timp, probabil că nu ți-ai verificat mentalitatea în privința banilor.

Cum îmi analizez mentalitatea?

Aduceți conștientizarea credințelor de bază pe care le aveți în jurul banilor. Poate că iti este inconfortabil să vorbești despre asta. Poate crezi că banii sunt răi, banii cer sacrificii, banii necesită prea multă muncă, banii sunt rari, banii sunt lăcomie, banii sunt greu de obținut, banii sunt stresanți.

Crezi că cei mai bogați 1% aveau aceste convingeri de bază în jurul banilor? Poate la un moment dat. Dar limbajul și mentalitatea lor în jurul banilor au trebuit să pivoteze la un moment dat pentru ca ei să devină bogați.

Hai sa-ti dau un exemplu…

Pune-ți această întrebare: ce mă împiedică să am bani? Acum oprește-te pentru o secundă, pentru că de fapt nu vreau să răspunzi la acea întrebare.

Iată de ce: dacă citiți acea întrebare din nou, este posibil să observați că o astfel de întrebare vă poate deschide temerile pe care le aveți, emoții, conflicte, îndoieli, amintiri din trecut sau durere.

Cu această întrebare, răspunsurile tale ar putea suna cam așa:

  • A deveni bogat este prea greu de obținut.
  • Nu am crescut cu bani, așa că nu-i pot obține.
  • Dacă am prea mulți bani, oamenii mă vor privi altfel și mă vor trata altfel.
  • Mi-e teamă să muncesc din greu doar pentru a eșua în cele din urmă.
  • Nu merit sume mari de bani.
  • Mi-e teamă că banii mă vor schimba.
  • Dacă am mulți bani, oamenii vor profita de mine.
  • Dacă devin bogat, oamenii vor fi mai puțin autentici și mă vor dori pentru banii mei.

Poți auzi convingerile limitative? Potrivit NLP, a avea convingeri limitatoare, conștient sau nu, poate fi singura variabilă care te împiedică să ai o viață de opulență.

Cum arată bogăția pentru tine?

Bogăția arată ca o viață de abundență și dăruire înapoi.Bogăția pare să pregătească următoarea generație pentru succesul financiar. Bogăția îmi oferă timp cu familia și oamenii care contează pentru mine.

Răspundeți singuri la această întrebare. Nu-ți da răspunsul corect, dă-ți răspunsul adevărat. Pentru că doar o persoană cu astfel de convingeri autentice poate avea cu adevărat bogăție, independență financiară, libertatea datoriilor etc.

Și, deși toate acestea sună ca fantasmagorie. Nu este. În alte domenii decât banii, am văzut direct cum luarea deciziei conștiente de a vă schimba gândurile și comportamentele vă poate schimba viața.

Mintea ta este mai puternică și mai influentă decât ai putea crede, deoarece are capacitatea de a sabota ceea ce râvniți cu adevărat în viață. Abundența nu este ceea ce avea ea, dar era starea ei de spirit. Limbajul și mentalitatea ei în jurul banilor nu numai că au dus-o acolo unde este astăzi, dar mi-au dat și ulterior o mentalitate de abundență.

Trăind în sărăcie, este mai ușor să-ți formezi o mentalitate în epoca depresiei. De acolo se naște convingerile limitative inconștiente că vei lupta mereu financiar.

Deci ce poți face?

Începeți prin a vă identifica convingerile limitative în jurul banilor. Odată ce ați identificat amprentele subconștiente, puteți începe să vă schimbați limbajul în jurul banilor și să distrugeți barierele financiare. Prin urmare, programare „lingvistică”.

De exemplu: „Nu voi avea niciodată destui bani” —> „Prosperitatea există în mine.”

În loc să te gândești la lucruri pe care nu le ai, extinde-ți puțin cadrul mental și concentrează-te mai mult pe ceea ce este posibil pentru tine.

Un mic sfat: atunci când vorbești despre bani, ar trebui să te facă să te simți bine. Dacă nu se simte bine, încercați din nou.

Bogăția este pentru tine. Libertatea datoriilor este în viitorul tău. Independența financiară este în puterea ta.

Banii se misca. Acum, înroleaza-i.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close