Câteva gânduri despre sexualitate

154

Legea Atractiei este puterea minții care ne transpune gândurile și le materializează în realitate. În termeni de bază, toate gândurile se transformă în lucruri în cele din urmă. Dacă te concentrezi pe negativ, vei atrage situații și oameni negativi. Dacă te concentrezi pe gânduri pozitive și ai obiective pe care vrei să le atingi, vei găsi o modalitate de a le atinge.

Ce este de fapt această lege, cum funcționează cu adevărat și cum să o folosești? Viața mea s-a schimbat complet acum 12 ani, când am auzit pentru prima oară pentru acea „carte magică ”THE SECRET”si am fost surprins și am început să manifest lucruri uimitoare precum vacanțe gratuite, cadouri, oportunități de afaceri etc.

Dar m-a interesat și mai mult CUM este posibil acest lucru și cum să îi ajut și pe alții să înțeleagă. M-au interesat și lucrurile pe care nu le puteam manifesta și blocajele pe care le-am avut atunci. Cum funcționează mintea noastră. După 10 ani de cercetare și practică, am găsit cel mai rapid mod de a-mi manifesta – să-mi reprogramez mintea, gândurile și să-mi schimb realitatea la cea dorită. Astăzi, știința recunoaște că există o forță care pătrunde, pătrunde și umple vastul univers. Tot ceea ce vezi și simți în jurul tău este o expresie a acestei puteri. Oamenii de știință o numesc energie.

 Totul este o energie într-o formă sau alta. Atomii din ce sunt alcătuiți? Acea sursă de energie din care este făcut totul? Atât gândurile, cât și comportamentul tău sunt expresii ale energiei. Deci asta înseamnă că GÂNDIREA TA ARE UN IMPACTUL FIZIC ASUPRA LUMII!

Cea mai dificilă parte a recunoașterii și acceptării adevărului a ceea ce are de oferit Legea atracției este să realizezi că fiecare dintre deciziile tale în viață, bune și rele, a fost modelată doar de tine. Pentru mulți, aceasta poate fi o pastilă amară de înghițit, mai ales dacă dai vina pe cei dragi că au fost responsabili pentru viața ta până acum, sau chiar țara ta, vecinii sau șeful tău. Ei bine… mintea noastră inconștientă conduce spectacolul nostru. Din aproximativ 400 de miliarde de biți de informații pe care mintea ta le prelucrează în orice secundă, ajungi să fii conștient de cel mult 2000 de biți. În ceea ce privește timpul, ești în mare parte inconștient, rulând pe pilot automat – peste 95% din timp. Deci, în mod conștient, ești implicat în viața ta doar 5%, îți poți imagina?

Deci, mintea inconștientă este partea emoțională a ta. Să vorbim despre această parte și despre cum vă poate afecta viața. Emoțiile joacă un rol enorm în condiționarea minții tale.

Cu toate acestea, odată ce ai ajuns cu adevărat să înțelegi adevărata cheie din spatele Legii Atractiei, poți fi reînnoit cu speranță și curaj în cunoașterea copleșitoare că ești liber să preiei controlul asupra vieții tale și să te eliberezi pentru totdeauna de ciclul fricii și al îngrijorării, sau negativitatea care te-a reținut prea mult timp în toate domeniile vieții tale.

Cu cât dedici mai mult timp pentru a învăța cum să folosești Legea Atractiei în mod eficient, cu atât viața ta poate fi mai împlinită și mai plină de satisfacții. Așadar, așa cum am spus, gândurile noastre sunt cele mai puternice frecvențe cunoscute de noi, ceea ce este foarte inspirator și, de asemenea, îngrijorător, dacă nu suntem conștienți de ele.

Când ești stăpân pe emoția ta, ea îți va servi foarte bine pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești. Singura problemă aici, așa cum am menționat, este că majoritatea oamenilor păstrează volume semnificative de emoții negative neprocesate din trecutul lor. În măsura în care le afectează concentrarea, gândirea, comportamentul, producând rezultate corespunzătoare în viață. Problema principală este că mulți oameni sunt disociați de ei înșiși – o stare în care vă „părăsești” corpul. Acesta este un mecanism excelent de a face față atunci când sentimentele te coplesesc. Dar trăind în acest fel pe termen lung te lasă amorțit și în perpetuu modele mintale și corporale nesuportabile, care încep să creeze o lume fizică negativă în jurul tău. Există, de asemenea, vești bune pentru oricine a fost lovit emoțional de-a lungul vieții: nu ești rănit și TU poți vindeca toate părțile din tine.

De exemplu, yoga, exercițiile și meditația sunt instrumente puternice care pot fi implementate pe cont propriu. Dacă ești interesat să faci un pas următor în viața ta pentru manifestare, tehnica mea preferată și cea mai rapidă care m-a ajutat cel mai mult pe mine și pe alții este terapia Timeline – hipnoterapia.

Cu terapia cronologică vă puteți curăța toate emoțiile neprocesate, limitând credința și conflictul interior. Dacă încă sunteți pe calea pe care doriți să vă faceți mai întâi munca interioară singur, aici aveți 2 sfaturi pentru manifestare:

CONECTAȚI-VĂ CU DVS.

Aducerea conștientizării în interior în timp ce meditezi sau chiar în traficul la orele de vârf vă permite să simțiți orice sentimente neprocesate stocate în corp. Să rămâi cu sentimentele tale cu conștientizare totală iubitoare permite emoțiilor să se ridice, să le digere și să dispară. De asemenea, le puteți nota pe hârtie. Conectarea la conștientizarea senzorială este un instrument puternic pentru a deveni prezent cu tine însuți, care în cele din urmă va vindeca o ruptură dintre minte și corp.

Verificați zilnic starea dumneavoastră emoțională. Dacă aveți nevoie de ajutor cu asta, puteți descărca jurnalul emoțional zilnic imprimabil. Înregistrați-vă gândurile – Aflați cum să fiți mai conștienți de ele zilnic.

CREDE IN TINE SI IN UNIVERS

 Știm că este nevoie de aproximativ 9 luni pentru ca oamenii să aibă un copil și, de exemplu, 70 de zile în care semințele de morcov devin morcov.

Dar ceea ce facem de obicei, când comandăm din „catalogul universului”, ne dorim, dar nu știm cum se va întâmpla sau când se va întâmpla asta, așa că de obicei oamenii pur și simplu renunță înainte să se întâmple cu adevărat. Se poate întâmpla ca universul să fie pe cale de a pune lucrurile împreună – oameni, situații etc și tu îl blochezi cu convingerea că nu se va întâmpla.

Amintiți-vă – chiar și grijile voastre se manifestă. Cu cât vă faceți griji, cu atât  blocați legea atracției!

Deci, cum să te relaxezi? Reveniți la punctul unu – fiți prezent în ACUM – RELAXĂȚI-VĂ, RESPIRAȚI, MEDITATI.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close