Ce culori sa porti pe 1 ianuarie 2023 in functie de zodie

338

De sfarsit de an un altfel de astrologie.
Se stie ca in astrologia vedica ( indiana) fiecare planeta este reprezentata si de o culoare, de obicei culoarea respectivei planete fiind data de povestea mitologica a zeitatii din spate .

Si pentru ca in astrologia vedica si studiul hartii natale sunt indicate inclusiv culorile benefice fiecarei zodii in parte mai jos aveti recomandarea pe zodie si ce culoare sa purtati in prima zi a anului 2023:

Berbec: Dacă nativii zodiei Berbec poartă haine de culoare roșie la 1 ianuarie, atunci zeița Lakshmi va fi mulțumită de acest lucru. Evitati haine de culoare neagră în această zi, altfel veți obține rezultate negative ..

Taur: Potrivit lui Vastu Shastra ( Varianta indiana Feng Shui) , nativii din zodia Taur sunt sfătuiți să poarte haine albe, roz sau crem pe 1 ianuarie. Nici măcar din greșeală nu purta haine de culoare roșie.

Gemeni: Ar fi grozav dacă vei purta haine de culoare verde pe 1 ianuarie, asta îți va crește creativitatea și averea.

Rac: Pe 1 ianuarie, nativilor din zodia Rac li se sugerează să poarte haine de culoare verde și galben,Toate lucrările care erau oprite vor începe din nou și există posibilitatea ca tu să ai succes în această lucrare. Evita haine de culoare neagră, deoarece această culoare este considerată nefavorabilă în religia hindusă.

Leu: În această zi, puteți purta haine de culoare roșie, șofran, galbenă, aurie și albă pentru a obține binecuvântările divine ale lui Maata Laksmi.

Fecioara: Potrivit lui Vastu Shastra , nativii din zodia Fecioara ar trebui sa poarte haine de culoare albastru deschis, roz deschis sau verde in prima zi a noului an. Evitati haine de culoare roșie în această zi.

Balanță: Nativii zodiei Balanță poartă haine de culoare albastră la 1 ianuarie și cu siguranță vor obține rezultate pozitive și vor avea succes. Evita haine de culoare neagră, albă sau roz.

Scorpion: Nativii din zodii Scorpion sunt sfătuiți să poarte haine roșii sau de culoare maro. Aceste două culori îți vor aduce rezultate de bun augur și averea ta va crestei. Evitati haine de culoare verde.

Sagetator: Nativii din zodia Sagetator ar trebui sa poarte culoare galbena sau portocalie in prima zi a anului, acest lucru va fi de bun augur pentru tine, iar asta va aduce fericire in viata ta.

Capricorn: Dacă nativii zodiei Capricorn poartă haine de culoare albastră în prima zi a noului an atunci se vor sfârși toate problemele care vin în calea succesului.

Vărsător: Nativilor acestei zodii li se recomandă să poarte haine de culoare albastră sau violetă în prima zi a anului deoarece aceste două culori vor fi de bun augur. Acest lucru va aduce fericire și pace familiei.

Pești: Nativii zodiei Pești ar trebui să poarte haine de culoare galbenă în prima zi a anului, acest lucru vă va oferi rezultate pozitive.

Namaste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close