Ce este Dharma si cum sa o accesezi ?

365

„Dharma” se traduce din sanscrita literal prin „direcție corectă”, „datorie corectă” sau „viață dreaptă”. Dar conceptul de dharma are un înțeles spiritual mult mai profund . În esență, dharma ta înseamnă scopul tău în viață. Dharma ta este adevărata ta chemare – ceea ce ai fost pus aici să faci, misiunea personala, cea care iti aduce starea de fericire, implinire sufleteasca , succes si prosperitate .

Dacă nu îți trăiești dharma, s-ar putea să simți că ești blocat desi actionezi, dar nu avansezi.. Viitorul nu te entuziasmează. Supraviețuiești mai degrabă decât să prosperi. Acest lucru poate fi însoțit de sentimente de #anxietate, #depresie, sentiment de inferioritate ,lipsa „fericirii” .

Când îți trăiești dharma, experimentezi satisfacție începand cu felul in care te exprimi și împărtășești darurile tale unice și știi că astfel si viețile altor oameni prin menirea ta .

Cand iti traiesti Dharma accesezi linistea si pacea interioara, atragi bunastarea si prosperitatea , fericirea , castigi o directie in viata aliniata cu Sinele Tau Divin , independenta de „credinte” si ” conditionari din exterior.

Ca sa aiti accesezi Dharma ai nevoie de Cunoastere de Sine, intelegerea conditionarilor Karmice si a caracterului si personalitatii proprii, gasirea unui echilibru interior intre „bun” si „Rau” , intre „iad” si „Rai” pentru ca In noi se afla deopotriva Raiul si Iadul.

În Kali Yuga (o perioadă de timp de 432.000 de ani în care ne aflăm în prezent, care este condusă de demonul Maha Kali, unde adharma și păcatul domnesc ), s-ar putea să nu găsim dharma sau scopul vieții noastre. Putem rătăci fără scop și să nu ne împlinim dharma. Moștenirea descendenței noastre familiale poate sau nu să iasă din noi. S-ar putea să trecem Karmele generationale mai departe insa cele bune (biji) să nu prindă rădăcini, să crească și să înflorească prin noi și cu forța noastră vitală. Acesta este un păcat în sine și cauza multor suferințe.

Povestile stramosilor aveau cândva un rol foarte important în transmiterea unor moșteniri culturale semnificative generațiilor viitoare. Astăzi, televiziunea și filmele sunt povestitorii moderni. În Kali Yuga, orice merge.

Astrologia vedica (indiana ) prin studiul hartii natale este singura astrologie care aduce o abordare holistica si spirituala asupra nativilor prin intelegerea Dharmei ( Misiunea personala ) si Karmei ( conditionarile vietilor trecute ) .

Daca vrei sa afli care este Misiunea ta Personala prin cunoasterea hartii natale scrie-mi la cristina.beica57@gmail.com.

Namaste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close