Cele 3 tipuri de barbati descrise in Kama Sutra

391

Desi multi am auzit de Kama Sutra care provine din cunoasterea hindusa scrisa în sanscrită despre dragostea erotică ,se cunosc foarte puține lucruri despre autorul său, Vatsyayana Mallanga. Se pare ca a fost scris probabil cândva în secolul al treilea. Contrar credinței populare, Kamasutra nu este doar o carte despre dragoste și diferite poziții sexuale ea Acoperind si alte subiecte, cum ar fi arta de a trăi bine, natura iubirii, găsirea unui partener de viață și îngrijirea vieții tale amoroase. Conceptele sexuale pe care majoritatea oamenilor le asociază cu Kama Sutra au devenit cunoscute în cultura occidentală la sfârșitul secolului al XIX-lea, odată cu adaptarea manualului Kamasutra de către un explorator britanic pe nume Richard Francis Burton. Deși considerate retrospectiv o traducere extrem de inexactă și înșelătoare, pozițiile sexuale descrise în versiunea lui Burton sunt cele care au atras atenția oamenilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii încă mai consideră Kama Sutra doar o carte cu poziții sexuale exotice. Cu alte cuvinte adevarul si esenta acestei cunoasteri a fost dusa in derizoriu ,probabil pentru beneficii materiale.

Kama Sutra alaturi de astroligia vedica ( indiana ) si Ayurveda poate fi luata in considerare ca un alt instrument de cunastere de Sine , asa cum sunt si celelalte doua.

In afara de clasificarea celor 4 tipuri de femei despre care am scris AICI acelasi text mentioneaza si o clasfiicare a barbatilor in 3 categorii.

Acestea sunt: Sashaka (omul iepure), Vrishabha (omul taur) și Ashva (omul cal). Bărbații sunt clasificați după lungimea Linga (organul reproducător masculin).

Aspectul exterior al unui bărbat este o reflectare directă a lungimii Linga-ului său și invers. Un bărbat scund va avea un linga scurt, în timp ce un bărbat înalt va avea unul lung, în general. Așadar, puteți prezice cu ușurință dacă un bărbat este un iepure, un taur sau un cal, privindu-l și observându-i gesturile, aspectul, felul în care vorbește și se poartă.

1.Sashaka (omul iepure).Linga bărbatului iepure nu depășește lățimea a șase degete atunci când este complet ridicată. Silueta lui este scurtă și rezervată, are în general o față rotundă sau pătrată. Pofta de mâncare îi este mică, pieptul curat și părul mătăsos. Mâinile lui sunt mici, dar bine proporționate ca formă și formă. Palma lui este roșiatică și grațioasă, în timp ce culoarea feței este palidă. Gâtul scurt, umerii și picioarele scurte sunt subțiri. Sperma lor este de un miros dulce și nu sunt prea înclinați și pofticiosi față de femei, în general. Are o dispoziție liniștită, face bine de dragul virtuții, este smerit, binevoitor, apetitul lui este mic și este moderat în dorințele trupești.

Exemplu de barbat iepure:Leonardo Di CaprioHare man
2. Vrishabha (omul taur).Linga omului taur nu depășește lățimea a nouă degete atunci când este ridicat. Cap convex, ascuțit, care pare ridicat ,fața este convexă și seamănă cu cea a unui taur care se infurie. Corpul lui este aspru și dur, cu un piept păros. Palmele lui sunt roșii, umerii cărnoși au curbe ca niște valuri, se pare că umerii atârnă de o coloană puternică. Colțurile ochilor lui sunt uneori roz, care devin roșu închis atunci când este entuziasmat sau furios. El are o dispoziție crudă și violentă, si este mereu gata de actiune.

Este crud si adesea i-ar ataca pe alții în situații de conflict. Are burta scurtă și pofta de mâncare este moderată. Burta lui arată ca o broască țestoasă, seamănă cu mersul tremurător al unui leu. Corpul lui este bogat in stamina si acest tip de barbati sunt cei mai cautati de diferite clase de femei.

Exemplu de barbat Taur Bull man

3. Ashva (omul cal). Linga calului nu depășește lățimea a douăsprezece degete atunci când este ridicată. El este musculos, cu un piept lat, dur ca un bloc de fier. Vocea lui este profundă și vorbește mai puțin, ține compania puținilor oameni, dar nu la fel de temperat ca omul Bull.

Degetele lungi cu unghii lustruite, ochi mari și nesiguri, membrele și genunchii par a fi curbate. În comparație cu omul Taur, omul cal este calm și compus și nu se agită atât de ușor. Mersul acestui bărbat este rapid, își doresc în secret femeile altora, dar nu-și dezvăluie nimănui intențiile, secrete și timide uneori. Privirea lui este fixă ​​și dură, vocea lui este profundă ca a unui taur. Este nesăbuit la spirit, lacom, volatil, uneori leneș și plin de somn. Merge încet, punând un picior în fața celuilalt. Acest bărbat deține cel mai înalt control asupra dorințelor sale carnale și este dificil pentru unele clase de femei să-l entuziasmeze pe acest bărbat, deoarece își va lua timp pentru a atinge vârfurile pasiunii sale. Spre deosebire de bărbatul taur, care este mereu gata de acțiune, acest bărbat este pretențios și va respinge o invitație dacă nu simte puternic față de femeie. Acest bărbat este uneori foarte emoțional și posesiv. Au nesiguranțe cu privire la soțiile și iubitele lor. Calul are cea mai înaltă „etică” și „valori morale” și sunt adesea numiți „protectori” sau „salvatori”, în comparație cu omul taur care sunt adesea numiți „atacatori” sau „invadatori”.

Exemplu de barbat Cal

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close