Cele 4 tipuri de femei descrise in Kama Sutra

183

Cele 4 tipuri de femei descrise in Shastrtas si Kama Sutra – cartile antice ale hinduismului

Literatura hindusă antică este inimaginabil de vastă. De la manualul original de călărie la manualul de a face dragoste, nu există literalmente nimic despre care să nu fi fost scris în aceste carti ale cunoasterii  străvechi.

Deși a fost scris în perioada medievală în istoria Indiei, încă își păstrează semnificația în a clasifica femeile in patru tipuri. De fapt, este prima carte care studiază detaliile frumuseții feminine. Autorul acestei descrieri care ofera detalii despre Arta amorului este Kokkoka, autorul Ratirahasya,el oferind detalii care nu se regasesc in celebra Kama Sutra.

1.Padmini (femeia lotus)

Femeile Padmini sunt reprezentate de flori de lotus. Florile de lotus, care cresc adesea în iazurile murdare, dar nu sunt afectate de apă, reprezintă spiritul liber al acestor femei. Datorită caracteristicilor lor, femeile padmini sunt denumite și femei lotus în kamasutra. Se spune că sunt cele mai atractive femei din toate cele patru categorii.

Femeile Padmini sunt excepțional de frumoase, dar asta nu le face egoiste. Fețele lor strălucesc ca o lună plină, iar aurele lor strălucesc puternic în întuneric. Pielea lor este moale și deschisă, asemănătoare cu cea a unui lotus galben. Au corpul unei apsare(dansatoare celeste).

Ochii femeilor Padmini sunt strălucitori, la fel de frumoca a unei caprioare  și au un colț ușor roșiatic. Dinții lor sunt strălucitori ca perlele întinse pe corali în adâncurile oceanului. Nasurile lor, precum semințele de susan, sunt frumoase si  drepte.

Sânii mari ai unei femei Padmini seamănă cu forma unei prune. Ele merg gratios ca un  flamingo, iar vocile lor sună ca a  gâștele albe. Sunt cântărețe naturale și le place să converseze cu brahmanii(inteleptii) , ceea ce arată interesul lor pentru autocunoastere..

În ciuda tuturor calităților minunate ale unei femei Padmini, acestea sunt extrem de rare și greu de găsit în epoca modernă. Autorul cărții Ratirahasya a mai afirmat că, deși alte tipuri de femei pot împărtăși anumite caracteristici cu acesta, ele nu pot fi clasificate în întregime drept Padmini.

Chitrini (artistele )

Tipurile de femei Chitrini sunt reprezentate ca femeile artei, nu pentru că sunt adesea atrase de profesii creative, ci pentru că reușesc să-și mențină reputația puternică în ciuda lipsei standardelor de frumusețe ale celorlalte trei tipuri de femei de pe listă.

Datorită personalităților lor distincte, se spune că sunt extrem de inteligente și apreciațe în societate. Nu sunt la fel de ascuțițe ca Shankini, dar nici nu sunt la fel de dezordonați ca Hastini.

 Eleganța, clasa și personalitatea generală sunt mai importante pentru ei decât principiile frumuseții și ale poftelor. Sunt înzestrate cu o multitudine de abilități creative care le pot ajuta să iasă în evidență într-o mulțime.

Femeile Chitrini au adesea pielea mai închisă, ceea ce este una dintre caracteristicile lor cele mai distinctive. Corpurile lor sunt puternice și de dimensiuni medii, dar și foarte delicate. Au talie subțire și sâni și fese mari.

Potrivit autorului, fluidul de secreție sexuală al femeilor tip Chitrini este adesea dulce, iar yoni-ul lor miroase a miere. Ele sunt al doilea cel mai bun tip de femeie după Padminis în ceea ce privește neprihănirea .Se bucură de compania oamenilor religioși și, de obicei, dedică timp activităților religioase.

Shankhini (femeia floare )

În comparație cu celelalte trei tipuri de femei de pe listă, Shankhini este cea mai comună în societate. Personalitățile lor puternice și ascuțite le fac ușor identificabile. Ele au cel mai scăzut nivel de stima de sine  și atribute calitative dintre toate celelalte tipuri de femei.

Din acest motiv, de obicei nu le place să facă activități religioase și preferă un stil de viață luxos. Chiar dacă Shankinii nu sunt la fel de atragatoare ca Padminis, au personalități unice care pot atrage cu ușurință un bărbat. Pielea lor este de obicei albicioasă, dar nu netedă.

Corpul lor este bine construit, cu sânii care sunt fie vizibil mai mari, fie mai mici proporțional cu dimensiunea corpului. Cușca osoasă este adesea vizibilă clar în gâtul lor, în timp ce sânul lor are o cantitate mai mică de carne. Mâinile și picioarele lor sunt vizibil mai mari, iar vocile lor sunt răgușite.

În timp ce copulează, se spune că lasă urme de unghii pe corpurile partenerilor lor. Femeile Shankini sunt foarte inteligente și  atletice și se bucură de activitatea fizică.

Hastini (femeia elefant)

Tipurile de femei Hastini au cele mai dinamice caracteristici. Datorită structurii corpului lor rotunjite în mod natural, ei sunt reprezentați de atributele elefanților. De obicei, le place mult să mănânce. Picioarele lor sunt stângace și mici. Sânii lor sunt mult mai mari și umflați.

Aceste femei nu obțin niciodată suficientă satisfacție senzuală din copulare, iar înălțimea lor este de obicei mult mai mică decât cea a altor tipuri. Le place să facă dragoste viguros și asta pentru o perioadă lungă de timp.

Ele merg încet, vocile lor sunt tăcute și șoldurile lor ies în afară ca un vas. Spre deosebire de Shankini, femeile Hastini sunt independente și își vad de  treburile lor fără să țină cont de ceilalti.

Tu cu care tip de femeie te identifici mai mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close