Cele 6 tipuri de EGO

471

Si uite cum o alta intentie pusa cam acum 1 de zile intr-un ritual de luna , manifestatie si divinatie , devine realitate.Siteul www.followingtina este ansat oficial astazi 10.08.2022. Numerologic e un 6 , energie feminina, creatie, ghid, educator deci nu puteam fi ghidata Divin mai bine ! Multumesc cu recunostinta !

Frica de succes, perfectionismul si gandul din spate ca nu as fi suficient de buna ma tin tin uneori capriva intr-o stare de leneveala , careia acum i se spune modern ” procrastinare”.

Partea buna cand „lenevesti” este ca inveti SA FII, o stare de feminitatate , de conectare la emotii, intuitie si corp. Meditatia imi perspective diferite, solutii la acele situatii care ma nelinistesc si imi tulbura pacea si echilibrul interior si imi permit in acelasi timp sa ma IUBESC cu vulnerabiltati si imperfectiuni ca un OM.

Drumul catre mine m-a ajutat sa ma cunosc , e un proces care nu s-a incheiat dar pe care il ador cu toata suferinta ce vine de aici. Suferinta care vine din cele 6 tipuri de EGO cu care oricare dintre noi se identifica la un moment dat:

1.Eu sunt ceea ce am (casa, masina, bani)

2.Eu sunt ceea ce fac ( profesie, titluri, etc)

3.Eu sunt ceea ce altii cred /vad despre mine ( imaginea sau masca de perfectionism afisata in exterior pentru a fi acceptati )

4.Eu sunt altfel decat oricine altcineva ( de neinlocuit)

5.Eu sunt special (deasupra tuturor, narcisic, egocentric , etc)

6.Eu sunt separat de Dumnezeu/Divinitate ( doar dorinta, vointa mea conteaza)

Tu cu cate tipuri de EGO te identifici?

Namaste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close