Cod de conduita etica pentru consultatii

268

Sunt aici să-mi ajut și să-mi servesc clienții.
Tratez pe toată lumea cu egal respect, indiferent de rasă, religie, sex sau orientare.
O analiza astrologica, numerologica sau o consultatie de dezvoltare personala nu este litera de lege . În calitate de Astrolog Numerolog sau consilier dezvoltare personala îmi voi oferi Opinia și Sfatul sincer, dar nu voi interfera cu Liberul arbitru al clientului. Orice Decizie sau Acțiuni luate de client ca urmare a unei astfel de serviciu sunt responsabilitatea exclusivă a clientului.
Cred că nu există consiliere proastă si ca rezultatul poate fi modificat doar prin acțiune și concentrare inteligentă.


Termeni si conditii –

Toata consilierile făcute de mine sunt confidențiale. Vă respect informațiile și nu le voi împărtăși niciodată cu nimeni.
Localizarea obiectelor pierdute, alegerea numerelor de loterie șau rezolvarea crimelor nu este modul meu de a raspunde la intrebarile clientilor .
Nu voi prezice datele morții pentru cineva și nici nu încerc să diagnosticez o boală (Există medici acolo, caută ajutorul lor pentru orice complicație medicală).
Eu nu sunt medium – adică – nu vorbesc cu morții.
Îmi rezerv dreptul de a refuza să citesc o harta natala din orice motiv. (Banii vor fi rambursați)
NU invoc sau elimin vrăji sau blesteme.
O analiza astrologica este un proces în două sensuri. Mă aștept ca clientul să fie CLAR si concis in informatiile pe care mi le ofera si in ce zona a vietii are nevoie de CLARITATE si ghidare,
Taxa de consultatie astrologica este de 150 de ron 1 pentru o sesiune de 45 de minute printr-un apel videoconferință si nu include si furnizarea hartii natale si nu se face pe o harta natala intocmita de altcineva .Pretul unei hati natale incepe de la 420 de ron si creste in functie de intrebarile clientului.


Notă –

Mă țin foarte strict de programul meu de întâlniri.
În cazul în care doriți să reprogramați sau să anulați o intalnire , asigurați-vă ca ma informați cu o zi în avans.
În cazul în care nu vă prezentați la intalnire , considerați-vă pe lista neagră permanent. În acest caz, banii nu vor fi rambursați (urmez o politică foarte strictă de neprezentare).Respect timpul meu si al clientilor care poate au nevoie si nu reusesc sa ii servesc in timp.

Cu iubire si recunostinta!

Om Shakti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close