Conceptul de Plăcere și usurinta în afaceri

202

Mulți oameni cred că plăcerea inseamna să faci o baie cu spumă, să-ți cumperi un inel cu diamante sau să mănânci ciocolată în fiecare seară. Însă, plăcerea înseamnă pur și simplu să fii în momentul prezent și să te simți atât de bine pentru ca ești acolo. Așadar, atunci când poți fi în acest spațiu de prezență, modul în care intri în afaceri, dacă ești antreprenor, este că îți poți întâlni cu adevărat clienții acolo unde trebuie să fie întâlniți. De fapt, poți auzi ce spun ei, fără să fii în capul tău să te gândești. Toate acestea sunt îndepărtate atunci când ești în plăcerea ta.

Același lucru se intampla cu senzualitatea care  înseamnă a fi conectata la toate simțurile tale. Din nou, în momentul prezent, mă simt atât de bine. Cunosc de la sine, momentele în care simt cea mai mare plăcere, parcă spațiul și timpul se dizolvă, ca din neant, în același timp. Și o simt când sunt în natură, sau când, știi, doar râd și mă joc cu partenerul meu, o simt la sesiunile de coaching.

Cum ar putea cineva să primească bani cu mai multă plăcere și ușurință?

Dumnezeu, Universul, are nevoie doar de tine pentru a materializa ceva mai profund, astfel încât să-ți poți îndeplini dorințele tale. Noi, antrenorii care suntem mai spirituali și care ne luăm foarte în serios munca de materializare, uneori putem gândi ca,

„O, Doamne, trebuie să lucrez mai mult. Oh, Doamne, nu funcționează.”

Uneori este nevoie doar de timp și spațiu, răbdare. Și sa slăbim puțin mânerul.

Uneori avem nevoie de puțin mai mult din acea structură masculină. Faci toate lucrurile pe care trebuie să le faci? Chiar ți-ai planificat ce vei posta? Chiar te-ai uitat la numere? Pentru că creierul nostru are nevoie din punct de vedere tehnic de lucruri pe care să le lovească, astfel încât lucrurile să poată intra în manifestare fizică. Dacă nu știm spre ce ne îndreptăm, atunci nu se poate concretiza. Știu pentru mine personal că a fost ceva greu de obținut. Obisnuiam sa cred: „nu, nu am nevoie de toată această structură, pot să fac cum vreau eu.” Cred că mulți oameni vorbesc despre dorința de a avea  mai mulți bani. Ei vorbesc despre dorința de luni cu venituri mai mari. Dar atunci nu știu unde vor ajunge banii. Înțelegerea banilor mei a fost un lucru imens, uriaș la care am lucrat în ultima vreme. Vreau să mă asigur că banii au încredere în mine. Nu trebuie să am încredere doar în bani, ci și banii trebuie să aibă încredere în mine. Ceva despre care vorbesc cu mulți dintre clienții mei este extinderea constiintei lor.

Deci de multe ori, vom spune,
„Bine, vreau să fac 60.000 pe lună acum.”
Ei bine, creierul tău este pregătit pentru asta? Dacă clienții în valoare de 60.000 de dolari ar veni chiar acum, ești pregătit din punct de vedere energetic pentru acest tip de faimă? Pentru acel nivel de clienți?
Și de multe ori, nu suntem  gata.

Să presupunem că fac 10.000 pe lună, aș vrea să merg la 100.000 de luni data viitoare. Și ce mi-am dat seama a fost că vreau mereu să mă mențin în acest mod de luptă sau fuga, așa că ne autosabotăm creând aceste obiective nebunești pe care creierul, sistemul nostru nu este încă pregătit să le facă față. Am învățat sa devenim dependenți de propria noastră suferință. Avem ani de programare în care am fost în sistemul „luptă sau în fugi”, și mulți oameni sunt acolo.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *