Cum sa iti urmaresti Karma in harta natala

53

Efectele tranzitelor si legatura lor cu harta natala si karma

Combinația de tranzite și ciclul tău specific dasha sunt cele care declanșează karma.

Pe măsură ce planetele tranzitează în jurul diagramei tale natale , ele se ciocnesc cu planetele tale natale, activând anumite părți ale corpului, teme de viață, modele ale sistemului nervos și experiențe psiho/emoționale ale corpului.

Diagrama ta natala este o hartă a corpului tău. Fiecare casă se corelează cu o anumită parte a corpului și cu un centru al creierului.

Fiecare planetă este o expresie a elementelor și a părților corpului, de asemenea. Când aceste „grahas(planete)” prind anumite părți ale corpului și creierului tău, ele influențează preferințele, antipatiile, alegerile, comportamentele și acțiunile tale.

Semnele sunt un alt strat al înțelepciunii corpului, guvernat de anumite planete. Fiecare semn indică părți ale corpului în funcție de casa cu care se corelează.

De exemplu, Berbecul este numărul unu și guvernează prima case. Taurul este numărul doi și guvernează casa a doua.

Nakshatrele sunt următorul nivel de înțelepciune și perspectivă pentru înțelepciunea corpului tău. Aceste constelații lunare exprimă Natura și inteligența ei, modul în care prana curge prin corpul tău unic și combinația ta specială de elemente.

Propriul tău Prakriti(natura biologica a corpului ) unic este rafinat de inteligența Nakshatralor, a conducătorilor lor planetari, a zeităților și a porțiunii de cer pe care o conduc.

Pe măsură ce planetele tranzitează în jurul hărții, corpul este activat de prinderea lor energetică specifică. Ciclurile dasha determină ce karme specifice sunt activate la un moment dat pentru corpul și viața ta.

Cu înțelepciunea de tranzit și dasha, puteți identifica cu mai multă acuratețe ce influențe vă afectează corpul, cum vă sprijină Natura Prakriti , la ce provocări să vă așteptați și cum să înțelegeți acest ciclu actual al karmei.

Ganditi=va la o harta natala vedica Jyotish ca la o rețea de energii, straturi și elemente. Pe măsură ce vă întăriți înțelegerea fiecărui strat, nuanțele apar. Intuiția va susține foarte mult conștientizarea.

Dacă vrei să-ți trezești înțelepciunea corpului, intuiția și să înțelegi karma din diagrama vieții tale apeleaza la o analiza a caselor karmice si dharmice pe care in luna Mai o poti avea cu o reducere de 30% fata de pretul de lista.

Cu iubire infinita!

Cristina Beica Vyas

Dharma Coach


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *