Cum sa îți vindeci energia masculina dacă ești femeie

204

Echilibrarea energiilor tale masculine și feminine este o parte crucială, a relației pe care o ai cu tine însuți. De asemenea, joacă un rol crucial în sănătatea ta, pentru că dacă ești o femeie care conduce cu energia ta masculină de cele mai multe ori, poate avea tot felul de repercusiuni și implicații.  Avem energii divine feminine care curg prin noi tot timpul. Și avem energii masculine divine care curg prin noi tot timpul, de asemenea. Deci există un flux constant al acestor energii divine masculine și feminine, indiferent dacă ești bărbat sau femeie. Deci toți le avem pe ambele în același timp. Dacă aceasta este semnătura noastră energetică, nu? Dacă așa trăim în lume, ca femei, din cauza condiționării, din cauza modului în care societatea ne-a programat, din cauza sistemelor noastre familiale, ca femei, multe dintre noi vibrăm mai ales în energia noastră masculină.

 Așa că conducem cu energia noastră masculină și  ne suprimăm energia feminină și ajungem în modul de supraviețuire. Deci,  în modul supraviețuitor, foarte mult în modul de conducere, mult perfecționism și toate aceste lucruri sunt tipice când sunt conduse cu un bărbat rănit. Unele dintre celelalte semne care arată că masculinul rănit este prezent este atunci când avem un control foarte strâns asupra tuturor. Deci un control strict asupra gospodăriei, un control strict asupra carierei noastre, un control strâns asupra copiilor noștri și asupra familiei noastre și asupra finanțelor noastre. Și pur și simplu avem grijă de tot și îl controlăm pentru a ne asigura că totul merge bine.

Un alt semn al masculinului rănit este incapacitatea de a ne odihni. Așa că atunci când lucrezi mereu, când ești mereu ocupat, când mai este întotdeauna ceva de făcut, ești în energie masculina. Și, din nou, acest lucru este condus și de societatea în care a fi ocupat și agitația sunt glorificate. Așa că ne insusim aceste concepte, dar, în acest proces, sacrificăm atât de mult din propria noastră energie și atât de mult din propria noastră viață. În acest masculin rănit, vă este frică de energia voastră feminină pentru că energia voastră feminină vă cere să vă deschideți și vă cere să primiți și să permiteți.

Energia ta feminină luminează totul. Și este, de asemenea, răspunsul la modul în care începem să ne vindecăm bărbații răniți.

Acum, vreau să trec la trei practici pe care le puteți folosi pentru a începe să vă vindecați masculinul rănit.

  1. Și prima practică este să dezvolți o conștientizare în jurul valorii de când ai fost în energia ta masculină de prea mult timp. Este încă important pentru noi ca femei, foarte important pentru noi să putem accesa energia noastră masculină. Energia noastră masculină ne ajută să ne concentrăm și ne ajută să ne atingem obiectivele. Ne ajută să realizăm. Deci vrem să ne putem accesa în continuare masculinul, dar nu vrem să fim în masculinul nostru de cele mai multe ori din cauza impactului pe care îl are asupra corpului nostru, din cauza impactului pe care îl are asupra bunăstării noastre. Și vreau să notez, de asemenea, că echilibrul tău masculin-feminin va arăta diferit pentru toată lumea. În regulă. Nu este un sold de 50%, 50%.

Deci arată diferit pentru fiecare. Și pe măsură ce începi să lucrezi cu energiile tale divine, vei începe apoi să descoperi care este echilibrul tău ideal? Cum arată asta pentru tine? Așadar, primul pas este să începi acea conștientizare, sau mai degrabă să dezvolți acea conștientizare în jurul unde ești prea mult în masculin și apoi să găsești modalități de a te întoarce în feminin. Și așa poți face asta.

2. Deci, a doua practică este să te muți din cap în corp. În regulă, mulți, dintre noi trăim o viață deconectată în care mintea noastră este deconectată de corpurile noastre. Și există diverse motive pentru care ne deconectăm.

Și ceea ce ne determină să facem este adesea că știu că sunt vinovat pentru asta. Și poate că și tu ai experimentat asta, de multe ori ne luăm sentimentele și le aducem la minte și încercăm să ne gândim la ele. Ce simt? De ce simt asta? Deci, noi intelectualizăm sentimentele, în loc să simțim sentimentele. Așa că o parte a practicii de a ieși din mintea ta și de a intra în corpul tău este să simți sentimentele în corpul tău, este prin a întruchipa orice simți și experimentezi. Și asta necesită curaj. Este nevoie de curaj pentru a fi prezent cu sentimentele.

3.Apoi ultima practică pe care o am este ca tu să explorezi modalități prin care poți încetini mai mult. Încetinirea este o ușă foarte puternică în lucrul cu energiile divine feminine. Așa că explorează idei despre cum poți încetini mai mult, cum poți avea mai multă plăcere în viața ta.

 Unele dintre celelalte lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă relaxați sunt să învățați să faceți puțină meditație. Și dacă meditația, ideea aceea de meditație te stresează, dacă te face să te simți anxios, dacă încerci să meditezi cu un scop în minte să se întâmple ceva sau trebuie să arate într-un anumit fel, nu mai pune atâta presiune asupra însuți, permite-ți doar să te așezi și să fii. Nu trebuie să faci nimic. Doar fii, doar respira, asculta niște muzică relaxantă, si acorda-ti acest timp de liniște, cinci minute sau 10 minute sau 15 minute de a fi. Cel mai important lucru din această categorie de a explora lucruri pentru a te relaxa și a explora modalități de a încetini este să nu iti pui nicio presiune. Doar lăsa procesul să se desfășoare! Presiunea și nevoia de a te  conforma anumitor standarde și de a fi într-un anumit fel, asta e din nou, venind de la masculin.  Învăț că viața este vie, deschisă și suculentă. Este vorba despre vindecarea acestor energii și despre îmbrățișarea puterii mele feminine, pășind cu adevărat în puterea mea feminină.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close