De ce nu reușim sa manifestam?

245

Opinia populară este că dacă te gândești la ceva, îl vei manifesta, dar știm că nu este adevărat. Nu gândurile noastre devin realitate, ci sentimentele și emotiile o creează. Vreau să te întreb, vizualizezi sau doar te gândești la asta? Vreau să ajungi până la punctul de a avea fiori și lacrimi cu vizualizarea ta. Primul motiv pentru care nu  manifestați este pentru că nu vizualizați corect. Există o diferență între a gândi ceva și a vizualiza ceva. Vizualizarea este mult mai puternică și este ceea ce trebuie să faci pentru a-ți atinge dorințele.

Dacă îți dorești cu adevărat această dorință și o ai planificată în cap, după câteva minute de meditație, vei ajunge la punctul în care crezi că o ai prin vizualizările tale. În timp ce vizualizezi, crezi cu adevărat că ți s-a împlinit dorința,  aceasta este vizualizarea corectă. Va dura ceva timp și practică, dar știu că poți face asta. Data viitoare când vizualizezi aminteste-ti cuvintele mele, ia asta în serios și  folosește-ți toate simțurile. Ciripesc păsările, simțiti mirosul de piele a mașinii? Acestea sunt detalii importante în timp ce vizualizați, trebuie să puteți deveni foarte detaliate cu ele.

Motivul pentru care nu ați manifestat este pentru că subconștientul dvs. crede că nu aveți acel lucru. Trebuie să ne schimbăm subconștientul.  Repetati „Sunt atât de fericit și recunoscător că banii intră în viața mea ușor și liber.”Așa vă vom schimba subconștientul, prin afirmații. Ne vom reeduca mintea subconștientă, eliberand gândurile negative despre dorința, care ne va activa sistemul de activare reticular, și va începe să caute lucruri importante în lume care să vă ajute să vă accelerați procesul de manifestare.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *