Despre astrologie ,investitii pe bursa si abundenta

260

Poate va intrebati care este legatura dintre abundenta si astrologie?

Si recunosc ca pana acum 4 ani nici eu nu vedeam vreo legatura intre ele.

De 4 ani sunt pasionata de astrologia vedica ( indiana) care in afara ca m-a ajutat sa ma cunosc si care este misiunea mea personala ( Dharma) in aceasta reincarnare , imi este ghid si in modul unde sa imi redirectionez abundenta banilor ( ca iubirea stiu unde:).

Investesc de peste 3 ani in bursa de valori ( Romania) si pe pietele externe si momentele in care sa cumpar si sa vand le aleg si in functiile de tranzitele planetare. Si mi s-a intamplat sa povestesc despre asta unor barbati care se considera investitori si sa fiu luata in ras. Noroc ca fac terapie de ceva ani si nu le mai iau personal , insa am realizat inca odata cum cuvantul femeii nu e la fel de auzit/ascultat ( iar este poveste transgenerationala)

Am decis insa sa imi ascult intuitia si sa continui sa fac asta pentru ca am incredere in Univers si in ghidarea lui Divina.

Asa cum invataturile vedice al Zeitei Lakshmi m-au inspirat si invatat cum sa atrag abundenta in viata mea , la fel si astrologia imi ofera indicatii incotro sa imi directionez abundenta financiara.

Aceasta cunoastere a fost si este inca utilizata de oamenii de afaceri indieni si de Maharajii din cele mai vechi timpuri .

Intelegand ca suntem fiinte spirituale in permanenta conexiune cu Universul , predictiile astrologice ne ajuta sa intelegem influenta subtila a planetelor si tranzitelor planetare in orice arie a vietii noastre, inclusiv cel financiar.

Si pentru cei ce nu au studiat acest aspect, va dezvalui un alt secret, fiecare planeta indica o anumita industrie. E clar ca nici nu e nevoie sa fii mare expert astrologic sa intelegi cum si ce indutrii vor fi pe plus sau pe minus in functie de tranzite. Daca totusi nu ai timp de studiu si sa fii cu capul in stele ca mine am pregatit un ghid si predictiile bursei aici :

Avand instrumentele potrivite de educatie financiara si aplicandu-le utilizand aceste predictii cresti sansele ca orice investitie faci sa fie profitabila.

Dar pentru asta ai nevoie sa inveti cum sa stapanesti energia banilor. Asta se intampla in programele de abundenta cu Zeita Lakshmi in care ghidez femeile pas cu pas si le ofer instrumentele care sa le ajute sa schimbe ceea ce e de schimbat, sa transforme ceea ce e de transformat pentru o viata in iubire, armonie, pace, bucurie si abundenta.

Acest program e o poveste intr-un spatiu care contine cu blandete, rabdare si acceptare in ritmul fiecarei un proces de crestere utilizand puterea cuvantului(afirmatii)si a gandului (vizulizare)pemtru atragerea abundentei.

Daca vrei si tu sa faci parte din aceasta comunitate scrie-mi .

Om shreem maha Lakshmiyei namaha

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close