Despre mine

Bună, mă bucur să te cunosc!
Numele meu este Cristina Beica și sunt Couch, Consilier Dezvoltare Personala ,Consultant  HR   Investitor financiar,  Autor, dar mai presus de toate OM. 
Născută în 1967, cu ascendent în Săgetător, am absolvit Facultatea de Mecanică Iași, însă cele mai multe învățături mi le-a oferit chiar viața. Studiul Vedelor ( cartile cunoastere din hinduism prin care am ajuns la Astrologie Vedica, Numerologie  si alte  stiinte considerate oculte).

De ce astrologie indiana?

În 2020 am decis să iau o pauză de la tot ce însemna viața mea în acel moment, un job bine plătit într-o companie de IT, un business online dezvoltat, alergătura după „material”. Divorțată, având o fiica aflată pe propriul drum, departe de mine, am simțit nevoia de o pauza pentru MINE. Printr-o conjunctură deloc întâmplătoare, am stat în India 7 luni, fiind cea mai transformatoare experiență. Cunoașterea Vedică mi-a deschis o lume nouă, magică și vindecătoare. Conectarea la DIVINUL Feminin mi-a schimbat credințe și valori legate mai ales de UNIVERS si DIVINITATE. Așa am ajuns acum să îmi împlinesc misiunea personală (Dharma), aceea de ghid al exprimării unei feminități AUTENTICE, conectată la emoții și propriul SINE.

Aflata  pe pe drumul dezvoltării și independenței personale,inceput acum aproape  10 ani dar intens in ultimi 4 ani , sunt in proces de tranzitie  spre coaching/ghidare/mentorarea altor femei trezite si constiente de rolul lor in acest Univers.

Fac asta punand la dispozitie experienta personala ( Karma)  , sutele de ore de terapie,workshopuri si programe la care am particpat si in care am investit TIMP, BANI si DETERMINAREA de a merge pe calea implnirii misiunii personale ( Dharma din astrologia vedica) .

Unelte/certificari

Experienta in industrii diverse de peste 20 de ani in vanzari online si offline (fizic si online) 

Experienta de peste 4 ani in consultanta si recrutare IT 

Experienta ca mama ( am o fiica de 32 de ani  care traieste in UK si este Manager la o multinationala bancara )

Experienta ca sotie si partenera de viata  ( casatorita a treia ora  )

Experienta ca fiica ( mama mea care inca traieste are acum 85 de ani )

Experienta ca sora ( fratele meu mai mare are 62 de ani )

Experinta ca prietena ( unii s-au pierdut pe traseul dezvoltarii mele , altii au ramas, deci putin dar buni ) 

Consilier dezvoltare personala- Metoda Eriksoniana -Carmen Stavarache 

Astrolog vedic- Profesor Marian Ionita Romania  si Raju Bhai India 

Ayurveda practictioner-Institutul Chakrapani India 

Constelatii familiale Code Generation Germania metoda Radacini Puternice-Timmea Muller 

 Recruitare Digitala Geek Aacademy -Michal Jonas 

Toate acestea si multe altele , impreuna cu compasiunea, rabdarea si empatia unei persoane care a trecut prin pierderi si suferinte  le pun in slujba femeilor  care isi doresc sa isi tranforme viata , sa isi amplifice energia creatoare , sa ajunga la o stare de ABUNDENTA in toate ariile vietii lor, ghidandu-le pe  calea iubirii de sine și a  manifestării ,pe măsură ce se vei cunosc si  inteleg , conectându-le la miezul ființei lor .

Găsești pe site inspirație și materiale care să te acompanieze experimentate personal  , dincolo de credințe limitative legate de vârstă, sex, statut social,etc.

Gasesti pe facebookul personal si postari despre prigramul de Abundenta , prosperitate si educatie financiara  creat pentru a ajuta femeile sa ajunga la acea STARE a abundentei in orice arie a vietii lor.


Înțelegând că acest drum îți aparține în totalitate, alegandu-ma sa iti fiu ghid   în acele aspecte ale vieții în care ai încercări  îți garantez că la finalul unui procs de ghidare /coaching iti vei gasi propriul drum prin conectarea și recuperarea acelor părți din tine nedescoperite, neaccpetate, neintelese  care sa te ajute sa iti , maximizezi si manifesti  puterea ta interioara!

Detaliile despre costuri /consultatie gasesti AICI

Cu iubire infinta! 

Tina Lakshmi Devi 

 

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close