Detox Ayurvedic Panchakarma-minte corp si spirit

327

Retreat Ayurvedic in Jaipur

17- 27 noiembrie 2023 + 9 zile Detox Ayurvedic Panchakarma

Retreat organizat in colaborare cu Ayurveda Detox in colaborare cu Annpurna Rathore
https://www.talabgaoncastle.com
Puterea de vindecare a Stiintei Vietii Ayurveda impreuna cu explozia de culoare si energia acestor locuri sacre te deschid către o dimensiune vindecatoare minte corp si spirit .
Retreatul este pentru un grup de 6 persoane sau 3 cupluri , sunt 3 camere cu pat dublu si baie proprie , un living mare cu loc de luat masa, bucatarie ,AC, internet de mare viteza .
Apartamentul dispune de o terasa privata , bucatar si servicii de spalat si calcat .
Bloc cu paza 24 de ore din 24 La 5 minute de mers pe jos se afla o piata de legume si magazine
Mancarea este gatita de un bucatar(Chacha= unchiul) in fiecare zi si este 100% vegetariana tinand cont de indicatiile medicului .Fructele si legume sunt cumparate zilnic din piata locala .Chacha ( unchiul) este la dispozitia oaspetilor permanent.

Clinica Chakrapani care face acest Detox de 9 zile se afla la 2 km distanta ( 5 minute cu riska) , iar medicul specalist Dr Lakshmi ( intra aici sa vezi un interviu cu Dr Lakshmi ) e cea care intocmeste planul de tratament personalizat . Inainte de retreat se ofera o consultatie gratuita online pentru a merge pregatiti cu anumite anlize medicale si recomandari.

Programul:

Ziua 1 -dupa amiaza, consultatie cu Dr Lakshmi , plan de tratament, masaj
Ziua 2 -dimineata tratament . Dupa amiaza vizita la Hawa Mahal
Ziua 3 – dimineata tratament , dupa amiaza program de voie
Ziua 4-dimineata tratament , dupa amiaza vizita la Templul Maimutelor
Ziua 5- dimineata tratament , program de voie dupa amiaza
Ziua 6 -dimineata tratament ,program de voie dupa amiaza
-Ziua 7- dimineata tratament,
Ziua 8 – dimineata tratament , vizita la Birla Mandir dupa amiaza
Ziua 9- Plecam spre aeroport

Cui se adreseaza :

Tratamentele Ayurveda Panchakarma sunt eficiente în probleme de sănătate cronice și acute.
Ajută în mod pacienții cu diferite patologii și diagnostic complicate cu terapii de detoxifiere si amelioreaza urmatoarele afecțiuni
metastaze maligne, sclerodermie, scleroză multiplă, hepatită-C, boli de rinichi, paralizii, distrofie musculară., paralizie cerebrală,tulburări obsesiv compulsive,psoriazis,Diabet zaharat,alopeciesindrom de colon iritabil,boala Crohn, calcul renal,endometrioza,fibrom uterin.
Detoxul Panchakarma actioneaza la nivelul intestinului gros eliminand reziduriile acumulate din alimentatie sau dintr-un sitl de viata nepotrivit , in conditii de stres maxim.
Rezultate bune se obtin si pentru cazurile de :
Infertilitate de cuplu
Disfunctii sexuale ( frigiditate, ejaculare precoce , amenoree, dismenoree, etc)

Cum actioneaza :

Panchakarma Detox asupra asupra celor 3 Doshe considerate in Ayurveda energii vitale ale vietii si care sunt formate din cele 5 elemente ( aer, apa, foc, pamant, eter ). Orice dezechilibru al unei din aceste Doshe se transpune in boli in corpul fizic.
Una dintre cauzele primare ale stresului este anxietatea, aceasta fiind cauzata de un dezechilibru Vata Dosha care este comuna in aceste vremuri datorita stilului de viata pe fuga, cu ore lungi de munca si imposibilitatea corpului de a se relaxa pe deplin.
Panchakarma vine sa “hraneasca” tesuturile prin procedurile bazate pe retete stravechi ayurvedice din plante indiene si uleiuri.
Diferenta fata de alte proceduri naturiste consta in faptul ca Panchakarma actioneaza la nivel celular, acolo unde se afla efectele nedorite ale stilului de viata si al bolilor asociate.
Aici gasesti si cartea Ayurveda daca te pasioneaza subiectul: https://7770955401094.gumroad.com/l/mmzgc

Cum arata o zi de DETOX
Medicul specialist Ayurvedic face anamneza fiecarui pacient si in functie de tipul de Dosha ( care difera de la o persoana recomanda planul de tratament.
In mare planul de tratament consta in :
1.aplicare de ulei cald in nas, urechi
2.masaj terapeutic cu ulei de susan sau floarea soarelui , aplicat incepand cu pielea capului si par pe tot corpul si/sau masaj cu decoct de plante
2.Sauna pe scaun
Shyrodara ( ulei cald pe frunte )si baie cu ulei cald
Clisma cu usi/sau amestec din decoct de plante indiene( Basti)
Alte proceduri in functie de tipul de Dosha care are nevoie sa fie echilibrat.
In plus medicul specialist recomanda si pastile ayurvedice , plus alte remedii luate pe perioada DETOXULUI si dupa pentru inca o luna .

smart

Cui ii este recomandat :

Detoxul Panchakarma este recomandat persoanelor de 35 + ani , cu un stil de viata stresant, care muncesc la birou in pozitie sedentara si mai putin in aer liber , in special celor ce muncesc in IT intrucat actioneaza la toate cele 3 nivele: minte-corp si spirit .

Detalii despre costuri si inscriere gasesti AICI

Sa fie cu sanatate !

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close