Diagrama natala, karma si dharma

159

Bine v-am regasit dragilor! Acesta este al 2-lea articol din seria de 15 articole dedicate descoperirii astrologiei vedice. Concentrarea pe individ si Sinele Sau , pe atingerea unor obiective personale si  cu o  analiza a vieții, a  sufletului si  a ceea ce ne face cu adevărat fericiți fac parte din Cunoasterea de Sine , si, constituie esenta culturii hinduse.

Conștientizarea de sine, cunoașterea de sine, iubirea de sine și educația personala  reprezintă, acum, calea mea. Prin urmare, scopul meu în împărtășirea acestor informații, în special pentru cei care au venit catre mine cautand raspunsuri intr-o diagrama natala , este de a-I  ajuta la o mai bună înțelegere a diagramei lor personale și a conceptelor de bază ale astrologiei vedice. Consider astrologia vedică sau jyotish o „astrologie vindecătoare”, care  ajuta  nativul sa primeasca ghidare divina   si sa afle de unde vine, unde se află și care este Dharma(destinul )  sau în această viață.

Astrologia Vedica este o știință divină care ne permite să aflăm date despre viitor și acest lucru poate fi văzut cu ajutorul diagramelor natale . Aceasta reprezintă o imagine a rezultatelor Karmelor realizate de o persoană în viețile sale trecute.

Dharma este alcătuită din echilibrul acumulat al karmelor noastre trecute și al karmei actuale și este disponibilă în harta natală actuală.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close