Experienta Panchakarma 2023

278

Buna dragilor!

Iata ca si in 2023 India ma cheama sa ma eliberez de toxine , fie ca vorbim de kg in plus, emotii reprimate sau ganduri negative. Pentru ca Panchakarma este despre minte-corp si spirit si am scris despre prima experienta si aici .

In 2022 am fost sceptica aunci cand Dr Lakshmi m-a anuntat ca este posibil sa am ceva experiente la nivel emotional , sa imi vina sa plang sau sa ma simt trista fara motiv. Ceea ce nu s-a intamplat in timpul celor 9 zile de tratament s-a petrecut la 3 luni dupa pe cand eram deja in tara. Pentru ca un asfel de Detox actioneaza mult timp dupa ce se termina .

Si au venit constientizari cu momente din copilarie de care nu imi mai amintisem, i-am plans pe cei pe care i-am pierdut din familie si parti din mine pierdute de-a lungul vietii . Cu ce m-a ajutat asta ? sa ma inteleg, sa ma accept si sa ma iubesc asa cum sunt ACUM si AICI, fiecare experienta m-a adus de fapt mai aproape de EU-l meu , AUTENTIC.

De-a lungul vietii adaugam strat peste strat de trairi neverbalizate care se manifesta in prezentul nostru sub forma de frustrari. Copii fiind se intampla sa crestem in medii lipsite de afectiune, validare, autonomie .

Neglijenta emotionala este unul din motivele pentru care in viata de adult devenim egocentrici, egoisti si lipsiti de empatie, rabdare , compasiune , in primul rand pentru noi.

In urmatoarele 2 saptamani intetionez sa te port cu mine in aceasta calatorie de curatare minte corp si spirit, in timp real.

Daca vrei sa fii notificat despre aceasta experienta, India si spiritualitate ti-am pus la dispozitie 3 variante :

1.inscriere la newssleter pe blogul followingtina.com

2.abonare la canalul youtube ASTROVEDIC ROMANIA aici

3. like and follow pe canalul TIK TOK ASTROVEDIC ROMANIA .

Pe curand !

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close