Femininul traieste vremuri speciale

166

Ai vreodată senzația că în tine există un cântec necântat… o chemare și un potențial sufletesc care este unic, al tău?

Dacă da, atunci ești o femeie care se trezește, care probabil nu numai că simte că lumea se află într-un punct de cotitură, dar că există un rol profund și semnificativ pe care trebuie să-l joci în modelarea viitorului nostru colectiv – și ai dreptate!

Cu toate acestea, la fel ca multe femei care se trezesc, s-ar putea să te simți copleșită de această chemare și să nu fii sigură de pașii pe care trebuie să-i faci pentru a-ți realiza întregul potențial, astfel încât să poți juca acel rol vital. De asemenea, bănuiesc că experimentezi un decalaj confuz și frustrant între posibilitățile bogate pe care le simți pentru viața ta și ceea ce ai reușit să manifesti până acum în realitatea ta exterioară.

De exemplu, poate tu…

  • Te simți oarecum anxioasă sau deprimată, în ciuda faptului că esti o persoană conștientă, angajată și grijulie, care a lucrat pentru ea însăși de mulți ani.
  • Exagerezi daruind simțindu-te adesea epuizata de nenumăratele solicitări asupra ta în ciuda eforturilor depuse pentru a-ți crea crea o viață echilibrată.
  • Tânjesti după conexiuni mai profunde și mai autentice cu ceilalți, în ciuda multor ani de muncă pentru a-ți îmbunătăți relațiile.
  • Tânjești după un partener intim care să se potrivească cu pasiunea ta pentru viață și care să-ți fie egal în toate privințele – cineva care îți împărtășește valorile și viziunea de a crea o lume mai bună.
  • Te simți  singura și fără sprijin pentru a aduce la iveală deplinătatea contribuției pe care știi că trebuie să o faci, în ciuda faptului că ai prieteni buni în viața ta.
  • Te simți  chemata să începi un nou proiect sau o carieră care se referă la servicii și contribuție, dar nu știți exact cum ar putea arăta sau cum să te susții  între timp.
  • Te simti entuziasmata când spargi vechile modele dar descurajata și confuza când esti doborâta înapoi în vechile modele.

Dacă ai oricare dintre aceste experiențe, vestea bună este că nu ești singura! Cele mai multe femei care se trezesc se simt astfel. A fost cu siguranță propria mea experiență personală înainte să descopăr cum să accesez Puterea Feminina și am văzut-o direct în miile de femei cu care am lucrat de atunci. Cei mai mulți dintre noi lucrăm asupra noastră de ani de zile pentru a avea relații mai bune, pentru a crea un sentiment mai profund al scopului și a sensului și pentru a atinge obiective valoroase în viață. Și, deși am făcut progrese lente și constante de-a lungul anilor, încă ne simțim neliniștiți pentru ceva mai mult…

De ce – în ciuda tuturor realizărilor noastre și a anilor de muncă de dezvoltare personală și spirituală – nu am reușit să accesăm puterea de care avem nevoie pentru a prospera în viață?

Cei mai mulți dintre noi cred că motivul pentru care nu am reușit să scoatem la iveală plenitudinea potențialului nostru de iubire, autoexprimare creativă și o mare contribuție este pentru că nu avem suficienți bani, timp, sprijin, educație sau cunoștințe. Totuși, adevărul este acesta:

Nu ne-am trezit încă la tipul de putere de care avem nevoie pentru a crea acele lucruri la care tânjim cel mai profund!!!!

Faptul că încă ne luptăm să avem relații vibrante și să creăm vieți pline de sens și inspirate nu este un eșec personal. Este de fapt o problemă colectivă cu care ne confruntăm împreună, simptomatică a istoriei evolutive mai ample pe care o trăim ca femei născute într-un moment extraordinar și crucial în istoria umanității.

Neliniștea pe care o simțim este o chemare critică – un impuls convingător care ne îndeamnă să evoluăm în modurile în care am încercat să accesăm puterea de care avem nevoie pentru a începe să trăim viețile pe care intuitiv simțim că ne-am născut.

Să ne bucuram de vremurile pe care le experimentam!

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close