Kundalini cheia spre trezirea feminitatii

344

In Yoga Kundalini se considera a fi energia feminina latenta care sta incolacita in jurul coloanei verterbrale .

Trezirea kundalini înseamnă atingerea unei stari inalte interioare de beatitudine și bucurie. Această stare este acoperită cu zece straturi – dorință, furie, lăcomie, atașament, ego, pasiune, gelozie, ură, frică și îngrijorare .

Pe măsură ce te înalți spiritual, începi să renunți la aceste straturi. Aceste avarana (straturi) iti acoepra adevartul Sine ,adevăratul tu. Adevăratul tu care este dincolo de dualitatea durerii , bine și rău, moral și imoral.

Trezirea este un proces constant și gradual pe calea Kundalini Sadhana. Nu este o realizare instantanee. Se acumulează, crește pe tine. Cu fiecare nivel de trezire, descoperi ceva mai multe despre noul tu și renunți la un pic mai mult din vechiul tu.

Știința kundalini este o vidya ( cunoastere ) străveche care a fost transmisă printr-o tradiție orală în succesiune strictă disciplinara unor destinatari demni.

Știința rămâne la fel de intactă și astăzi. Tot ce este nevoie este ca cineva să parcurgă calea cu mare hotărâre și tenacitate. Din pacate sunt din ce in ce mai putini cei „demni” sa o transmita fara sa se lase „viciati” de materialismul perioadei pe care o parcurgem: Kali Yug, in care Maya materialismului ne hraneste EGO intr-o multitutudine de forme.

Insa ce este sigur este ca fara ajutor ( terapeut, consilier) un astfel de drum este imposibil de parcurs. Si asta e ceea ce ar fi bine sa intelegem, cunoasterea de SINE si detasarea de vechi este necesara pentru fiecare dintre noi. Asa cum telefoanele primesc versiuni noi de sfot asa si noi avem nevoie de o „resoftare” a credintelor noastre.

Tu cat de trezita esti?

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close