Legea Manifestarii

168

În acest moment, probabil că ați auzit despre Legea atracției și ușurința de a deveni un super atractor prin manifestarea vieții pe care o doriți.

Având în vedere ca este un subiect larg  nu putem fi foarte specifici asupra lui, dar este înțeles în principal ca ceva introdus în realitatea ta fizică prin gânduri, sentimente și credințe. Înseamnă că pe orice te concentrezi, aduci în realitatea ta. Vă puteți concentra și manifesta prin meditație, vizualizare sau  prin conștient sau subconștient.

Ca sa obții ceea ce îți dorești, trebuie să fii specific cu privire la ceea ce vrei să începi să manifesti. Poți spune lucruri precum:

„Vreau să am o casă mai mare”

„Vreau o geantă nouă de designer”

„Vreau mai mulți bani”

Creeaza panouri de viziune fie digital, fie manual, cu casa pe care o dorești sau acea geantă Chanel la care ai visat întotdeauna. Pinterest poate ajuta ca sursă de inspirație. Acorda-ti cât mai mult timp pentru a realiza ceea ce îți doresti, făcând cât mai real posibil, astfel încât să fie aproape ca și cum ar fi deja al tău.

Întreabă universul

Dacă vrei cu adevărat ceva, trebuie să-l ceri de cele mai multe ori, nu? Daca vrei o cafea, o comanzi si tot asa, la manifestare nu este mare diferenta. Începe să creezi afirmații despre ceea ce dorești cu adevărat și repeta-le la duș. Când te trezești, înainte de a merge la culcare, fă din asta un obicei în rutina ta zilnică și, cel mai important, crezi în ceea ce spui, chiar face diferența. Obține puțin ajutor cu ajutorul lumanarilor care vin cu o declarație pozitivă și clară pentru a promova prosperitatea și norocul.

Jurnalul este una dintre cele mai bune modalități de a lucra la atingerea obiectivelor tale, începe pas cu pas și nu te ingreuna cu prea multe; aceasta este o călătorie de care trebuie să te bucuri și să o faci cu ușurință. O poți face dimineața, în timp ce scrii cum vrei să fie ziua ta, nu uita să fii concret sau chiar înainte de a merge la culcare notând tot ceea ce ești recunoscător; ar trebui să devină un alt obicei să simți acea încredere și motivație în tine.

Păstrează-ți vibrațiile cât mai sus posibil

Conform Legii Atractiei, atragi ceea ce trimiți  în Univers. Așa că pentru a atrage mai mult din ceea ce îți dorești, trebuie doar să-ți ridici vibrația. Aceste vibrații vor fi ca niște mici semnale pe care le trimiteți continuu către univers. Trebuie să îți racordezi semnalul la o vibrație demnă de a o primi; în acest moment, probabil că vei i începe să vezi și semne din univers, numerele sunt de mare ajutor, uita-te la Numerele îngerilor dacă doresti să afli mai multe despre asta.

Acționeaza ca și cum ar fi deja adevarat

Cel mai bun și mai puternic mod de a aplica manifestarea este: Acționați ca și cum ar fi deja adevărat. Poartă-te ca fiind persoana care vrei să fii. Comporta-te  ca și cum ai avea deja tot ce îți dorești. Acționeaza  ca și cum tot ce ai  nevoie a fost deja furnizat. Când ești în procesul de manifestare, gândește ca și cand tu însuți locuiești deja în casa pe care o dorești sau ești asezata la biroul pe care îl dorești.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close