Luna Noua in Balanta si eclipsa de soare – 14-16 octombrie 2023

123

Practica ritualurilor de Luna este de fapt o practica de feminitate si iubire de sine.

Traim vremuri de incertitudine , anxietate si neprevazut. E Kaly Yuga , una dintre cele 4 ere se vorbeste in hinduism si despre care am scris si aici .

Ca fiinte spirituale contiente ca facem parte din acest Univers cu Soarele si Luna, sa ne ridicam ochii catre cer si sa multumim cu recuostinta pentru ca SUNTEM este la fel de normal ca spalatul pe dinti.

Fiecare zi este o alta ocazie de  a ne iubi ,  acea iubire  care  ne-a  lipsit cand eram copii  si care ne lipsește poate si acum  !Iubirea are multe forme si cred ca  atunci cand reusim sa învățam “limbajul” nostru de iubire ceea ce vine din exterior e doar o “oglinda” a iubirii de sine din interior.


O sa imi spui ca  ce stiu eu  despre viața , ca tu  ai trecut prin multe lipsuri, de la  iubirea si   validarea  părinților, iubitilor, sefilor  la  lipsuri materiale, etc!

Si ai dreptate , poti sa fii critica cu mine , eu te iubesc ca de fapt îmi arăți  ca mai am de lucrat la partea asta din mine CRITICA!

Si cu Luna Noua in Balanta + eclipsa de soare este momentul potrivit pentru un ritual de iubire de sine, de plonjat in adancurile fiintei noastre , introspectie, eliberare si intentii.

Care este tema acestui eveniment astrologic :

 • Echilibru, relații și reflecție
  Balanța evocă în mod natural teme de echilibru, corectitudine și armonie. S-ar putea să vă puneti întrebări despre relațiile voastre .Oare sunt ele aliniate cu sufletul vostru ? Sunt ele echilibrate? Sunt surse de tensiune sau surse de pace? Acesta este un moment bun pentru a evalua, recalibra și face modificările necesare.
 • Manifestarea Intențiilor
  Eclipsa de Soare amplifică energia Lunii Noi, acționând ca o poartă cosmică. Nu plantați doar semințe atunci când vă stabiliți intențiile , hrăniți chiar rădăcinile intențiilor tale cele mai profunde.

Amintiți-vă că manifestarea funcționează cel mai bine atunci când este aliniată cu adevărul personal și cu dorințele autentice si ..realiste. Sa visezi la o masina Tesla este ok, insa poate nevoia ta este alta si iti doresti o Tesla doar pt EGO :).

 • Cum valorificăm această energie
  Stabilirea intențiilor: Ia-ți un moment de liniște pentru a scrie ceea ce vrei să aduci în viața ta.Universul apreciază claritatea deci fiti cat mai specifici in scrierea intetiilor ( detalii, vizualizare, culori, stare )
 • Meditație: Petreceți ceva timp în contemplație liniștită prin meditație. Poti sa te ajuti de aceasta meditatie de luna noua de aici
 • Ritual : Găsiți un loc liniștit pentru a vă efectua ritualul .Pregateste-ti altarul de feminitate ( al meu arata ca cel din poza, schimb elementele in functie de lunatie /mesaj/energie). Despre ce contine un altar de feminitate am povestit si aici (pentru ritualuri personalizate imi poti scrie : cristina.beica57@gmail.com ).
 • Reconectați-vă cu cei dragi . Împărtășește-ți intentiile , visele și ambițiile. Această Lună Nouă se referă la creșterea colectivă, precum și la creșterea personală.

Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță din 14-16 octombrie 2023 este mai mult decât un eveniment ceresc. Este un timp transformator de renaștere, transformare și aliniere cu adevărurile noastre cele mai profunde.

Acceptă-i energia și permite-i să te ghideze către o viață mai armonioasă, mai echilibrată și împlinită.

Orice ritual de luna se poate “manifesta timp de 48 de ore dupa evenimentul propriu zis.

Luna Noua Fericita !

Cu iubire infinita Tina Lakshmi Devi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *