Luna Noua in Capricorn 21-22 Ianuarie 2023

333

Prima luna din 2023 in Capricorn vine sa ne intrebe daca suntem pe calea Dharmei( misiunii personale ) si daca actunile noastre sunt in concordanta cu ceea ce simtim. Cand suntem in Dharma Univesrul ne faciliteaza si ne deschide cu usurinta usile spre iubire, succes, prosperitate si abundenta. Recunostinta este cheia spre a le atinge si a defini cu claritate ceea ce este cu adevart important pentru noi , pentru Sinele nostru si fara sa fie alterat de „exterior” de frici, angoase si credinte irationale.
Indiferent dacă este vorba de o afacere sau de o aspirație personală, sa ma las
cuprinsa si energizata de energia lunii mă ajută să-mi ating obiectivele cu claritate și
ușurință.

Prima Luna Noua din 2023 in Capricorn are un mesaj : “Fiecare suntem creatorii vietii noastre , născuți pentru a crea. Ai încredere în energia ta creativă, canalizează-o și lasă-o să curgă!” Si pentru ca vorbim de creativitate, pentru aceasta lunatie am pregatit un ritual Mandala pe 3 niveluri:


Corpul Mental
Corpul emotional
Corpul Fizic.

Pregatirea incepe cu Spatiul Sacru pe care il purificati si curatati .

Telefon sau laptop pentru meditatie . Agenda /jurnal/ hartie si pix. Un pahar cu apa si o prajiturica sau o bomboana .

Adunați toate ingredientele ritualului ((eu am “altarul “pregatit in casa, doar improspatez sau schimb anumite elemente ).Daca aveti si lumanare aprndeti-o ( eu prefer sa imi creez un cerc sacru din lumanari si sa ma asez in mijloc) .Atentie insa la foc,

Curățam aura si spatiul din jur cu betisoare . În timp ce faceți acest lucru, nu ezitați să recitați următoarele: „Îmi curăț energia cu lumină și dragoste. Eliberez orice greutate care nu mai
servește Binelui Meu Divin . Renunt la orice teamă care mă înconjoară și care mă blochează să merg înainte. Eliberez și renunț la orice durere sau regret care mă înconjoară și le înlocuiesc cu iertare și compasiune. Sunt iubire. Sunt ușoară.Sunt eliberata . Sunt iubire. Sunt ușoară.Sunt eliberata” .

După ce v-ați curățat propriul câmp energetic, curățați spațiul din jurul vostru și ingredientele folosite la rituale. In acest timp recitati următoarele: „Curăț acest spațiu cu lumină și dragoste. Numai dragostea poate locui aici. Numai lumina poate trăi aici. Spațiul meu este curățat. Spațiul meu este pur. Spațiul meu este protejat. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

Așezați-vă pe jos in fata altarului si dati drum meditatie care corespunde semnului vostru zodiacal pe care o alegeti de AICI .

Inspirati si expirati de mai multe ori conectandu-va la corp si ducandu-va in inima. Identificati ce parti ale corpului sunt incordate si trimiteti iubire . Recitati de minim 3 ori:

„Mă curăț. Eliberez tot ce trebuie să plece .Renunț la regretele mele și la durerile trecutului meu. Recunosc că umbrele există, dar nu toate sunt pe calea mea. Viața mea este liberă, lumina mea este limpede. Decid sa renunt sa ma las coplesita de fricile mele. Universul mă ghidează, astfel
încât să pot crește. Sunt deschisa luminii. Sunt deschisa dragostei. Sunt deschisa către puterea cosmica care curge fluid catre mine . Sunt autentica, mă iubesc pe mine și viața mea. Mamă Lună, îți mulțumesc pentru această curățare, îți mulțumesc pentru această lumină. Sunt eu. Sunt întreaga și am încredere în felul în care ma poarta destinul.” \

Luati jurnalul si desenati 3 cercuri pe care le etichetati :mental, emotional si fizic . Apoi creati o minimandala pentru fiecare din aceste corpuri. Pur si simplu jucati-va cu cercuri in interiorul fiecarui cerc, important este sa constientizati ce simtiti pentru fiecare din cele 3 cercuri si exprimati in mandalele voastre.Nu va ganditi prea mult, este un proces nu un produs.

Dați un nume sau un titlu fiecărei mandale. Surprindeți esența în cuvinte. Răspundeți la aceste afirmații după ce ați finalizat procesul de mini-mandala.

Eu sunt____( iubita, recuoascatoare pentru…..) Vreau____( sa eman bucurie, sanatate, blandete, empatie, etc Am nevoie____(de job, diploma, casa , etc ca sa ma simt……….. ) Acestea sunt seminteele intentiilor pentru perioada urmatoare.

Pe baza acestui ghid creati-va lista intentiilor dupa ceea ce va inspira cele 3 mandale.Scrieti intentiile in jurnal si separat pe o bucata de hartie pe care o datati si pastrati-le in Cutia Magica. Incepeti sa dansati , alegeti orice melodie energica va inspira si pur si simplu dati voie Corpului vostru Divin sa se miste in voie, fara rusine, fara retineri permitandu-ne sa
fim ,usoare si pline de energia, abilitatea, puterea, efortul, puterea si capacitatea lui Shakti care reprezinta energia cosmică primordială cu forța ei dinamica. Vizualizati intentiile in timp ce dansati cu sentimentul ca s-au implinit! Pictati-le in mintea voastra si permiteti inimii sa se bucure ca si cum ele sunt implnite. Inchiderea ritualului: Beti paharul cu apa si mancati prajiturica .continuand sa vizualizati intentiile.

Din cand in cand recititi aceste intentii, si observati ce se intampla in urmatoarele 3-6-12 luni.

Luna Noua Fericita!

Om Shakti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close