Luna Noua In Fecioara (Uttara Phalguni Nakshatra) -Celebram Feminitatea 25 septembrie 2022

335

Luna Noua In Fecioara (Uttara Phalguni Nakshatra) -Celebram Feminitatea

Duminică, 25 septembrie in astrologia vedica are loc Luna Nouă în Fecioara ( Uttara Phalguni Nakshatra)Această Lună Nouă marchează punctul culminant al celor două săptămâni ancestrale din Pitru-Paksha început vineri, 9 septembrie.

Cartile vedice menționează că cei trei strămoși ai unei persoane locuiesc în Pitru Loka, care nu este altceva decât un domeniu între cer și pământ. Care este scopul lui Pitru Paksha? ♦️📣♦️Credința hindusa spune că strămoșii noștri vin pe pământ pentru a ne binecuvânta cu sănătate, bogăție, prosperitate, cunoaștere și eliberare. Dacă le respectăm, atunci obstacolele din viața noastră sunt îndepărtate și obținem succes.

Conform legendelor, când marele războinic din Mahabharata, Karna, a murit și a ajuns în rai, a cerut să mănânce mâncare, Dumnezeu l-a refuzat deoarece a donat toată viața doar aur și nu hrana propriu-zisă, așa că nu-i pot oferi hrană. Karna a răspuns că nu știa că trebuie să ofere hrană strămoșilor săi . Dumnezeu a spus că îl va trimite pe pământ în timpul perioadei Pitri Paksha pentru a face Shradh și a dona hrană și apă.

Aceasta este cea mai intensă fază lunară a acestei perioade de altă lume, când „vălul dintre cele 2 lumi este subțire”. Aceasta este o fereastră profundă pentru comunicarea cu tărâmurile spirituale și, mai precis, cu strămoșii noștri .

Aceasta Lună Nouă oferă o indicație a temelor care vor caracteriza următoarele 30 de zile.

Marcand începutul celui mai cunoscut festival de toamnă Navaratri, care începe pe 26 septembrie sau festivalul de nouă nopți in care se celebreaza Divinul feminin intrucat semnul Fecioarei este simbolizat ca o fecioară.

Fiecare formă a Mamei Divine reprezintă trei pietre de temelie distincte ale realizării interioare și exterioare si ajungerea la Sine (Self Realisation) în propria călătorie a vieții.

Cele 9 zile de sarbatoare Navaratri, ne ofera oportunitatea pentru realinierea la feminitatea noastra autentica celebrand darurile cu care Divinitatea ne-a binecuvantat.

Soarele și Luna sunt și ele cu Venus si Mercur aliniate in aceasta lunatie . Asocierea lui Venus cu luna noua ne indeamna la explorarea energiei feminine creatoare si artistice aducand mai multa culoare in viata noastra.O alta Zeita celebrata acum este Zeita Lakshmi, zeița prosperității si a abundentei.

Alte teme care vor colora atmosfera în următoarele 30 de zile sunt următoarele:

1.Ketu, Nodul Sud, se află în casa a II-a a vorbirii și, de asemenea, a nutriției. Ketu aici aduce concizie și reținere. Aceasta este și una dintre casele financiare, iar Ketu aici este o influență pentru simplitate sau frugalitate.

2.Saturn este în propriul semn al Capricornului și este retrograd. Aceștia sunt factorii care îl fac pe Saturn puternic. În casa a 5-a, Saturn se află în casa învățării și a minții creatoare. Fiind cea mai practică planetă, Saturn oferă aici o înclinație către abilități concrete, învățarea prin experiență și situații în care ceea ce este matur și tradițional este prețuit față de ceea ce este extrem de inovator.Cu alte cuvinte sa pretuim darurile cu care suntem inzestrati de stramosii nostrii , schimband doar acele credinte care ne blocheaza evolutia .

3.Marte se află în casa a 9-a a dharmei și a eticii ceea ce încurajează situații caracterizate de tendinta de a apăra și lupta pentru ideologii. Din păcate, acest lucru poate alimenta fundamentalismul în lume (conflictele existente se pot „inflama”. În semnul pământesc al Taurului, siguranța materială va fi preocuparea primordiala iar cu Marte favorabil primim curaj să ne urmam propria cale.

Jupiter este în propriul semn al Peștilor în casa a VII-a. .Plasarea generoasă și optimistă a lui Jupiter încurajează conexiunea și colaborarea umană in defavoarea celor solitare. Acesta este un tranzit care susține negocierea în cadrul colectivului, facand din lume un loc mai familiar, aceasta aspectand favorabil călătoriile internaționale .

Luna Noua Fericita !

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close