Luna Noua in Taur – 19 mai 2023- Krittika (‘The Cutter’) Nakshatra

411

Luna Nouă are loc la ora 11:52 EDT în Taurul sideral din Krittika Nakshatra.

Graficul lunii noi oferă o indicație a temelor care vor caracteriza următoarele 30 de zile.

Această diagramă este citită din zodia Taurului. De aici, Marte se află în casa a 3-a în Rac, în timp ce Saturn se află în casa a 10-a în semnul său Vărsător. În astrologia vedică, aceste două case sunt cunoscute sub numele de case upachaya sau „case ale creșterii”.

Planetele malefice precum Marte și Saturn sunt considerate bine plasate aici. Casa a 3-a este o casă a curajului și a efortului, în timp ce a 10-a guvernează profesia și viața publică.

Aceste două planete din aceste case aduc tendința de a munci din greu. Următoarele 30 de zile pot aduce un accent pe profesie, cu o dorință puternică de a îndeplini obiectivele și de a îmbunătăți situația.

Luna in Krittika („Tăiătorul”) Nakshatra are calități de foc și ambițioase. Poate fi vorba despre proiecte care implică mulți oameni sau modele de afaceri care aspiră la mai multe locații. Această influență sugerează în continuare o lună harnică.

Când Jupiter a intrat în Berbec luna trecută, s-a alăturat lui Rahu nodul nordic (Rahu este în Berbec până pe 28 noiembrie 2023). Această conjuncție este deosebit de semnificativă acum, deoarece această conjuncție planetară este exactă la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie. Asocierea dintre Jupiter și Rahu formează o combinație (yoga planetară) numită yoga Guru-Chandal. Guru= Jupiter, în timp ce chandal este termenul pentru un proscris sau un eretic. Această yoga este în mod tradițional considerată adversă și se crede că aduce denaturare înțelepciunii și eticii. Această conjuncție actuală a lui Jupiter-Rahu poate aduce, de asemenea, mai favorabil noi interpretări ale învățăturilor, care ar putea beneficia de revizuire, eliminarea barierelor și o abordare mai deschisă la minte.

Următoarele 30 de zile pot aduce o atmosferă colectivă în care învățăturile și filozofiile tradiționale suferă o maleabilitate, reinterpretare neobișnuite.

Planeta Venus este cunoscută in astrologia vedica sub numele de SHUKRA . care înseamnă „alb” sau „strălucitor” în sanscrită. si stăpânește cele două semne siderale ale Taurului (Vrish) și Balanței (Tula).

Venus este un un indicator pentru viață de familie, și afaceri / mijloace de trai. Influența binevoitoare a lui Venus favorizează acumularea de bogăție, bijuterii, proprietăți , viață fericită in familie , succes în afaceri , controlul obezității .

Luna noua =Chandra, care este un alt semn feminin va amplifica toate aceste indicatii ale lui Shukra.

In astrologia vedica acest fenomen corespunde cu Vaishakha Amavasya

Conform credințelor religioase, Era Treta (Yuga) a început din această lună si este indicator pentru pomenirea stramosilor .

Este un moment potrivit sa plonjam in oceanul de iubire eterna si sa hoinarim adanc in padurea sufletului nostru dupa intelepciunea divina.Este momentul sa ne reconectam cu stramosii nostrii, sa facem pace cu trecutul si sa ne acceptam radacinile din care ne-am format.Sa ne onoram darurile sacre si sa eliminam fricile .Sa ne intoarcem la Mama Pamant pentru a ne hrani si amplifica energia .

Este momentul ideal pentru UN RITUAL DE LUNA NOUA SI MAGIE.

Tema: financiar , frumusete, familie

Ritualul:

Pregateste

1.Altarul Sacru cu cele 5 elemente : pamant, aer, foc, apa .+reprezentarea feminina a unei zeitati  ( Hinduse, crestine, etc)

2.Un spatiu sacru in care sa fii in liniste pentru minim 20-40 de minute

3.O agenda /jurnal/ hartie si un pix.

4.Un pahar cu apa , un ceai, o ciocolata calda pentru  final.

5.Betisoare parfumate, tamaie, uleiuri esentiale .

Pasul 1 Curata spatiul sacru cu betisoare parfumate sau tamaie.

Pasul 2 Pregateste altarul cu cele 5 elemente , aprinde  lumanarea si  betisoare parfumate sau arde uleiuri aromate.

Pasul 3 .mediteaza ascultand meditatia schimbarii pentru zodia Taur de aici

Aseaza-te  intr-o pozitie comoda ( cu picioarele incrucisate ideal pe o perna sau patura  ) si respira adanc de mai multe ori .Apoi incepe sa iti masezi usor talpile, picioarele, coapsele urcand  pana spre cap, frunte, fata   timp in care te  gandesti la intentia acestui ritual.

Pasul 4 Scrie intentia ( sau intentiile, exact ce iti  doresti cu detalii cat mai multe, vizualizandu-le  ca si cum ar fi deja realitate )  pe o bucata de hartie si aseaz-o pe altar

Pune palmele pe hartie si incarc-o cu energia  si puterea ta magica rugand Divinitatea, Mama Pamant, Isus Cristos , Ingeri de Lumina , Spirit Divin orice zeitate in care crezi ,sa te ajute sa in indeplinirea intentiilor.

Pasul 5  Scrieti  pe o foaie de hartie numele stramosilor (rudelor) de care va amintiti si care intre timp nu mai sunt in viata. Repetati apoi numele lor rugand Dinitatea sa le elibereze spiritul , sa se indrepte spre lumina. Daca v-au gresit sau le-ati gresit cereti-va iertare si spuneti-le ca I-ati iertat si ii trimiteti in lumina. Impachetati hartia si dati-I foc .

Pe o alta bucata de hartie scrie de ce anume vrei sa te eliberezi: furie, invidie, gelozie, legaturi karmice, persoane sau situatii  care nu mai servesc binelui tau Divin.

Arde bucata de hartie avand grija sa arda orice bucatica .Cenusa o arunci in apa curgatoare ( toaleta , rau, etc )

Pasul 6 : Pune muzica preferata si danseaza, poti alege o melodie senzuala in timp ce iti managicorpul sau una tribala de eliberare. Lasa-ti corpul sa se miste liber, senzual. Imbratiseaza-te   in timp ce dansezi, ofera-ti iubire si simte energia feminina care te curpinde pe masura ce dansezi.

Inchiderea ritualului:  Multumeste-ti pentru acest ritual si fa o baie cu sare . In timp ce faci baie poti vizualiza noile actiuni pe care vrei sa le intreprinzi si le-ai scris pe lista intentiilor.

Alte aspecte ale acestei conjunctii:

Fizic:putem experimenta:dureri de gat , probleme cu glanda tiroida, posibile dificultati in a exprima ceea ce simtim, blocaje in comunicare.

Nu sunt recomandate operatiile chirurgicale.

Luna Noua Fericita!

Namaste!

Daca iti plac ritualurile mele imi poti face cinste cu o cafea aici : buymeacoffee.com/?via=cristinabeica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *