Luna Noua In Varsator in Shatabishak Nakshatra 19-22 februarie 2023

290


Luna Nouă are loc în Vărsătorul sideral în Shatabishak Nakshatra. (7:05 AM GMT).
Graficul Lunii Noi oferă o indicație a temelor care vor caracteriza următoarele 30 de zile.
Shatabishak .

Satabhisha Nakshatra simbolizeaza un gard circumferențial care protejează ființa interioară de spațiul exterior și de orice alt pericol de acolo. Ea semnifică chiar blocarea uniunii Sinelui prin ținerea lui separat si captiv de ceea ce suntem cu adevarat.

Zeitatea care prezidează Shatabhisha Nakshatra este Varuna, zeul vedic al apelor cosmice și al apelor terestre. zeul apei, al corpurilor de apă și al curenților oceanici.

Aceasta luna noua ne indeamna sa ne “izolam” pentru a ne permite permite vindecarea. Inmtrospectia, detasarea de exterior cu focus spre interiorul nostru poate sa ne aduca alinarea si sa amelioreze suferinte sufetesti prin iubirea de sine.

Problemele legate de sănătatea publică pot ajunge în prim plan, deoarece această Lună Nouă se află la trei grade de Saturn, planeta care guvernează masele. Calitățile nemărginite, liber gânditoare ale lui Shatabishak Nakshatra îl asociază cu cerul și cu știința. Următoarele 30 de zile pot aduce inovații și descoperiri științifice demne de remarcat. La nivel personal, influența lui Shatabishak este bună pentru a depăși o veche situație dificilă printr-o abordare nouă și mai originală.

Aspecte :
Conjuncția Lunii + Saturn= formeaza o yoga pentru “renunțare” Fie ca renuntam la ceea ce nu ne mai serveste , fie ca renuntam la credinte ,influența contractivă a lui Saturn asupra Lunii aduce nemulțumire față renunatrea la placesrile lumesti (exterior). Ca planetă a disciplinei și a conștientizării timpului, această influență Saturn-Lună poate fi excelentă pentru a trece dincolo de distragerile exteriorului, pentru a ne conecta la noi insine si a afla ce este esențial și important pentru creșterea noastra, pentru avansul nostru individual.

Marte în casa a patra în semnul fix al Taurului posibila extindere a conflictelor militare.
Conjuncția Venus și Jupiter în casa a II-a. În Pești, Jupiter își are propriul semn, în timp ce Venus se află în semnul său de exaltare. Aceasta este una dintre casele financiare, care poate încuraja resursele materiale. Casa a 2-a guvernează vocea, titlul și comunicarea. Venus este o planetă care distinge ceea ce are valoare personală, unde poate exista un salt în exprimarea individuală și exprimarea adevărului personal. Pentru cei care cântă, joacă sau vorbesc în public, acesta poate fi un moment de aur. Din punct de vedere spiritual, această conjuncție susține o conștientizare mai rafinată asupra gandurilor si a comunicarii cu noi sau cu cei din jur. Blandete, empatie, compasiune, sa ne punem in papucii celorlalti este indemnul aceste luni noi.

Orice luna noua este un moment potrivit pentru curatare, eliberare si plantarea intentiilor pentru perioada urmatoare. Fiecare luna noua este conectata temporal cu o luna plina peste 6 luni. Unele intentii se pot implini mai repede , altele mai tarziu, altele deloc. Sa ai incredere insa ca Divnul ne da intotdeauna ce stie ca avem NEVOIE nu neaparat ceea ce ne dorim.

Idei de ritual simplificat :

Pregateste elementele ritualului : jurnal,pietre/cristale,cărți de tarot/oracol.o bijuterie pe care o porți
un talisman pe care îl porți ,ceva specific pentru ceea ce manifestați ,obiecte naturale/găsite care îți aduc bucurie, etc

Scrieți ceea ce doriți să eliberati pe o bucată de hârtie ( frici situatii, persoane, noduri karmice )

Scufundați hârtia în apă sau o ardeti .Aprindeți un capăt, aruncați-l în chiuvetă și priviți cum arde. Puteți face acest lucru și în aer liber.

Notează-ți intențiile pentru luna următoare. Acesta poate fi orice va doriți. Iată câteva exemple de intenții de Lună Nouă:

Voi face tot posibilul în fiecare zi sa ma iubesc si accept neconditionat
Intenționez să îmi iau timp pentru îngrijire personală si pentru vacante
Mă iert pe mine si pe toti cei ce m-au ranit .
Talentele mele vor fi recunoscute si primesc oferte de job/colaorare din surse multiple.
Pot să fac următorul pas spre a me elibera de relatia / casatoria care nu ma satisface.

Luna NOUA Fericita !

Namaste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *