Luna Plina in Phalgun Purnima Vrat  ,Holi si ziua Zeitei Lakshmi -8 martie 2023

267

Anul acesta Luna Plina se intampla in Purnima Phalgun , zi in care hindusii celebreaza Holi , Sarbatoarea culorilor sau iesirea din iarna.

Purnima este cuvântul folosit pentru luna plină . Există numeroase moduri de a scrie Purnima/Poornima/Pournima și se mai numește și Purnamasi sau Puranmasi.

Purnima Vrat este considerată de bun augur și are o semnificație importantă în cultura hindusă. Luna are toată strălucirea ei în acea zi, oamenii din toată India se închină Domnului Vishnu și avatarurilor lui precum si Zeitei Lakshmi a carei zi de nastere este sarbatorita pe 8 martie – luna Plina in Purnima Phalguna Vrat.

Unul dintre cele mai populare festivaluri hinduse, Holi , recunoscut drept „festivalul culorilor” va fi sărbătorit cu multă fervoare și bucurie pe 8 martie 2023. Cu aceasta sarbatoare de culori ni se amintește din nou de victoria adevărului asupra răului!

Sunt 3 zodii care vor beneficia de aceasta lunatie in mod special.

Berbec:
Cu binecuvântările conjuncției Jupiter-Venus și Holi, nativi vor obține rezultate favorabile în cariera lor și câștiguri financiare bune. Această conjuncție va avea loc în a doua casă , cea a banilor. Finanțele care au fost cumva blocate vi se vor returna în această perioadă. Discursul și starea ta financiară vor fi atât întărite și dominante. Vei putea impresiona oamenii cu abilitățile tale. Nativii berbec care urmăresc cariere în marketing, media și divertisment vor obține și beneficii bune!

Taurul:
Conjuncția Jupiter-Venus în Pești se va dovedi a fi benefică pentru nativi. Zilele prosperității și norocului nu sunt departe, deoarece, odată cu efectul acestei conjuncții, câștigurile tale vor crește, la fel și prestigiul tău social. Veți obține o poziție bună, iar investițiile vechi vor aduce profit. Această perioadă va fi de bun augur dacă doriți să începeți noi aventuri. Dacă există chestiuni pe rol în instanță, atunci vor veni și în favoarea dumneavoastră. Una peste alta, această conjuncție vă va aduce mari beneficii în venit și profit.

Scorpionul:

Conjuncția Jupiter-Venus are loc în casa ta a cincea. Nativii Scorpion vor primi vești favorabile de la copiii lor. În acest timp, puteți cumpăra o proprietate sau un vehicul. Starea ta financiară va fi îmbunătățită în această perioadă binecuvântată. Succesul și armonia vor fi acolo și în relațiile voastre de dragoste. Oportunități benefice vor exista pentru nativii Scorpion în cariera și afacerile lor. Relațiile cu mama ta vor fi și ele armonioase!

Fie ca in aceasta perioada Binele sa triumfe in tine si in jurul tau !

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close