Luna Plina in Fecioara si Hasta Nakshatra- 5 aprilie 2023 si un ritual de manifestare

1.4K

Aprilie este o lună plină de tranzite mari, centrate predominant în jurul Berbecului. Noi începuturi, si transformare.

Așteptați-vă la mișcări mari, schimbări neașteptate și un ciclu de eclipsă pentru a intensifica schimbările. Pe măsură ce Soarele intră în Berbec pe 14 aprilie începe oficial Anul Nou Vedic. Puneti-va intențiile, clarificați-va dorintele , pașii de acțiune și obținerea de rezultate.

Această Lună plină vă va cere să vă concentrați pe vindecare și trezire, deoarece Hasta nakshatra aduce răsăritul, lumina. În zilele următoare, stai departe de minte și intră în corp. Vorbește, comunică și exprimă. Găsește-ți cuvintele și lasă-le să te trezească pe tine și pe alții.

Hasta nakshatra este condus de zeitatea Savitar, zeul zorilor. El oferă speranță și viziune prin iluminarea sa. Această porțiune a zorilor este deosebit de puternică, magică și puternică. Ea navighează în tărâmurile liminale, în lumile de jos – nici lumești, nici în întregime spirituale, ci ambele.

Savitar ne aduce lumina în acest ciclu care urmează, așa că pregătește-te să te trezești!

Purushartha (Sectorul vieții sau motivația) este Moksha.
Animalul totem este Bivol (femeie).
Simbol – palma mâinii.
Devata (Zeitatea) – Savitar.
Dosha – Vata.

Lumina lui strălucitoare aduce conștiință, evoluție și iluminare. Acest lucru va necesita dorința de a vedea, observa și privi in profunizme , chiar si in acele aspecte ale vietii in care nu va doriti .

Observați spectrul emotiilor voastre . Onorarea emoțiilor, gândurilor și durerii inconștiente vă va sprijini procesul de vindecare și transformare. Va fi imposibil să nu vezi lumina în ciclul care urmează. Când întunericul este atins de lumină, întunericul dispare. Savitr aduce lumină și trezire indiferent dacă vrei sau nu.

Mâinile prind viață sub Hasta nakshatra. Lasă-le să fie un ghid, o resursă și un suport pentru procesul tău de vindecare. Există ceva magie în mâini care vă cer să priviți mai atent. Ce îți spun mâinile tale? De ce au nevoie?

O mantra care e recomandata pentru aceste zile este Gayatri Mantra despre care se spune ca are efect asuora celor treziti.

Oṃ bhūr bhuvaḥ svaḥtát savitúr váreṇ(i)yaṃbhárgo devásya dhīmahidhíyo yó naḥ pracodáyāt

Luna plină din aprilie are loc in Hanuman Jayanti, sărbătorită ziua nașterii Domnului Hanuman, iubitul zeu maimuță. El și armata lui de maimuțe au salvat-o pe Sita de demonul mânios, Ravana, și au adus-o acasă în siguranță la Ayodhya și Lordul Raam.

Hanuman este un Rudra, ceea ce înseamnă că are la dispoziție o putere imensă, putere și forță pură. Această forță i-a fost dată de Vayu, zeul vântului atât al lui Bhima, cât și al lui Hanuman. Hanuman ne amintește de acțiunea dreaptă și că trebuie să ne folosim puterea și puterea pentru a învinge răul și a restabili echilibrul – în timp ce ne susținem dharma ( calea, autenticitatea). Devotamentul lui față de Domnul Rama exprimă bhakti (credinta) profundă și puterea de a conduce cu inima. Adevărata ta putere este înțelepciunea inimii tale.

Totusi Luna se afla intro pozitie nu prea placuta in acest moment,intrucat se afla in Fecioara si asta poate sa o aduca chiar simptome de boala. Orice problema medicala va veni datorita sistemului
imunitar ,
care mai mereu este asociat cu lipsa unor limite sanatoase in relatii.Partea intunecata este data si de cantitatea de resentimente care poate veni impreuna cu tendinta de a avea grija de ceilalti mai mult , de a nu cere ajutor si dintr-un spirit de salvator si martir.

Acesta este un moment puternic pentru un ritual .

Ritual luna Plina In Fecioara ( 11 pasi)

Tema :reflectie, self care , detasare
Carte de tarot asociata : 10 de pentacles . Reprezinta succesul ,comercial, abundenta, motivatie , atingerea de succese si o fundatie solida.

Elemente necesare si pasi.

 1. Jurnal/ agenda ), pix, hartie
 2. Foi de dafin si un bol cu apa pentru cenusa
 3. Lumanari, cristale
 4. Un pahar cu apa
 5. Aduna elementele si gaseste un loc sacru in care sa fii doar cu tine si asculta aceasta meditatie de luna plina de aici .
 6. Aprinde betisoare parfumate sau tamaie si curatam Spatiul Sacru si aura
 7. Recitam de 3 ori : “Elimin și renunț la tot ceea simt ca o greutate pe sufletul meu. Elimin si renunț la tot ce nu mai foloseste Binelui Meu Divin. Mă eliberez de atașamente, noduri karmice , persoane, situatii ,judecata , credinte limitative , îndoieli care nu imi dau voie sa fiu eu AUTENTICA si ALINIATA cu sufletul meu pentru Binele MeuDivin.”
  Curata Altarul sacru si restul elementelor recitand: “Curăț acest spațiu și aceste ingrediente cu energie pozitiva și iubire. Acest spațiu este acum sigur, protejat și aliniat cu energiile iubirii
  Universale.Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”
 8. Eliberam frici, noduri karmice, credinte limitative , blocaje emotionale scriindu-le pe cate o bucata de hartie :ELIBEREZ………. urmat de ceea ce vrei sa eliberezi .
 9. Ardem hartia(hartiile) cu cate o frunza de dafin .Cenusa o adunam in bol si o aruncam dupa ritual la radacina unui copac,floare, pamant
 10. Setam intentiile si le scriem in jurnal .Ardeti frunze de dafin in timp ce recitam
  cu voce tare : “Ma inchin tie Mama Divina , Zeita omniprezenta, tata Ceresc, Spirit Divin, Inteligenta Suprema, Univers , Dumnezu in orice forma esti , ma inchin tie si iti te rog sa ma sustii , sa ma ghidezi si sa ma ajuti sa imi indeplinesc aceste intentii:”
 11. Baie cu saruri aromate in timp ce vizualizam mai departe intentiile.
  Luna Plina Fericita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close