Luna Plina in Hasta Nakshatra 24-25 martie 2024- o luna plina foarte sensibila

37

Eclipsa de Lună va fi vizibilă în Antarctica, jumătatea de vest a Africii, vestul Europei, Oceanul Atlantic, America, Oceanul Pacific, Japonia și jumătatea de est a Australiei. Aproximativ 95,57% din Lună va fi scufundată în umbra penumbrală a Pământului, iar eclipsa va avea o umbră subtilă întunecată pe Lună, cu doar o ușoară așchie care va cădea în afara umbririi.

În zilele premergătoare acestui eveniment, putem deveni mai sensibili la energii și emoții. Energiile mentale devin intensificate și agitate. Efectul unei eclipse de Lună penumbrală este asemănător cu o Lună Plină supraalimentată, cu un efect lunar îmbunătățit, care poate indica evenimente seismice sau furtuni, atât la propriu, cât și la figurat.

Există un potențial suplimentar pentru unele tulburări mentale în acest moment, legate de conjuncția Lunii cu Ketu și de plasarea lui Mercur, conducătorul Fecioarei, în sensibilul Pești gandanta (cuspid) în timpul eclipsei.

Anumite chestiuni legate de casa astrologică pe care o ocupă Fecioara într-o hartă natală sau lumesc pot fi accentuate.

În plus, problemele legate de semnul Fecioarei pot fi, în general, în discuție. Acestea pot fi legate de sănătatea publică și de condițiile generale ale claselor muncitoare, forțelor armate, chestiuni militare, servicii municipale, ocuparea forței de muncă naționale sau aprovizionarea națională cu alimente.

Deseori, secrete sau revelații ies din umbră în jurul eclipselor. O eclipsă de Lună cu Ketu poate sugera un fel de situație dramatică, tulburare, pierdere sau punct de cotitură, în cursul lunii dinainte, luna sau luna de după eclipsa de Lună și cu cât ne apropiem de eclipsă. , cu atât ar putea fi mai intens.

Cu toate acestea, harta natală va influența modul în care această perioadă vă va afecta mai precis.

Ca exemplu de analiză a unei eclipse, să ne uităm la graficul natal al Statelor Unite (vezi diagrama Kelleher de mai jos). Fecioara se aliniază cu casa a zecea, astfel încât problemele casei a zecea vor fi afectate (acestea includ președintele, guvernul și partidul politic la putere, cei de la putere în general, precum și statutul națiunii și comerțul exterior).

Tema :eliberare karme , detasare , renuntare la atasamente si loialitati, cariera, baza materiala, afaceri

Carte de tarot asociata : 10 de pentacles

Elemente necesare :

1. Altarul Sacru cu elemnte ( cristale, poze, ingeri

2……………………continuarea articolului o gasiti aici

Luna Plina Fericita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close