Luna Plina in Rac in Punarvasu Nakshatra- Idei de Ritual de Luna Plina

285

Semnul cardinal de apă  Racul, simbolizat de Lord  Chandra cel cu 27 de sotii din astrologia vedica , este condus de luna însăși, si e responsabila cu intuiția, securitatea emotionala și sentimentele noastre. In astrologia vedica Chandra ( Luna) este descris in povestile mitologice ca fiin dun barbat de o frumusete desavarsita casatorit cu 27 de sotii ( pentru ca cine ar putea sa inteleaga mai bine universul feminin daca nu un barbat cu 27 de sotii?). Se spune ca pentru a-si pastra fata alba de o frumusete rapitoare obisnuia sa faca multe ritualuri .

Această lună plină ar putea fi deosebit de intensă în timp ce te confrunți cu ceea ce este în inima ta.Gândiți-vă la prima lună plină din 2023 în Rac ca fiind Ziua astrologică a mamei. Petreceți timp suplimentar cu copiii sau cu oamenii pe care îi numiți familie, indiferent dacă legătura se bazează pe biologie sau pe chimie.

Cu Soarele si Mercur in retrograd  fii deschisa pentru a pune capăt legăturilor, tiparelor sau comportamentelor care lucrează  împotriva sentimentului tău de siguranta  si confort, crestere personala si profesionala.

E momentul ideal  pentru magie ! Ritualurile ne conecteaza si ne ajuta sa ne centram pe noi insine! Cel mai important :CREDETI ca intentiile se vor indeplini, ca va  eliberati de frici, de nodurile karmice care va impiedica sa fiti voi insiva: AUTENTICE si FEMININE.

Pentru acest ritual am pregatit o pracica de self care  in functie de zodie.

BERBEC :

Luna plină a cancerului luminează cea de-a patra casă și vei fi cel mai fericit să lucrezi din tabăra de bază ( acasa) . Cu Mercur retrograd opunându-se lunii pline, nu ar strica să faci un inventar al cuibului tău. Fie că este vorba despre robinetul care curge sau despre o relație cheie de familie care are nevoie de o remediere, este timpul să le îndreptăm într-o direcție corectă.

RITUAL Practica solitudinea  in următoarele 2-4 zile. Acest lucru te va regenera!

TAUR

 Ce lucruri autodistructive îți repeți în capul tău? Reconsiderarea modului în care gândești și vorbești cu tine însuți va aduce progrese. Casa  comunicării și învățării este evidențiată sub această lună plină din Rac, așa că invata să fii blânda cu tine însuți poate duce la modele de gândire productive și mai sănătoase.

RITUAL :Organizarea gândurilor in jurnal iti aduce ușurare pentru acele  ganduri si probleme care apar in minte  aducandu-ti claritate.

GEMENI:Problemele financiare se ridică sub această luna, cu facturile neplatite  sau  care pot cauza probleme. Petrecerea timpului cu bugetul și sortarea oricăror probleme financiare sau fiscale este o utilizare minunată a energiei cosmice. Reajustați relația cu banii prin  adoptarea unei practici de abundență .

RITUAL Practicați afirmații pozitive în oglindă și spuneți „Sunt abundenta ”, „Sunt demna” și „Sunt apreciata”. Relația ta cu banii începe din interior.

RAC

Relațiile de tot felul sunt în centrul atenției, inclusiv cea cu tine însuți – așa că, dacă ai fost pe ultimul loc, este timpul să te oprești. Cine merită timpul și energia ta? Confruntarea cu dezechilibrul și tiparele toxice în cele mai apropiate legături va deschide calea pentru un viitor durabil.

RITUAL : Corpul tău fizic tânjește la puțină întinerire. Dacă puteți, profitați de un masaj sau de ceva energie Reiki. Corpul tău caută realinierea în sens fizic pe măsură ce te eliberezi sub această lunație.

LEU Încetinirea este tema ta  .Practici precum meditația și jurnalul sunt modalități minunate de a procesa unele dintre ideile  pe care subconștientul tău le poate descoperi în acest timp.Elibereaza  comportamentele distructive  și modelele de gândire negative.  Este timpul sa te idihnesti!

RITUAL Mediteaza , incepe cu 5 minute si propune-ti sa ajungi la o ora .In timp asta iti va aduce o stare de pace si liniste interioara.

FECIOARA Este posibil să aveți un eveniment social important sau o adunare care va apărea foarte mult cu presiunea asupra inimii dvs. Problemele nerezolvate cu prietenii sau chiar cu copiii tăi pot atinge un vârf. Prieteniilor tale vor fi testate și doar cele mai autentice vor rămâne în picioare. Dezvoltați un plan de acțiune care vă va conduce la obiectivele dvs.

RITUAL Căuta confortul de la cei mai apropiați confidenti. Prietenii sunt familia ta și placa ta de sunet favorabilă. Cautati-I pe cei in care aveti incredere pentru a vă relaxa.

BALANTA Poti simti ca reputația ta este pusă sub semnul întrebării. Cauta sa afli daca acționezi  aliniata la Sinele Tau sau  cauți aprobarea altora Tensiunile între viața publică și cea privată cresc. Rezolvarea problemelor de familie vă va ajuta să va răspundeti întrebărilor despre ce lasati mostenire și despre cum doriți să fiți amintit.

RITUAL Fa curat in  dulapul  si sufletul tau . Eliberarea vechilor bunuri  si a ranilor poate aprinde o dorință interioară de a îmbrățișa schimbarea.

SCORPION  Această lună plină te cheama sa redefinesti peisajul mental pe măsură ce vă activează casa invataturii a , spiritualitatii și cresterii personale .  Această lună plină din Rac îți amintește că a te pune în pielea altora aduce întotdeauna o perspectivă. Alocarea timpului pentru a învăța și a absorbi informații va duce la descoperiri mentale. Călătorind mental prin meditație va stârni, de asemenea, momente de epifanie.Poti ASCULTA meditatia semnului tau zodiacal AICI .

RITUAL  Practica ta de îngrijire de sine în lună plină: CITESTE pentru a  oferi minții  motive sa sarabatoreasca. Încorporarea unei practici zilnice în acest moment  ajuta la recentrare si calibrare.Fie ca citesti o carte sau asculti o meditatie ca cea de AICI, orice practica in care petreci timp cu tine te va ajuta .

SAGETATOR Trauma profundă poate ieși la suprafață. Cu toții avem ceva ce am evitat  sa constientizam si luna in casa a 8-a a traumei, a resurselor comune, a karmei , a morții  este activată. vorbind despre pierdere – emoțională sau fizică. Poate  o moștenire,  ori pierderea unei persoane dragi sau  va cautati un partener. Confruntarea cu durerea și problemele din trecut  prin terapie sau un anumit tip de practică de sănătate mintală vă va aduce ușurarea pe care o așteptați.

RITUAL Fa o sesiune de terapie sau invata sa  mergi cu bicicleta, să înoți sau să faci un anumit tip de activitate  fizica pentru a-ți canaliza energia și emoțiile reprimate.

CAPRICORN Toate relațiile sunt despre a da și a primi. Această lună plină evidențiază  casa  parteneriatelor cu parteneri romantici, prietenii sau relații cu familia care  te pot eupiza.Această lunație îți amintește de puterea și valoarea ta. Restabileste  un echilibru sănătos în cadrul celor mai apropiate parteneriate.

RITUAL Caută o schimbare de perspectivă. Dacă mergi întotdeauna la aceeași persoană pentru sfaturi, este timpul să cauti  înțelepciune si in  sufletul tau. Acesta este un moment minunat pentru  o consultație spirituală sau pentru a vă asculta un  prieten pentru o altă perspectivă.

VARSATOR  Cauta sa aduci in echilibru  viața profesională și cea personală .Ce obiceiuri zilnice ai de schimbat ? Acum este un moment  bun pentru a renunța la un obicei prost. Nu va fi ușor, dar recompensa este chiar după colț, în cazul în care te hotărăști să te pui pe treaba. În loc să-ți începi ziua derulând pe rețelele de socializare și comparându-ți viața cu a altora, îmbrățișează un stil de viață mai sănătos și urmărește magia care se desfășoară în fața ochilor tăi.

RITUAL Miscare  fizica, mersul pe jos sau exercițiile ușoare în rutina zilnică va ajuta la  schimbarea  tiparelor și comportamentelor  nedorite.

PESTI  Această lună plină  activează  casă  creativității, hobby-urilor, joacă, fertilitate, sex și dragoste. O situație romantică poate atinge un punct culminant, marcând ocazia fie de a oficializa lucrurile, fie de a trece mai departe.Investiția în activități care îți luminează copilul interior te vor alinia în acest moment.

RITUAL .Imbrățișează-ți copilul interior. Un vechi hobby sau distracție care îți aducea bucurie îți poate reaprinde pasiunile și te poate încuraja să-ți urmezi inima.

Daca folosesti cristale este momentul ideal sa le lasi sa se scalde si purifice la lumina acestei luni pline.

Happy Full Moon!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close