Manifesta abundenta

242

Pasul 1- Gasiti blocajul

În timp ce s-ar putea presupune că primul loc pentru a începe în manifestarea abundentei este să se concentreze pe apreciere sau sentimentul de abundenta, nu a fost întotdeauna să fie cazul.

Și asta deoarece :

Dacă eforturile noastre de manifestare au STAGNAT, iar abundența nu curge, există întotdeauna un motiv pentru asta.

Iar acest motiv, de obicei, nu are nimic de-a face cu faptul că ți-ai exersat recunoștința zilnică sau nu. Mai degrabă, este pentru că ați devenit blocat într-un anumit domeniu al vieții tale, și acest blocaj de energie este opreste abundenta. Când ne simțim blocați, poate fi dificil să luăm măsuri, deoarece nu suntem siguri ce măsuri să luăm. Pentru că atunci când nu luăm nicio măsură, ajungem să ne simțim și mai blocați pentru că nu am făcut nimic pentru elibera energie  .

Acesta este motivul pentru care, atunci când lucrez cu un client, primul lucru pe care îl fac (înainte de a ajunge chiar să vorbesc despre manifestarea abundenței) este să caut ceea ce îi determină să devină BLOCAT. Dacă poti simți în tine că există ceva care te blochează de la manifestarea abundentei, mai degrabă decât presupunând că problema are de a face cu banii (pentru că de multe ori nu are nimic de-a face cu banii) începe prin evaluarea vietii tale ca un întreg.

Dacă poti simți în tine că există ceva care te blochează , începe prin evaluarea vietii tale ca un întreg.

Încearcă să intri în zona vieții tale în care simți rezistență.

PASUL 1: Intreaba-te:

  • Unde nu iau măsuri în viața mea unde știu în adâncul sufletului că ar trebui?

Și cel mai important…

  • De ce nu iau măsuri?

Adesea, răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta să obțineți claritate cu privire la ceea ce vă blochează.

PASUL 2. ELIBERAȚI BLOCAJUL

Și acest lucru nu trebuie neapărat să vină sub forma unei experiențe de vindecare transformatoare (deși de multe ori acest lucru apare de la sine ca rezultat).

PASUL 3. RECUNOAȘTE ABUNDENȚA MANIFESTÂNDU-SE INSTANTANEU

În cele din urmă, odată ce ați lasat tot ce blocat abundența, trebuie să recunoască atunci când începe să se manifeste în experiența dumneavoastră.

Acest lucru ar putea fi sub forma unor sume neașteptate care vin la tine, clienți care apar de nicăieri, oportunități de locuri de muncă profitabile sau chiar lucruri mici, cum ar fi cineva care îți cumpără o cafea. Și nu numai asta, dar, cu cât ești mai CONȘTIENT de modul în care blochezi manifestarea ,cu atât mai repede te poți întoarce în atragere.

Și atunci poți reveni la practica zilnică de recunoștință 😉

Înțeleg că ideea de manifestare instantanee se poate simți ca un basm, dar vă asigur că nu este.

Abundenta este disponibil pentru noi toți, tot timpul.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close