Nakshatra Yoni și personalitatea ta

137

Nakshatra este un cuvânt sanscrit, care înseamnă  că „nu sunt străluciți, nu pot fi abstracti.” Ele reprezintă cele mai profunde energii subconștiente din tine. Ele sunt numite și conacele lunare și sunt bazele Jyotishului indian/vedic. Centura zodiacală de 360 ​​de grade este împărțită în 27 de Nakshatra-uri cu o lungime de arc de 13 grade și 20 de minute fiecare. Ele sunt cele 27 de neveste metaforice ale Lunii și el stă cu fiecare dintre ele aproximativ o zi în fiecare lună lunară. Fiecare Nakshatra are atribute diferite, iar Luna se comportă diferit pe măsură ce stă în diferite conace lunare. Deci aceste energii influențează în mod direct subconștientul, emoțiile, intuiția, corpul astral etc. Cel mai important Nakshatra din harta ta este cel în care se află Luna de naștere. Al doilea ar fi Nakshatra gradul în creștere. Verificați, de asemenea, Nakshatra în care sunt plasate celelalte planete ale voastre de naștere.

Fiecare Nakshatra este împărțit în 4 secțiuni numite „pada”. Fiecare Nakshatra are astfel o lungime de arc de 3 grade și 20 de minute. Există 27 X 4 = 108 Nakshatra pada, care este același lucru cu Navamsha. Și știți că diagrama Navamsha a 9-a diviziune este cea mai importantă. Așadar, studiul Nakshatra și al lor pada sau Navamsha este fundamentul Jyotish-ului indian (Rashi sau semnele sunt mai mult ca o aproximare!).

Așa că, continuând cu tema noastră Nakshatra yoni, acesta este tabelul care arată yoni asociat cu Naksahtra-s. Există 14 yoni pentru cei 27 de Naksahtra-uri.

 
Nakshatra Aspectul dinamicNakshatra Aspectul pasivYoni Ființă conectată  
AshwiniShatatarakaAshwa Stallion
Bharani
Revati  
Gaja Elephant
PushyaKruttikaMesha Goat
RohiniMrugaSarpa Snake
MoolaAradra  Shwan Dog
AshleyshaPunarvasuMarjar Cat
MaghaPurva-phalguniMushak Rat
Uttara-phalguniUttara-bhadrapadaGo Cow
SwatiHasta  Mahish Buffalo
VishakhaChitra  Vyaghra Tiger
JyeshthaAnuradhaMruga Deer  
Poorva-ashadhaShravanVanar – A being from other dimensions. (Always wrongly translated as ‘monkey’, In Sanskrit monkey is Markat)
Uttara-ashadha Nakul Mongoose
Poorva-bhadrapadaDhanishthaSimha Lion

Nakshatra sunt împărțite în active sau potențiale. Acestea sunt menționate în prima și a doua coloană. Paisprezece dintre ele sunt active, adică aceste energii sunt proiectate în exterior, active, ca să facă lucruri, sunt mai adaptabile, mai schimbătoare, aduc schimbări, cum ar fi micro-managementul etc. Și treisprezece dintre ele sunt stabile, se schimbă cu dificultate, iau o perspectivă mai largă , se pot sacrifica pentru o cauză mai mare etc. A treia coloană este yoni-ul nakshatra în sanscrită și animalul/ființa pe care se presupune că îl indică în engleză.

Când eram copil și învățam astrologia, acest tabel era foarte confuz. Acest Nakshatra Yoni este folosit în diagramele de potrivire pentru căsătorie și este destul de important. În majoritatea cărților veți găsi că organele de reproducere ale persoanei ar fi ca aceste animale. Sau că aceasta se exprimă în modul în care are loc activitatea sexuală (complet de neînțeles!). Acesta este un mod foarte prostesc de a exprima conceptul „yoni” și mi-a luat ceva timp să înțeleg adevărata subtilitate a acestui tabel.

‘Yoni” este un cuvânt sanscrit (Devbhasha Samskrutam) foarte greșit înțeles. Înseamnă uterul și organele reproducătoare feminine, dar aceasta este înțelegerea cea mai superficială. Cuvintele sanscrite au literalmente mii de semnificații în funcție de punctul de referință și de puterea ta de a-l înțelege. „Yoni” este un cuvânt foarte subtil, înseamnă Originea, cum au evoluat lucrurile, scăderea treptată a energiei din sursa cea mai înaltă. Înseamnă forma de existență care a fost fixată în tine în momentul nașterii. Cum a coborât energia și a devenit fixă, cum a fost configurată. Are conotații spirituale și energetice foarte profunde.

Deci Yoni înseamnă mai exact Puterea creației și actul creației!

Așa că deschideți software-ul dvs. Vedic/Indian Jyotish! Verificați în ce Nakshatra este plasată Luna dvs. de naștere. Citiți mai jos cum se leagă acest lucru cu Yoni. Cel mai productiv și confortabil mod în care preferi să te exprimi. Ideile tale, emoțiile tale, munca ta. Tot ceea ce faci va arăta această energie de bază.

Ashwa yoni – Ești independenta, înclinata spre zona spirituala, creativa, buna în lucrul cu mâinile tale, priceput. Îți place să inițiezi lucruri și ești dinamic, dar și hotărât. Ești cinstita, demna de încredere și muncitor. În general, ești foarte atractiva și activa prin temperament. Dacă cineva te încrucișează, nu poți ierta ușor și, de fapt, te vei întoarce imediat la el.

Gaja yoni – Ești puternica, autoritara, protectoare, lenta în exterior, dar capabil de explozii de energie. În general, liniștita și fericita, dar poate deveni agresiva dacă limitele sunt depășite. Inteligenta, creativa și înțelegătoare, potia vea un bun simț al afacerilor. Poți motiva oamenii să lucreze pentru tine. Practica și spirituala în același timp.

Mesh yoni – Ești un performator și poți ajunge la înălțimi mari, dar numai dacă te concentrezi. Starile tale pot oscila între agresivitate și răbdare. Ești un om singuratic din fire și îți place să petreci timp cu tine însuți, comunicarea poate fi dificilă pentru tine uneori. Ești capabila de muncă grea și câștigi succese cu timpul.

Sarpa yoni – Ești imprevizibila, foarte tăcuta în legătură cu propriul tău sine, cu fața pe care o arăți altora și în interiorul tău esti foarte secretos. Ești răbdătoare și poti aștepta  mulți ani până la momentul potrivit când te vei mișca cu o viteza terifianta. Ești atrăgătoare, ai o calitate hipnotică care îi atrage pe alții către tine. Ești priceputa și, în general, ai succes în viață.

Shwan yoni – Ești fidela familiei, grupului sau organizației tale. Ai inteligență și abilitate. Dacă accepți reglementările, poate fi un atu în orice situatie Un foarte bun comunicator, ești foarte versatila. Nu dai afară ceea ce gândești atât de ușor, secret despre tine. Nu ți-e frică și urmează regulile tale interne. Succesele vin cu timpul și munca disciplinată.

Marjar yoni – Ești secretoasa din fire, autonoma, eficienta, răbdătoare, poți aștepta până la momentul potrivit. Întotdeauna ești mai preocupata de interesele tale personale, natura este mai posesivă. Te pricepi să obții informații și să le păstrezi până când ai nevoie de ele. Poti analiza corect oamenii și situațiile. Îți revii din orice adversitate, optimista.

Mushak yoni – Nu crezi ușor. Inteligenta și capabila să muncești din greu, ai adesea destul de mult succes în viață. Poți să începi cu lucruri mici și apoi să mergi la lucruri mai mari în viață. Poti profita de orice oportunitate oricât de mică ar fi. Odată ce începi ceva, te ții de el. Ești norocoasa în viață, dar uneori noțiunile tale fixe despre lucruri îți pot cauza probleme.

Go yoni – Ești blânda, generoasa, plina de inimă și, în general, nevinovata. Ești sensibila și emoționala. Alții pot profita de natura ta de încredere, așa că alege-ți cu atenție partenerii. Destinul și norocul sunt adesea de partea ta. Ești ambițioasa, dar într-o manieră relaxată, discreta. Te descurci în viață într-un mod calm, sistematic colectat. Inteligenta și perceptiva, ești înclinata spre spiritual. Ești protectoare cu cei pe care îi iubești. În general, ai o viață fericită.

Mahish yoni – Ai putere și răbdare. Există un farmec inerent în tine. Nu-ți arăți prea mult emoțiile personale, ești puțin nesigura. Vrei pace în jurul tău, deoarece în interior ești sensibila si emoționala. Optimista, calma, rabdatoare si poti lupta pentru ceea ce iti doresti. Îți dorești familia în jurul tău, deschisă și puternică. Te descurci bine în orice profesie în care există o interfață publică.

Vyaghra yoni – Ești extrem de independenta din fire, ai o părere înaltă despre tine. Agresiva, necruțătoare, ești capabila de argumente logice ferme. Materialista și foarte practica în privința lucrurilor, dar ai și o bună intuiție. Poti lucra sistematic, eficient, sa creezi active și bogății materiale. Mai târziu intri în spiritualitate și excelezi și aici. Ești frumoasă din punct de vedere fizic, norocoasă și averea te favorizează. Nu-ți exprimi niciodată cele mai intime emoții nici măcar iubirii vieții tale. Simți o mică nemulțumire pentru tine, ceea ce poate cauza probleme în relațiile tale.

Mruga yoni – Ești inteligentă și capabilă de muncă asiduă disciplinată și te descurci bine în viață. Ești serioasa și agresiva în ceea ce faci. Îți plac grupurile tale sociale, familia și prietenii. Comunicativa în general, trebuie să dezvolți tactul și diplomația în a face față lucrurilor. Există adesea unele confuzii în minte. Dar această confuzie scoate în evidență latura ta filozofică și spirituală cu timpul.

Vanar yoni – Ești diferita, în exterior, mai puțin serioasa în privința lucrurilor materiale. Puteți deveni grăbita și impulsiva, deoarece uneori nu vă dați seama de gravitatea problemelor. Ești inteligenta, dar și creativa așa că, odată ce te-ai instalat în viață, succesul te urmează. Ești buna la lucrul în echipă și poți fi un lider bun. Foarte priceputa la învățare și continui să-ți sporești abilitățile și abilitățile. Mai târziu devii matura emoțional, și cu o perspectivă filozofică asupra vieții.

Nakul yoni – Ești inteligenta, hotărâta și acționezi cu viteză. Îți prețuiești timpul singura și preferi singurătatea. Foarte inteligenta, carismatica, cinstita și regala din fire, ești puțin în afara maselor generale. Ești un lider, o personalitate impresionantă și te descurci foarte bine în viață. Ești populara și faimoasa. Altora le place să te cunoască, dar tu păstrezi distanța. Când te îndrăgostești, este un lucru foarte profund pentru tine.

Simha yoni – Filosofica, religioasă, ești destul de practica în privința lucrurilor. Îți asumi responsabilități și îți place să ai grijă de ceilalți. Dedicata și dispusa să lupți pentru cauza în care crezi. Ai calități semnificative de lider și îți place să te menții implicata în activități. Inteligenta și carismatica, deseori îi ghidezi și îi ajuți pe alții. Sociabila  prin fire, ești regina blând, dar puternica dintre oameni.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close