Numarul 11 si semnificatia lui spirituala in transformarea personala

175

11 Evocă puterea primului număr principal în numerologie .
Dar poate deveni chiar mai mult decât atât. Numerologia Karmica ( indiana) sugereaza ca atunci cand 11 iti apare in viata sub diferite forme ( persoane, situatii, numere, simboluri etc) inseamna ca ai nevoie sa iti gasesti un „scop spiritual superior”.

Practic, 11 înseamnă că ești într-o călătorie de cunoastere de sine, cu îngerii călăuzindu-ți drumul. De aceea numim 11 un număr înger sau un număr Maestru.

Fiind primul număr maestru, 11 este rădăcina tuturor celorlalțe. De exemplu, 22 este un număr principal și este 11 dublat. 33 este un număr Master și este 11 triplat.

Când 11:11 apare pe ceasul tău, te uiți la un Număr Maestru repetat de două ori. Dacă ți se întâmplă acest lucru de mai multe ori într-un interval de timp scurt, ar putea însemna că îngerii te ghidează. De fapt, ar putea fi chiar un semn al timpului divin.Daca intalnesti persoane care au ROOT number 11 ei sunt de fapt trimisi sa te ghideze,sustina in Drumul catre acea versiune a ta SUPERIOARA.Desi drumul in sine poate fi dureros ai incredere ca la capatul lui gasesti o versiune mai buna a ta ca OM cu o constiinta de sine superioara.

Insa acest lucru este posibil doar daca ai pornit pe un drum al autocunoasterii de SINE, al dezvoltarii personale , cunoscand si acceptand toate acele parti din tine, deopotriva lumina si intunericul, Raiul si Iadul.

Fiecare isi alege propriul drum , ceea ce este important este sa faci acest parcurs insotindu-te de oameni care te ajuta in cresterea ta. Sa ceri ajutor , sa te inconjori de persoane care sunt pe drumul tau inseamna sa lasi in urma vechiul. Poate fi vorba de credinte irationale ,persoane, situatii uneori chiar de familie si cei dragi tie. Uneori familia este cea care ne aduce cele mai mari suferinte si lectii. Devenirea noastra ca persoane spirituale este sa intelegem karmele si conditionarile familiei , originea noastra , stramosii si treptat. sa ne eliberam de ele. Un psihoterapeut, consilier dezvoltare personala, astrolog indian , numerolog ,mentor, sunt parte din „reteaua ” de suport” de care ai nevoie in acest drum.

11 te invita sa navighezi printe cele mai intunecate colturi ale subconstientului, sa cercetezi, sa scoti la suprafata si sa le luminezi cu IUBIRE toate acele parti din tine care sunt „inflamate” de conditionarile lumii exterioare.Conexiunea cu planul astral si energetic este de mare importanta in acest parcurs. Uneori durerea care insoteste aceasta transformare poate fi atat de mare incat Corpul Divin sa aiba nevoie de alinare, de atentie sporita, de terapii holistice ca Yoga, meditatie Trezirea spirituala vine cu „simptome” care, din pacate, sunt catalogate ca tulburari .Filozofia hindusa sustine ca tulburarea bipolara , anxietatea, depresia sunt asociate cu trezirea spirituala si au ca scop de a ne aduce mai aproape de realizarea de SINE si Moksha sau eliberarea din ciclul reincarnarilor.

Sa fii in contact cu natura ta AUTENTICA poate fi dificil cand esti acceptat doar daca….ai multi bani, estipopular, esti slaba , esti puternica, esti……. sub masti si roluri .Cine, unde, cand si cum a decis ce este bun sau rau pentru sufletul tau, pentru SINELE tau real care este IUBIRE DIVINA si infinita ?

Puterea e in tine, sa iti manifesti si sa creezi propria realitate . Ai nevoie de curaj sa te cunosti, sa te explorezi , iubesti si accepti asa cum esti ACUM si AICI.

Tu cat curaj ai sa incepi acest drum at AUTOCUNOASTERII?

Scrie-mi pe cristina.beica57@gmail.com , promit sa iti raspund si sa te AUD cu empatie, compasiune si iubire pentru ca ESTI.

O(H)M Shakti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close