Panchakarma Detox in India sau Master Detox in Brasov ?

484

Zilele trecute mi-a venit mesajul ca o terapie cu apa ar prinde bine corpului meu Divin.

Ca atare am inceput sa explorez in ce moduri as putea sa fac asta, am explorat postul cu apa dar care nu m-a atras foarte mult. Tiroidita autoimuna nu se impaca foarte bine cu postul sub orice forma tinand cont ca ea vine la pachet cu o carenta de minerale si vitamine.

Si cum Universul lucreaza si ma sustine in orice imi pun in intentie mi-a adus informatia despre un Master Detox la Clinica Atasagon din Brasov.

Am fost curioasa sa vad cum ma simt si care sunt diferentele intre Ayurveda Detox in India a carui element folosit este uleiul (pamant) si cel cu elementul apa .

Si iata rezultatul :

1.Panchakarma Detox si rejuvenare – India Rajasthan

smart

Perioada -9 zile

Pret 2900 euro /persoana ( reducere pentru cupluri :2600 euro /persoana )

Include:

a) transport cu avionul dus si intors, transport local la obiectivele turistice

a)CAZARE APARTAMENT 4 STELE CU baie proprie, AC

b)3 mese pe zi mancare vegetariana gatita zilnic de bucatar cu produse din piata locala si bazate pe indicatiile medicului Ayurveda . Mesele sunt simple si usoare si in plus legumele si condimente folosite actioneaza ca remedii .

Transport cu avionul , transport local, vizite la temple si locuri incarcate energetic , servicii clienti de nota 100 ( la capitolul customer care India cred ca e undeva pe primul loc !)

PROCEDURI :

a) consultatie de 30 minute cu medicul Ayurvedic inainte si dupa proceduri

b) intre 2 si 3 ore de masaj al scalpului, fetei, corpului cu ulei cald, baie de ulei, Shirodara, clisma cu ulei si decoct de plante alese pe baza tipul de Dosha, baie cu petale de trandafiri , remedii naturopate interne

c)1 ora de yoga dimineata

d)vizite la obiective turistice locale inclusiv Taj Mahal in Agra

Pret pe zi ALL INCLUS: aprox 333 euro.

2. Master Detox – Clinica Atasagon Brasov
Perioada 9 zile

Pret total : 900 euro

INCLUDE

  • Sucuri proaspete de legume și fructe și supe de legume
  • Apă alcalină și ceaiuri din plante
  • Tratament zilnic de curățare a colonului (Colema)
  • Interpretare analiză cu un nutriționist (dacă se achiziționează minim 7 zile)
  • Evaluarea rezultatelor din punct de vedere medical și nutrițional, în urma procesului de detoxifiere (dacă se achiziționează minim 7 zile)

Nu include : masaj, cazare , mancare alta decat supele pe perioada sederii in centru ( de la 8 dimineata la 8 seara)

Personal am luat un pachet de 5 zile doar pentru Colema(Clisma cu apa ) si masaj abdominal.

Intentia acestui Detox a fost eliminarea reziduurilor alimentare si EMOTIONALE din colon si HIDRATAREA lui.

Ceea ce am observat dupa acest Detox cu apa

1.Panchakarma Detox din martie a favorizat eliminarea rezidurilor la nivel celular ( apa nu poate indeparta GRASIMILE din intestin ca atare uleiul este singurul care actioneza la nivel celular hranind tesuturile in acelasi timp.

2.Colema sau Detoxul cu apa a favorizat o curatare profunda a reziduurilor pe care uleiul nu a reusit sa le indepartaze, asta se traduce printr-o curatare profunda si hidratare in acelasi timp a colonului.

De ce am urmat acest Detox?

Ayurveda -Stiinta Vietii ne povesteste depsre aceste 3 Dosha sau energii existente in corpul uman si care ne sunt Zodia si guvernatorul casei 1 in c are ne-am nascut. Aceste 3 Doshe ne construiesc nu doar la nivel fixzic ci si la novel psihoemotional.de-a lungul vietii Corpul Uman Divin acumuleaza reziduuri , fizice si emotionale ( prin emotii reprimate, cee ace nu am spus sau nu spunem ) . Aceste reziduuri se acumuleaza in zina abdomenului in special ulterior ele aparand in corp sub forma de boli.

Atunci cand ne boala isi face simtita prezenta medicina ne vorbeste doar despre medicamente si procese fiziologice uitand insa de emotional.

Ceea ce insa mi-a lipsit la Detoxul cu apa a fost CONTACTUL UMAN- detoxul se face cu o masinarie , rece, si este o procedura mecanica. Personal ma consider o curajoasa si in plus am experienta clismelor in India nu am fost anxioasa. Insa cu siguranta empatia, grija si modul cum se face Detoxul in India ma face sa il aleg oricand , chiar daca costul este implicit mai mare beneficiile si starea de „”mamosenie””constinere cu blandete, rabdare si empatie a mamei India care vindeca nu doar corpul ci si sufletul este INCOMPARABILA!

Sa iti cureti CORPUL DIVIN inseamna sa cureti Divinul din tine : minte-corp si spirit.

Tu cum te cureti de toxinele emotionale ?

Daca vrei sa-ti cunosti Corpul Divin programeaza-te la o consultatie astrologica AICI si primesti GRATUIT analiza tipului de Dosha ( corpul energetic ) .

Lita completa a serviciilor o gasesti aici ::https://followingtina.com/wp-content/uploads/2023/02/Lista-de-preturi-consiliere_2023_-Beica-Cristina.docx Namaste !

Namaste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close