Puterea gandului

198

Gândul a fost prima forța din Univers, încă din Geneza. Fiecare gând are mărime, culoare si miros. Gândul se transmite de la o persoana la alta, o persoana foarte puternica poate influența cu gândul pe cineva care este mai slab. Gândul creeaza, gândul distruge, este mai puternic decât electricitatea, este arhitectul destinului.

Gândurile se imprima în ochi, și este foarte ușor să ne dam seama de ce gânduri are o persoana în funcție de ce privire are. Gândurile negative otravesc viața. Gândurile asemănătoare se atrag intre ele, prin urmare, oamenii cu gânduri similare se atrag. Dacă gândurile nu sunt armonioase, se imbolnaveste corpul, așa ca sanatatea mintala este mai importanta. Gândurile provoaca vibratii la nivelul corpului.

Tu ești maestrul destinului tău, însă dacă crezi în karma, nu vei crea decât mizerie, inertie și stagnare. A crede ca nu poți schimba karma înseamnă sa gândești fatalist. Gândurile creeaza tulburari fiziologice, și orice schimbare in gândire va cauza schimbari electrice și chimice în creier. Prin urmare, inlocuieste gândurile de frica cu cele de încredere, cele de vanitate cu altele de  smerenie, gândurile de rautate cu gândurile de bunatate, agndurile de răzbunare cu gânduri de iertare.

Gândurile negre te țin departe de Dumnezeu.

                                                                    De Swami Sivananda

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close