Ritual Luna NOUA Capricorn 23 decembrie 2022

154

Când vine vorba de planificare, lucrul cu ciclurile lunare mi-a schimbat viața !

Indiferent dacă este vorba de o afacere sau de o aspirație personală, sa ma las cuprinsa si  energizata de energia lunii mă ajută să-mi ating  intentiile cu usurinta .

Intrucat aceasta este o LUNA NOUA ritualurile se vor axa pe ELIBERARE, CURATARE , INTENTII

 Intentiile pe luna plina nu sunt la fel de puternice intrucat o luna plina este asemuita cu ceva ce s-a implinit.Temporal aceasta lnatie este conectata cu cea de LUNA NOUA in Capricorn  din ianuarie 2022 .

Ce s-a implinit din ce ai pus ca intentii atunci este Calea pe care Universul, Divinitatea v-a ghidat. Pentru ca Dumnezeu(Divinitatea, Universul)  stie ce e mai bine pentru noi, el ne da EXACT ce avem nevoie si este spre Binele Nostru Divin.

Elemente:

Altarul sacru  cu elementele care inseamna ceva pentru voi,  statui, poze, cristale, etc)

Betisoare parfumate  .

O piatra medie   (are legatura cu Capricornul , elementul pamant  )

Un bol cu apa suficient sa incapa piatra .

Jurnal /agenda si pix

Telefon sau laptop pentru meditatie

3 lumanari( orice culoare )

Un pahar cu apa

Optional :Statuie reprezentare a Energiei Feminine. În cadrul shaktismului( venerarea energiei  feminine e ceea ce facem prin aceste ritualuri ) orientat către energia feminina , Lakshmi este venerata ca o alta zeița-mama.

Pasul 1  Creati-va spatiul sacru   in care sa fiti doar cu voi pentru urmatoarele 30-45 de minute .

Pasul 2  Adunați toate ingredientele ritualului (eu am “altarul “pregatit in casa, doar improspatez sau schimb anumite elemente ).

Așezați lumânările într-o configurație triunghiulară cu vasul cu apă în mijloc. Toate celelalte ingrediente pot fi în lateral. Aprinde lumânările.

Pasul 3  Aprindeti 3 betisoare parfumate  și începeți să vă curățați  elementele ritualualui si aura plimbinnd betisoarele in jurul vostru . Recitați următoarele:

„Îmi curăț energia cu lumină și dragoste. Eliberez orice greutate care nu mai  servește Binelui Meu Divin . Renunt  la orice teamă care mă înconjoară și care mă blochează să merg înainte. Eliberez și renunț la orice durere sau regret care mă înconjoară și le înlocuiesc cu iertare și compasiune. Sunt ușoară. Sunt iubire. Sunt intreaga.Sunt curatata. Sunt ușoară. Sunt iubire. Sunt curățata. ”

După ce v-ați curățat propriul câmp energetic, curățați spațiul din jurul vostru și ingredientele ritualului. In acest timp  recitati următoarele:

„Curăț acest spațiu cu lumină și dragoste. Numai dragostea poate sa  sălășluiască aici. Doar lumina poate trăi aici. Spațiul meu este curățat. Spațiul meu este pur. Spațiul meu este protejat. Curăță aceste ingrediente cu lumină și dragoste. Multumesc cu recunostinte . Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

Pasul 4 .Așezați-vă pe jos in fata altarului si a  lumânării și începeți meditația de reîncărcare  si  curatare a energiei Capricornului (Saturn) : https://www.youtube.com/watch?v=2dMuyjV4jHM

Această meditație o faceti cu  rolul de a vă reîncărca și restabili câmpul energetic, oferindu-vă puterea, stimulând motivația și redând sentimentele de încredere. După ce ați terminat această meditație, ridicați-vă și scuturați-vă corpul înainte de a continua cu restul ritualului.Respirati profund de 3 ori si apoi in ritmul vostru .

Pasul 5  .Luati piatra in mâinile voastre și gândiți-vă la ce doriti sa eliberați, să închideți sau la ceva la care doriți să fie rezolvat sau finalizat în viața voastră. Spuneți-l cu voce tare în timp ce țineți piatra in mana si transferati mental vizualizand toate necazurile, blocajele, amaraciunea apoi  aruncați-l în vasul cu apă care se află în mijlocul lumânărilor.

Piatra  acționează ca o conductă pentru orice eliberați sau pentru care solicitați închiderea.

Iată un exemplu pentru a vă ghida , puteti sa va creati propriile rugaciuni/mantre in care sa exprimati ce doriti sa eliberati.

„Ma eliberez de  frica de a nu fi suficient de buna sau suficient de demna pentru a obtine   slujba pe care o doresc cu adevărat.”

„Ma eliberez de rolul de servitoare in fata celorlalti si de nevoia de a ii completa si a-I face fericiti”

„Ma eliberez de  frica de saracie, batranete, boala, moarte, schimbare, ….etc si de toate blocajele, credintele limitative care nu mai SERVESC BINELUI MEU DIVIN”

„Ma eliberez de furie, lacomie, invidie, resentimente, gelozie , persoane si situatii care nu mai servesc Binelui Meu Divin”.

Recitati apoi ca incheiere

„Tot ceea ce cântărește greu pe umerii mei, tot ceea ce imi  împovărează mintea și inima, tot ce imi atenueaza starea de spirit și spiritul, tot ce mă îngrijorează, streseaza,mă țin treaz noaptea. Tot ceea ce  îmi slăbeste sufletul. Toată vina si rusinea . Toata durerea din corpul fizic  este acum transferata si  eliberata în această piatra  pentru curățare și transmutare.”

După ce recitați această rugăciune, suflați înspre  piatra , pentru a finaliza transferul in timp ce vizualizati cu puterea mintii cum pleaca spre piatra si se face trasferul la tot ceea ce ati simtiti nevoia sa eliberati.  Suflati spre piatra de cate ori simtiti nevoia.

  • Încă ținând piatra in mana  spune-ți mulțumesc cu  recunoștința și apoi pune-l în vasul cu apă pentru a începe procesul de transmutare. Ține castronul în apropiere în timp ce asculti cat simti nevoia  aceasta mantra  de aliniere la Univers:
  • https://www.youtube.com/watch?v=XxKuxA_qfEs

5.) Odată ce ați terminat cu meditația, luați vasul cu apă și puneți-l afară sau lângă o fereastră pentru a termina transmutarea. Energiile apei, meditația voastră și Luna Plina  vor ajuta la transmutarea și schimbarea energiei grele pe care ați pus-o în piatra  înapoi într-o stare neutră.

Pasul 7  Așezați-vă un moment în tăcere, reflectând asupra oricăror emoții sau sentimente care au iesit la suprafata. Daca simtiti nevoia sa plangeti faceti-o. Plansul este terapeutic.. Apoi, luati agenda/ jurnalul   si scrieti ce va emotii , mesaje, constientizari au venit. Scrieti-va o scrisoare de iubire in care va aratati recunostinta pentru ceea ce sunteti AZI, AICI, ACUM. Scrieti-va ce v-ar placea sa auzit de la cei dragi, de la sot/ iubit imaginar sau real , etc. Dupa incepe sa scrie intentiile pentru urmatoarea perioada .

Ia-ti cat timp crezi ca ai nevoie, scrisul ajuta la eliberare .

La final multumeste Universului,  lui Dumnezeu, Divinitatii , pentru ghidare , sustinere , pentru ceea ce ai deja in viata ta si pentru intentiile scrise, i timp ce multumeste vizualizeaza-le ca si cum s-au implinit .

Pasul 8  Lasati vasul cu apa afara la lumina lunii ( pe un pervaz) impreuna cu cristalele ( daca aveti) pentru purificare .

Pasul 9. Luați paharul cu apa  si tinându-l în ambele mâini, recitați următoarea afirmație pentru a încărca apa :

„Această apă îmi curăță spiritul, îmi hrănește sufletul. Pe măsură ce beau, mă simt restaurata, vindecata și trezita. Pe măsură ce beau aceasta apa  corpul, mintea și sufletul meu vor fi UNA. ”

Pasul 10 – Dansati!  invitand-o pe Shakti ( in hinduism inseamna PACE )celebrand eliberarea pe care tocmai am facut-o, celebrand energia feminina creatiare trezita , mangaindu-ne corpul, tinandu-ne in brate si unduind corpul asa  in miscari lascive si feminine pline de energia, abilitatea, puterea, efortul, puterea si capacitatea lui Shakti  care reprezinta  energia cosmică primordială.In timp ce dansati vizualizati toate intentiile ca si cum s au implinit.

https://www.youtube.com/watch?v=MitQEF1o2l4 

Ritualul este acum complet.

Binecuvântări de lună plina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close