Saturn planeta carierei- retrograd in Varsator iunie 2023 -rezultate pentru fiecare zodie in parte

534

Saturn va fi retrograd timp de 140 de zile (18 iunie 2023 până pe 4 noiembrie 2023) în Vărsător, a XI-a Casă a Câștigurilor și Dorinței, impactând cariera, averea și obiectivele.
Conformastrologiei vedice, planetele sunt capabile să dea rezultate bune în perioada retrogradă.
Saturn are legatura cu cariera si planurile financiare pe termen lung.
Retrigrad Saturn poate crește nivelul de încredere și permite o revizuire a eforturilor trecute pentru a vă bucura de progres și succes în toate domeniile vieții, în special în călătoria voastră spirituală.

Saturn retrograd ajuta la reorientarea asupra priorităților,obiective realiste . Acesta este cel mai bun moment pentru a urmări obiectivele de carieră și recunoașterea muncii tale.
Această perioadă este ideală pentru vindecarea rănilor vechi și consolidarea legăturii cu cei dragi.
Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru
introspecție și a identifica pasiunea, a revizui planurile și obiectivele pe termen lung și a lucra pentru a le actualiza.

Impactul lui Saturn Retrograd pentru cele 12 zodii :

Berbec/Asc

Berbec
CARIERA :Va trebui să depui un efort suplimentar în munca ta și ai putea fi surprins și supărat dacă trebuie să muncești mai mult decât de obicei.Studenții vor putea obține rezultate mai bune doar dacă muncesc mai mult și se concentrează mai mult pe studiile lor academice.
SANATATE: tendinta de a muncii excesiv va poate cauza probleme de sanatate din cauza oboselii fizice și a tensiunii mentale Continuați să lucrați dar cu grija, Saturn vă va răsplăti cu rezultate favorabile în viitor.
FINANCIAR:Acest Saturn Retrograd în Vărsător va avea un impact financiar pozitiv. Apar oportunități de câștig financiar.Reluarea unor activitati din trecut poate deveni profitabila
RELATII :posibila crestere a tensiunii în relațiile romantice. grija la comunicarea in cuplu unele vorbe ii pot rani pe cei dragi.
Taur/Asc
CARIERA : o prioada aglomerata la minca , multe sarcini si asta poate crea tensiuni.Nu este o perioada favorabila pentru schimbarea locului de munca, preferail este sa asteptati ca Saturn sa iasa din retrogradare ( peste 140 de zile)

SANATATE : atentie la sanatatea parintilor si a membrilor de familie.

FINANCIAR 😮 perioada de crestere

RELATII:Usoare tensiuni in cuplu/familie.Disciplina te poate ajuta sa eviti discutiile inutile.

Gemeni/Asc

CARIERA:Posibila plecare in straintate si chiar transfer al locului de munca.Studentii vor avea nevoie de mai mult efort ca sa obtina rezultate.

FINANCIAR: o perioada de stagnare dupa ce vp-ati confruntat cu anumite ingrjorari .NU iti face griji, tot ceea ce a avut Saturn sa te invete la ultimul tranzit iti va fi livrat acum.

SANATATE: Atentie la sanatatea tatalui sau a fratilor mai mari.Vor fi suisuri si cobirasuri in relatiile cu familia si cu fratii mai ales.

Rac/Asc

CARIERA O perioada destul de stresanta la locul de munca.oricare ar fi insa greutatile Saturn este benefic in acest caz si ajuta la inlaturarea eventualelor obstacole.

FINANCIAR: evitati investitiile in aceasta perioada .

SANATATE: faceti din sanatatea voastra o prioritate deoarece acest Saturn retrograd se afla in casa a 8 a bolilor. Atentie cum conduceti !

RELATII: dupa o perioada de tensiuni in familie lucrurile se vor calma si intra intr-un fagas mai bun.Dorinta de a calatori instraintate se va implini

Leu/Asc

CARIERA:o perioada buna, fara evenimente deosebite

FINANCIAR : Evitati sa luati bani imprumut sau sa dati.

SANATATE: orice tehnica de mindfullnes va va ajuta sa depasiti mai usor tensiunile din viata de cuplu.

RELATII: Saturn retrograd in casa a 7-a a relatiilor aduce o perioada de tensiuni in viata de cuplu. Incercati sa va intelegeti partenerul pentru a avea armonie. Conflictele pot creste si sa ai rabdare sa ii explici subiecte importante .Atentie la calatoriile lungi care pot crea disconfort.


Impactul Saturn Retrograd în Vărsător va fi văzut în casa a șaptea a nativilor din Leu. Profiturile vor fi evidente în tranzacțiile comerciale ca urmare a acestui tranzit. Planurile tale oprite își vor relua impulsul. Sarcina pe care ați vrut să o îndepliniți, dar nu ați putut-o din anumite motive, va începe să fie finalizată, iar profitul va începe să crească în afacere.

Pe de altă parte, stresul în căsnicia ta poate crește. Va trebui să-ți înțelegi mai bine partenerul, precum și să-i calmezi curiozitatea și să explici subiecte importante, deoarece conflictele pot crește disputele reciproce și posibilitatea de disconfort în relație. Saturn Retrograd în Vărsător vă sfătuiește să încercați să depășiți și problemele de familie. Că

Fecioara/ASC

CARIERA: posibila schimbare a locului de munca, posibil chiar peste hotare.

FINANCIAR; Daca ati investiti la bursa veti culege acum profitul .Posibil ca si cheltuielile sa creasca insa .Posibile achizitie de antichitati .

SANATATE: atentie la problemele digestive, Saturn retrograd in casa a 6-a poate aduce probleme grave de sanatate.Evitati consumul de alcool si mancaruri care dauneaza sistemului digestiv.


RELATII :Ai grija de cei dragi si arata-le mai mult afectiune fiind atent la comportamentul tau fata de ei.

Balanta/ASC

CARIERA: posibila pierdere a locului de munca , Dacă vrei să schimbi locul de muncă, ia o pauză și ai răbdare caci iti vei gasi altul cu usurinta

FINANCIAR : Din punct de vedere financiar, timpul va fi de partea ta. În loc să rămână în același loc de muncă, schimbarea va fi de ajutor în anii următori. Aveți o bună posibilitate de a vă căsători în acest interval de timp. Elevii pot întâmpina provocări atunci când încearcă să obțină o educație.

RELATII: Tensiune în conexiune amoroasă. Veți avea dificultăți să vă înțelegeți partenerul. Nu veți putea face față maturității relației din cauza neînțelegerilor reciproce tot mai mari. Prin urmare, va trebui să depuneți eforturi deosebite în această direcție. persoanele necăsătorite au sanse mari de a-si gasi perechea si de a se casatori.

Scorpion/Asc

CARIERA :La locul de muncă, împrejurările îți vor fi în favoarea și vei munci neobosit pentru a-ți îndeplini sarcinile, ceea ce îți va spori poziția la locul de muncă. Vor exista oportunități de profit în afaceri.

FINANCIAR : posibil sa achiziționați o nouă proprietate.

SANATATE :sănătatea membrilor familiei va fi, de asemenea, în pericol. Ar trebui să fii foarte precaut în ceea ce privește sănătatea mamei tale. Aveți grijă de ea și, dacă este necesar, consultați imediat un medic.

RELATII :Există riscul unui dezacord cu privire la proprietatea familiei. Pot exista unele perturbări în viața de familie deoarece Saturn este retrograd in casa a 4-a.Rabdare!

Cuplurile căsătorite pot întâmpina unele probleme relaționale ca urmare a influenței dăunătoare a activităților familiale asupra relației lor. Cu toate acestea, este de asemenea avantajos că amândoi veți putea face față oricărei dificultăți demonstrând înțelegere reciprocă.

Săgetător/Asc

CARIERA:Vești de bun augur și benefice pentru nativii din Săgetător. rezultate surprinzătoare în mai multe domenii .Colegii vă vor sprijini pe deplin ca urmare, poziția dvs. va începe să creasca .

SANATATE:sănătatea membrilor familiei dvs., în special a părinților dvs., poate avea de suferit.

FINANCIAR :succes în afacere și sectorul tău de muncă datorită eforturilor prietenilor tai si a celor cu care socializezi.

RELATII:În ciuda unor conflicte cu frații, dragostea va crește și vei fi văzut susținându-i. Totuși, ei pot avea de-a face cu unele probleme personale.Excursii scurte în timpul acestui Saturn Retro în Vărsător.Să vă asigurați că călătoriile sunt de bun augur. Norocul tău va fi în favoarea ta. Elevii vor obține performanțe academice ridicate și vor putea studia cu atenție. Efortul tău greu va da roade în termeni de performanță academică.

Capricorn/Asc

CARIERA :prudent în cuvintele tale pentru a nu jigni pe alții sau a vorbi atât de dur încât să nu dăuneze relațiilor tale. Trebuie să ai grijă de asta nu doar în viața personală, ci și în viața profesională.

FINANCIAR:pe plan economic, acest tranzit va fi benefic. În acest moment, vei începe să economisești niște bani, ceea ce va duce la o creștere a soldului tău bancar.

Dacă intenționați să vindeți o proprietate și aceasta a întârziat, se va întâmpla în timpul acestui Saturn Retrograd în Vărsător și veți primi profituri favorabile, permițându-vă să finalizați alte lucrări sau să achiziționați o altă proprietate.

RELATII: Ar putea exista o lipsă de cooperare între membrii familiei. Această perioadă este favorabilă aventurilor amoroase, iar dacă îl aștepți pe cel perfect sau te-a părăsit cineva, se poate întoarce în viața ta.

SANATATE: Acordați atenție sănătății partenerului dvs. deoarece acesta poate suferi de probleme de sănătate. problemelor de sănătate.

Vărsător/Asc

CARIERA : Concentrează-te pe cariera ta. Va trebui să munciți mai mult în această perioadă, deoarece va trebui să acordați cea mai mare prioritate sarcinii dvs. și să munciți cât mai mult posibil.Timpul va fi obositor din punct de vedere mental și va dura ceva timp pentru a înțelege problemele. Va depăși capacitatea ta de a face o judecată în timp util și, într-un astfel de caz, anumite decizii critice pot fi în afara controlului tău

FINANCIAR :Vor exista oportunități de creștere, iar interacțiunile cu străinatatea vă vor fi benefice.

RELATII: Ar trebui să îi ajuți pe cei mai mici membri ai familiei și să cooperezi pe deplin cu frații tăi. Acest lucru le va întări dragostea și încrederea în tine, iar conexiunea ta va fi mai puternică ca urmare.S-ar putea să existe unele fricțiuni în căsnicia ta, dar tu și partenerul tău poți preveni dificultățile dând dovadă de maturitate.

SANATATE Veți suferi pierderea sănătății din cauza angajamentelor de la locul de muncă. Prin urmare, trebuie să ai grijă de sănătatea ta.

Pești/Asc

CARIERA :Pentru nativii din Pești, Saturn Retrograd în Vărsător va avea loc în casa a XII-a, rezultând o creștere a călătoriilor în străinătate inclusiv pentru munca.Vei profita din relațiile cu alte țări care te vor ajuta să câștigi mai mulți bani. Dacă dețineți o afacere care este legată de națiuni sau țări străine, afacerea dvs. va progresa. Cu toate acestea, oamenii obișnuiți din afaceri ar putea să nu aibă fonduri și vor avea nevoie de investiții de capital. Puteți primi un împrumut de undeva, dar va fi destul de greu să obțineți unul în timpul Saturn Retrograd în Vărsător 2023, deoarece va fi foarte ușor să primiți împrumutul, dar foarte dificil să îl returnați.

FINANCIAR : Cheltuielile tale vor crește, dar vor fi benefice pentru tine. Dacă doriți să călătoriți în străinătate, ar fi înțelept să cheltuiți bani pentru a avea succes Din acest motiv, SANATATE : Trebuie să ai grijă de sănătatea ta, deoarece există posibilitatea de a fi internat în spital.

RELATII :Nu va trebui să-ți faci griji pentru relatii , dar ești sfătuit să fii precaut în privința asta. Ar fi benefic pentru tine să previi excesul, ceea ce te va ajuta și să economisești bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close