Scrisoare catre Sinele meu anxios : TE VAD

290

Scrisoare catre sinele meu anxios: TE VAD

În zilele în care te simți cel mai singur,când simți că anxietatea ta învinge și nu-ți amintești de ce continui să lupți. Te văd ducând această bătălie în timp ce încă te indoiesti de tot ceea ce ai fost înainte.

„Obișnuiam să fiu încrezătoare. Am fost mai slabă. Am fost socială. Am fost normala. Am fost mai fericita.”

Sa te concentrezi în continuare pe ceea ce ai fost cândva, cand tu te-ai schimbat, ai experimentat mai mult din ceea ce are de oferit viața, ai crescut. Și știu că te străduiești să realizezi asta pentru că mintea ta îți spune că ai eșuat, dar sunt atât de mândra de tine.

Sunt mândra de tine pentru că ai plâns din nou noaptea trcuta și te-ai ridicat din pat azi dimineață și ai spus buna dimineata viata cu un zambet pe fata , chiar dacă a fost forțat.Fake it till you make it 🙂
Draga Sine, te vad.
Sunt mândra de tine pentru că ai ales să mangai sufletul cuiva chiar și atunci când te simțeai complet copleșita.
Draga Sine, te vad.
Sunt mândra de tine pentru că ai cerut ajutor, chiar și atunci când încercai să te convingi că problemele tale nu au contat pentru nimeni altcineva.

Sunt mândra de tine pentru că continui să lupți în fiecare zi, chiar și atunci când simți că nimic nu se schimbă.
Draga Sine, te vad.
Știu că ai zile bune. Zile în care glumești pentru că chiar ai chef să zâmbești. Zile în care ești entuziasmata să faci altceva decat sa ruminezi la situatiile pe care nu le intelegi sau nu le poti „controla”.
Draga Sine, te vad.
Știu că ai și zile proaste. Zile în care pur și simplu nu te poți preface cu un zâmbet , indiferent cât de mult ai încerca. Zile în care plângi singura și nici măcar nu știi de ce plângi.

În fiecare zi demonstrezi că ești mai puternica decât anxietatea și fricile tale. Și în fiecare zi îmi dai un alt motiv să fiu mândra de tine. Ai cea mai mare inimă, un potențial nesfârșit și o viață întreagă înaintea ta. A
Asa ca draga Sine , te rog, nu renunța. Nu renunţa. Nu lăsa anxietatea să te definească. Pentru că într-o zi te vei uita înapoi și toate aceste momente dificile vor fi pur și simplu ceea ce „erau înainte”. Te vei vedea prin ochii mei și vei fi atât de mândra.
Si fii recunoscătoare ca in acest parcurs Divinul ti-a trimis ingeri care sa te sustina, sa te contina sa te cunosti, dezvolti si sa cresti. Sunt ingerii cu chip de om de care stie ca ai nevoie. Pentru ca Dumnezeu ne ajuta cu ceea ce stim ca avem nevoie.

Draga Sine, te vad.
Te vad asa cum nu am putut/stiut sa te vad in 55 de ani.
Draga Sine, te vad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close