Semnificația celor 12 case in astrologia vedica

144

Binecuvantari dragilor ! Dupa ce am acoperit planetele si nodurile lunare din astrologia vedica, in acest articol descriu desmnificatia celor 12 case (domenii de viata) .

Fiecare casă semnifică anumite caracteristici.

Casa I-a corp fizic, sănătate și creier. mentalitatea, procesul de gândire, personalitatea, caracterul și prosperitatea generală a unei persoane.

Planetele poziționate în casa 1 au o influență semnificativă asupra individului.

Casa a II-a A doua casă reprezintă mâncarea și obiceiurile alimentare. De asemenea, reglementează valorile familiei, economiile, finanțele personale, vorbirea și educația primară.

Venitul tău net, partea feței, averea, ochii, limba, dinții și modul în care ne exprimăm și comunicăm sunt văzute din casa a 2-a.

Casa a III-a

A treia casă reprezintă curajul, frații, abilitățile de scris, dorința și pasiunea voastră. Chiar și ambiția, implementarea planurilor, gâtul, umerii, brațele și abilitățile de comunicare sunt văzute din această casă.

Casa a IV-a

Casa a patra reprezintă fericirea și confortul, mama, educația, proprietatea imobilă. La fel și educația, liniștea sufletească și emoția, se vede din această casă. Aceasta vă guvernează vehiculele, câmpurile, pășunile, imobilele, grădinile, proprietățile moștenite și comorile.

Casa a V-a

A cincea casă reprezintă inteligența, hobby-urile, creativitatea și un copil. De asemenea, denotă relații amoroase, curti, licențiere și cunoaștere. Faptele bune din viața trecută, memoria și executarea planurilor noastre.

Casa a V-a reprezintă muzică, artă, dramă, plăcere, recreere, distracție și divertisment.

De asemenea, guvernează acțiunile, loteria, jocurile de noroc și bursa de valori. Orice practică spirituală este văzută din casa a 5-a.

Casa a VI-a

Casa a șasea reprezintă starea de rău, boala, competiția, angajații, subordonații sau servitorii.

 Până și datoriile, dusmanii , igiena, salubritatea, spiritul de luptă, accidentele și evenimentele neplacute  sunt văzute din casa a VI-a.

Casa a VII-a

Casa a șaptea reprezintă căsătoria, parteneriatul și robia legală, relația internațională, contractele și, de asemenea, influența în țări străine. Această casă înseamnă, de asemenea, onoare și reputație dobândită, amenzile și divorțurile.

Casa a VIII-a

Casa a opta reprezintă sexul, intimitatea, longevitatea, ocultismul, boala de lungă durată, transformarea, moștenirea, moștenirile, testamentele, asigurarea și gratuitatea.

Casa a 8-a denotă evenimente bruște precum înec, incendiu, accident sau sinucidere. Chiar și misterul, mizeria, nenorocirea, suișurile și coborâșurile bruște, întârzierea și dezamăgirea, dezamăgirea și înfrângerea, pierderea și obstacolele, vina și proasta reputație, pericolul de la dușmani, zestrea, averea necâștigată, chirurgii, ofițerii medicali, relațiile financiare cu țări străine și corupție în horoscop.

Casa a IX-a

Casa a noua reprezintă învățământul superior, tatăl, guru și pelerinajul. Chiar și distanța lungă, credința, cultul divin, filosofia, credințele religioase și filozofice, sunt văzute din casa a IX-a.

Apoi guvernează temple, biserici, moschei, pelerinaj la locuri sfinte, sacrificii, caritate, cercetare, invenție, descoperire, călătorii pe distanțe lungi, călătorii pe mare și călătorii aeriene.

Casa a X-a

Casa a zecea reprezintă numele și faima, succesul și statutul.

De asemenea, guvernează puterea și prestigiul, respectul și reputația, ambiția și autoritatea în viața ta.

Casa a 10-a denotă demnitate, stima publică, activități lumești, responsabilități, judecători, oameni superiori. și autoritățile guvernamentale.

Casa a XI-a

A unsprezecea casă reprezintă câștiguri, rețele sociale și un cerc de prieteni. Chiar și comunitatea, admiratorii, consilierii, binevoitorii și susținătorii.

Casa a 11-a guvernează toate speranțele, dorințele, aspirațiile și colaborările străine. Chiar și alegerile, litigiile, profiturile, venitul net, politicile guvernamentale și companiile de planificare, recuperarea din starea de rău și victoria asupra inamicilor. Prin urmare, această casă denotă câștiguri și avere în viața ta. Poate cea mai importantă casă pentru a verifica câștigurile în orice aspect al vieții.

Casa a XII-a

Casa a douăsprezecea reprezintă pierderi, limitări, risipă și extravaganță. Acesta guvernează cheltuielile, investițiile, donațiile, caritatea și asociațiile cu instituții filantropice.

Casa a 12-a dictează separarea de familie sau casă departe de locul nașterii. Îți guvernează temerile, complexul de inferioritate și singurătatea. Aceste reguli secrete, restricții, cel mai mare sacrificiu de sine, conspirație, exil și extrădare, de asemenea. Reținerea într-un spital, succesul prin afaceri oculte, închisoarea, confortul unui pat, viața într-un loc străin, închisori, aziluri, și instituțiile reformatoare toate sunt semnificate de casa a 12-a. Este, de asemenea, un semnificator al oricăror restricții la vârsta înaintată.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close