Terapie transgenerationala metoda GC – Radacini Puternice

170

~ Instrumentul metodei Generation-Code® pentru diagnostic și terapie familială transgenerațională ~

Ce cuprinde?

Jocul terapeutic Rădăcini puternice® este bazat pe cunoștințe de epigenetică și psihogenealogie și faciliteaza accesul la anumite situatii din viata particpantilor ,ascunse, aruncate ,, uiate in subconstient.

„Dacă îți cunoști rădăcinile, te cunoști și pe tine însuți”

La fel ca orice copac, și arborele genealogic are nevoie de rădăcini sănătoase pentru a putea primi suficiente substanțe nutritive. Doar așa „floarea sinelui” se poate dezvolta în toată splendoarea ei.  Rădăcinile noastre sunt strămoșii noștri – oamenii din familia noastră care au fost acolo înaintea noastră și de la care am moștenit multe lucruri.  Ne-au transmis multe calități și talente, făcându-ne puternici. Din păcate ei au trăit și vremuri grele, iar experiențele lor mai puțin bune ne influențează astăzi viața.

Cine reușește, așadar, să adune suficiente pietre cu ser vindecător în terapia de familie, să călătorească înapoi în timp cu mașina timpului și să le aducă strămoșilor serul vindecător de care aceștia ar fi avut nevoie atât de urgent? Rădăcinile moarte, ofilite sau rănite primesc acum noi forțe.  Dacă îți dai seama ce calități, talente sau abilități de la care strămoși le-ai moștenit, vei observa care dintre rădăcinile tale sunt deja puternice.  

Cu cât „colectezi” mai multe cunoștințe despre potențialul tău (pietre cu potențial), cu atât rădăcinile tale vor deveni mai puternice și, prin urmare, și tu. Curaj! Pune întrebări pe care nu le-ai mai pus niciodată. Acest lucru întărește coeziunea. Simte-te conectat cu ei și arată-le totodată caracterul tău unic.

Ferește-te însa de fantoma destinului ! Aceasta îți otrăvește pietrele cu ser vindecător și îți înghite pietrele cu potențial. Chiar și rădăcinile nou apărute îi pot cădea victime !

Cu Generation-Code® îți descifrezi codul special și îți eliberezi rădăcinile, care pot acum să absoarbă din nou hrana sănătoasă și revigorantă necesară pentru creșterea ta.

Primul care „înflorește” în splendoarea sa câștigă jocul.

Cum functioneaza /ce contine ?

Jocul contine elemente din oculte ( carti, zaruri, roata destinului ) si se poate adapta in functie de nevoia clientului ( fie pe intrebari specifice, fie prin intrebari aleatorii fie prin roata destinului ). Jocul ofera flexibilitatea unei constelatii de familie INDIVIDUALA,

Indreptand atenţia direct asupra evenimentelor transgeneraţionale ca formatoare a identităţii noastre și activand /deblocand inconștientul. Prin întrebări ţintite, se poate ajunge in scurt timp la constientizari de patternuri preluate inconstient si transportate transgenerational in realitatea noastra.

Care e valoarea adusa?

Metoda scuteste sute de ore de terapie si diagnostic asupra simptomelor tale ( fizice , emotionale, energetice) se ajunge la constientizari.

Se lucreaza cu energia/materialul transgeneraitional al clientului, in Siguranta identificand „diamentele” si darurile divine lasate de ei in sinele nostru.

Rolul meu este de observator si ghid ( fara a sugera/spune )

Tu cu ce vii ?

Vii cu Intentia/ intrebarea/nevoia/problema/blocajul

Cu ce pleci ?

Cu  Eliberare, constientizari ,claritate, directie , pace cu tine .

Acolo unde EGO ( mintea) nu gaseste o explicatie divinului (lipsa credintei in Dumnezeu) , stiinta vine cu o poveste transgenerationala cu aceeasi intentie/misiune:Apropierea omului de Dumnezeu ( Dumnezeul din el).

Indrazneste sa te joci ca sa poti sa accepti cine esti !

Cu iubire infinita!

Cristina Beica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close