Terapie transgenerationala metoda GC – Radacini Puternice

379

~ Instrumentul metodei Generation-Code® pentru diagnostic și terapie familială transgenerațională ~

Ce cuprinde?

Jocul terapeutic Rădăcini puternice® este bazat pe cunoștințe de epigenetică și psihogenealogie și faciliteaza accesul la anumite situatii din viata participantilor ,ascunse, aruncate ,, uitate in subconstient.

„Dacă îți cunoști rădăcinile, te cunoști și pe tine însuți”

La fel ca orice copac, și arborele genealogic are nevoie de rădăcini sănătoase pentru a putea primi suficiente substanțe nutritive. Doar așa „floarea sinelui” se poate dezvolta în toată splendoarea ei.  Rădăcinile noastre sunt strămoșii noștri – oamenii din familia noastră care au fost acolo înaintea noastră și de la care am moștenit multe lucruri.  Ne-au transmis multe calități și talente, făcându-ne puternici. Din păcate ei au trăit și vremuri grele, iar experiențele lor mai puțin bune ne influențează astăzi viața.

Cine reușește, așadar, să adune suficiente pietre cu ser vindecător în terapia de familie, să călătorească înapoi în timp cu mașina timpului și să le aducă strămoșilor serul vindecător de care aceștia ar fi avut nevoie atât de urgent? Rădăcinile moarte, ofilite sau rănite primesc acum noi forțe.  Dacă îți dai seama ce calități, talente sau abilități de la care strămoși le-ai moștenit, vei observa care dintre rădăcinile tale sunt deja puternice.  

Cu cât „colectezi” mai multe cunoștințe despre potențialul tău (pietre cu potențial), cu atât rădăcinile tale vor deveni mai puternice și, prin urmare, și tu. Curaj! Pune întrebări pe care nu le-ai mai pus niciodată. Acest lucru întărește coeziunea. Simte-te conectat cu ei și arată-le totodată caracterul tău unic.

Ferește-te însa de fantoma destinului ! Aceasta îți otrăvește pietrele cu ser vindecător și îți înghite pietrele cu potențial. Chiar și rădăcinile nou apărute îi pot cădea victime !

Cu Generation-Code® îți descifrezi codul special și îți eliberezi rădăcinile, care pot acum să absoarbă din nou hrana sănătoasă și revigorantă necesară pentru creșterea ta.

Primul care „înflorește” în splendoarea sa câștigă jocul.


Jocul de diagnosticare și terapie Rădăcini Puternice® poate fi folosit atât în consiliere, cât și în contextul terapeutic cu indivizi, cupluri, familii sau grupuri.

Cu ajutorul acestui instrument, este posibilă o analiză cuprinzătoare pe fundalul unei munci biografice sistemice și transgeneraţionale, care facilitează clasificarea și ordonarea rapidă a datelor și a istoriei familiale și personale.

Prin mici intervenţii terapeutice și de consiliere care vizează dezvoltarea personalităţii, este promovată o abordare care sporește resursele, deschizând perspectiva unui diagnostic rapid și a trecerii la următoarele etape de dezvoltare necesare. Istoria familiei, vizibilă pe șablonul arborelui genealogic, îi permite clientului să-și descifreze codul generaţional și să experimenteze dezvoltarea propriului potenţial pe fundalul vechilor loialităţi și legături dizolvate.

Pentru client/pacient, acest lucru înseamnă o înţelegere terapeutică profundă și vindecătoare care duce la schimbarea și dizolvarea tiparelor învechite și a obiceiurilor dăunătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *