Tipul de Dosha si cum ne influenteaza relatiile romantice

228

Cea mai frecventă disfuncție într-o relație, așa cum este văzută de Ayurveda, este creată de neconștientizarea (necunoasterea) dosha-urilor(ce sunt cititi aici )

Există nenumărate căsătorii în care cei doi au tipuri de Dosha total diferite .

Persoana Kapha, de exemplu, va fi lentă, metodică, dând dovadă de energie lentă dimineața și va lua ceva timp pentru a ajunge la viteza pentru activitatea zilei. Celălalt partener ar putea fi de tip Vata, neliniştit, vioi, plin de energie, rapid să înceapă ziua și deloc metodic.

Dacă acești doi oameni au doar o înțelegere de bază a dosha-urilor lor, se pot adapta fără să se simtă supusi sau cu resentimente.

Dar fără această cercetare, ceea ce se întâmplă adesea cel cu Kapha Dosha este etichetat ca lent, încăpățânat și plictisitor. Personalitatea Vata este etichetat ca aiurit , iresponsabil si nesigur. Un rezultat secundar, care este la fel de dăunător, este să se simtă nesprijiniți si neintelesi unul de celalt , ceea ce in timp poate duce la agravarea dosha-urile , asta din cauza ca refuza cu încăpățânare să se schimbe sau să fie empatici unul fata de celalat. Ceea ce se intampla in cele mai multe cupoluri care stau prost la capitolul inteligenta emotionala si autocunoastere.

Cele mai dese exemple în acest sens apar atunci cand anxietatea persoanei cu Vata Dosha predominanta intalneste nevoia de control al persoanei cu Pitta Dosha.

Cei cu Vata Dosha sunt persoane sensibile si se simt adesea anxioși; , mai ales pentru femeile cu Vata Dosha , ceea ce le poate aduce un dezechilibru al Doshei destul de grav.

Cei cu Pitta Dosha tind să controleze totul, inclusiv alți oameni, atunci când Pitta Dosha este dezechilibrata.

Cei cu Kapha Dosha tind să devină deprimati sau slăbiti.

Tu stii ce tip de Dosha ai?

Comanda o harta natala aici si beneficiezi raportul gratuit al tipului tau de Dosha .

Namaste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close