Vindecarea Pantecului pentru incepatori

135

Pentru mulți dintre noi, cuvântul „uter” aduce imediat imagini ale organelor reproducătoare feminine și, mai precis, ale uterului. Dar ghici ce, Uterul nu este doar un organ fizic. El cuprinde întregul spațiu energetic al acelei regiuni. Deci, nu vă faceți griji – dacă ați avut o histerectomie sau aveți organe reproducătoare masculine, puteți beneficia în continuare de Womb Healing. Este pentru TOȚI. Pentru acei indivizi care se identifică ca bărbați, ne referim la acel spațiu energetic ca un „Hara”. Vindecarea uterului include sexul și aduce beneficii tuturor variațiilor organelor genitale.

Spațiul Womb poate funcționa ca un sertar de gunoiuri emoționale. Aici stocăm adesea amprentele energetice ale relațiilor trecute, iubiților, amintirilor emoționale și traumei. Aceste amprente pot rămâne îngropate în subconștientul nostru, creând blocuri energetice în spațiul nostru uterin (sau Hara pentru bărbați)

Spațiul Uterului este, de asemenea, sediul nostru de înțelepciune profundă și centrul nostru de putere creativă. Este locul în care naștem noi vieți și/sau noi idei în lume. Adevărul este că nașterea nu are loc doar pe plan fizic sub forma unui copil. TOȚI experimentăm procesul nașterii pe un plan energetic, sub forma unui nou proiect, a unei noi afaceri, a unei noi intenții sau poate a unui nou mod de a trăi. Când aici se formează blocuri energetice (chakra noastră sacră), ne putem simți blocați. Fără Shakti-ul nostru să curgă liber, ne lipsește claritatea și puterea noastră este limitată. Pântecele noastre sunt portaluri directe pentru ca spiritul să intre în tărâmul fizic… fie că este sub forma unui copil, fie ca o inspirație pentru a materializa o idee.

Vindecarea uterului vă ajută să vă restabiliți uterul la starea inocentă inițială.

Tehnicile intuitive de vindecare combinate cu munca energetica, exercitiile corporale, dieta, Yoni Abur, munca de respirație, ungerea cu uleiuri esențiale, plantele medicinale si medicina stilului de viata pot ajuta la eliminarea traumelor si a blocajelor emotionale din uter, precum si a amprentelor anterioare ale iubitilor anteriori.

Vindecarea uterului poate ajuta, de asemenea, la dizolvarea cordonilor energetici de atașament, precum și la sprijinirea vindecării emoționale de la pierderi precum avortul spontan, nașterea mortii și avorturile.Fiecare călătorie este personală și unică în ceea ce privește blocurile sacrale prin care se lucrează în prezent în acel moment. Sesiunile sunt hrănitoare și profund relaxante. Pregătește-te să intri în Conștiința Femenină profundă! Vindecarea uterului este o experiență profund transformatoare care are potențialul de a vindeca mii de ani de răni ancestrale.

Ne gasiti si pe retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close