Armonie intre minte ,suflet si intentii pentru reusita

24

„When there is harmony between the mind, heart, and resolution, then nothing is impossible.” – Rig Veda

Cand este armonie intre minte si inima atunci orice intentie este realizabila/posibila.

Cand intelegi ca doar facand pace intre minte si inima vei reusi sa atragi abundenta in viata ta atunci orice intentie/ruga catre Divin pentru abundenta este posibila.

Unul din cei mai importanti pasi in atragerea abundentei este aceea de identificare a nevoilor.

Maslow este cel care a studiat si a construit o piramida a nevoilor.

Ele sunt grupate in numar de 5 si , baza o constituie nevoile emotionale.

Ce legatura are asta cu abundenta? Psihologic si emotional ne construim Sinele in functie de experienta existentei in copilaria timpurie. Intre 0 si 3 ani absoarbem ca un burete ceea ce primim din exterior , suntem ca niste catelusi a caror creier nu are capacitatea de a discerne binele de rau si ne bazam pe cei din jur/familia de baza pe care ii vedem ca niste Dumnezei.

Din pacate parintii nu stiu sa ofere /acopere nevoile emotionale ale copilului din lipsa educatiei, a constientizarii de sine.

Absoarbem ulterior credinte /nevoi false cu care defilam in viata avand impresia ca deciziile noastre ne apartin . 90% din alegerile noastre in viata sunt luate de subconstient in care troneaza si colcaie o sumedenie de „credinte limitative.

Am creat astfel si programul de Abundenta in 3 pasi /poveste tocmai pentru a incepe cu baza :intelegerea NEVOILOR din piramida lui Maslow.

Am creat apoi si programul /curs rapid pentru investitii pe bursa .

Pentru ca am identificat o „nerabdare in a trece prin cele 3 faze ale programului de Abundenta START,Intermediar si Avansat. O Poveste care sa duca la o intelegere profunda a „abundentacaostare .

In 2023 doar 2 femei au mers de la START la Intermediar si nici una la AVANSAT.

Ce imi spune mie asta? lipsa disciplinei proprii , consistentei si determinarii in a creste/evolua pas cu pas.

Vrem totul pe repede inainte si apoi ne plangem ( ca niste victime adevarate) ca nu avem: iubire, timp liber, sanatate, abundenta etc .

Sunt doar un om si nu imi propun sa „salvez” pe nimeni. Am inteles ca sunt singura responsabila pentru : IUBIRE, SANATATE ,ABUNDENTA. AUTONOMIA si starea mea de bine. Partenerul/sotul/copii/familia/prietenii/guvernul/soarta etc etc nu vor reusi sa acopere/inlocuiasca nevoile noastre individuale.

Nu stiu daca vor avea succes investitiile celor ce vin in programele sau sesunile individuale de coaching cu mine , stiu insa ca ceea ce ofer in acest proces este din SUFLET, din CUCUILE PROPRII ,din ceea ce am experimentat/testat pe pielea/buzunarul meu.Pentru ca am credinta in Divinitate , care la porice pas imi aduce exepriente/lectii din care sa cresc. Si daca doare uneori este EGO cel ce se mai zbate inca incercand sa nu piarda CONTROLUL.

Si mai stiu ca fara sa INVESTESTI intai in tine iubirea, armonia, sanatatea , abundentacaostare va ramane o iluzie.

Daca vrei sa pornesti o alta sursa din Roata Abundentei personale care sa te ajute sa iti acoperi nevoile primare si sa te ocupi de cele ale sufletului atunci te invit in programele de abundenta . Imi scrii email la cristina.beica57@gmail.com si primesti detalii.

In martie 2024 am si un dar – Programul @START ABUNDENTA de 4 saptamani cu bazele educatiei financiare este GRATUIT si incepe pe 21 martie.

Cu iuuire din abundenta !

Cristina Beica Vyas -Dharma Coach

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close